E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δήμητρα Ματσούκα: Δεν έχω μετανιώσει για τη σειρά «Κάτι τρέχει με τους Δίπλα»

«Χαίρομαι που πλέον οι γυναίκες αγκαλιάζουν τη θηλυκότητά τους...Εγώ τότε το έφερα βαρέως»

Δημοσίευση 21/12/2021 | 18:37

Δήμητρα Ματσούκα: Δεν έχω μετανιώσει για τη σειρά «Κάτι τρέχει με τους Δίπλα»
@dimitra_matsouka_official / Instagram

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo, τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και τη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

«Είναι μικροαστική η ερώτηση για το γάμο και το παιδί, αλλά απαντάω αυτό που πραγματικά πιστεύω. Αυτά είναι τυχερά πράγματα. Αν είχα συναντήσει τον άνθρωπο με τον οποίον θα ήθελα να είμαι μία μαζί του, ναι, θα έκανα παιδί.

Όταν ήμουν στη σωστή ηλικία που θα μπορούσα να κάνω παιδί, μάλλον και εγώ δεν ήμουν ώριμη ή όντως δεν υπήρχε στη ζωή μου ένας τέτοιος άνθρωπος. Ο μεγάλος έρωτας ήρθε στη ζωή μου και έμεινε, έχω βιώσει αυτό το συναίσθημα», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε και στο κίνημα metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές, σχολιάζοντας πως όντως στήθηκαν ηθοποιοί στον τοίχο από άλλους, ακυρώνοντας έτσι το κίνημα: «Είναι δυνατόν να μιλάς για ελευθερία και να στήνεις στον τοίχο κάποιον που λέει ότι λυπάται θύτες και θύματα;

Την Σμαράγδα Καρύδη έχω στο μυαλό μου, που μίλησε και για τις οικογένειες των θυμάτων κι έγινε ξαφνικά δακτυλοδεικτούμενη. Όλος ο θόρυβος και ο διαγωνισμός κοινωνικής ευαισθητοποίησης με κάνει να μειδιώ και να είμαι επιφυλακτική».

Η Δήμητρα Ματσούκα είχε αφήσει εποχή με τις ατάκες και την εκρηκτική παρουσία της όταν έπαιζε στη σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα»: «Δεν μετανιώνω για τη σειρά, και ειδικά τώρα με το Instagram απενοχοποιώ τη δική μου εμπορική και σέξι πλευρά που τότε έφερα βαρέως.

Πλέον όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και ηλικίας, έχουν το δικαίωμα να αισθανθούν ωραίες, γοητευτικές και ερωτικές. Κρίμα που εγώ τότε πολεμούσα την ερωτική μου πλευρά, όταν μου το έλεγαν στενοχωριόμουν.οκαταστος βλέπω και λέω, κοίτα να δεις τι ωραία που είναι οι γυναίκες πια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social 06.07.2026
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social 06.07.2026
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz 06.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.

Γιώργος Μυλωνάκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τη Τίνα Μεσσαροπούλου μετά την περιπέτεια υγείας

Social 06.07.2026
Ποια ήταν η πρώτη φράση που είπε στη Τίνα Μεσσαροπούλου όταν βρήκε ξανά τη φωνή του

Φανερά αδυνατισμένη η Adele, δείτε την εμφάνισή της στο βρετανικό Γκραν Πρι της F1

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Adele παρακολούθησε τον αγώνα στο Σίλβερστοουν φορώντας t-shirt του Λάντο Νόρις, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να τραβά αμέσως τα βλέμματα.