E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρνητής γιατρός κρατούσε σπίτι της 60χρονη με κορωνοϊό ‑Η γυναίκα τελικά πέθανε

Κατήγγειλαν γιατρό στο Βόλο πως συμβούλευε 60χρονη γυναίκα με κορωνοϊό να μην πάει στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τη ζωή της.

Δημοσίευση 21/12/2021 | 15:07

Αρνητής γιατρός κρατούσε σπίτι της 60χρονη με κορωνοϊό ‑Η γυναίκα τελικά πέθανε

Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ο ασκός του Αιόλου που άνοιξε για γιατρό στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ο οποίος φέρεται να την συμβούλευε να μην μεταβεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα, αν και η κατάστασή της επιβαρύνονταν μέρα με τη μέρα.

Τελικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr η γυναίκα έφτασε στο απροχώρητο, πήγε στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και τελικά ξεψύχησε.

Ο σύζυγος της 60χρονης προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για τον εν λόγω γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Μάλιστα, το Μέσο σημειώνει πως πρόκειται για φερόμενο ως «αρνητή», ο οποίος το προηγούμενο διάστημα τοποθετούνταν μέσω βίντεο κατά του εμβολίου του κορωνοϊού.

Μάλιστα, για το θέμα αυτό (με τα βίντεο), η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας του επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο, μετά από την απολογία του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Μαγνησίας, ο γιατρός λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, καθώς έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης.

Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία, ο εν λόγω γιατρός φέρεται να «κρατούσε» στο σπίτι τη γυναίκα που τελικά πέθανε, με την υγεία της όμως να επιδεινώνεται. Την ημέρα μάλιστα που τελικά εκείνη αποφάσισε να αναζητήσει νοσοκομειακή φροντίδα, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι εκείνος έκανε δύο φορές κατ’ οίκον επίσκεψη.

Ήδη ο εισαγγελέας έχει ζητήσει στοιχεία για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή για τις τοποθετήσεις του γιατρού περί εμβολιασμού, ενώ τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για την καταγγελία που αφορά την 60χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλιμος: Μεθυσμένη οδηγός τράκαρε εννιά αυτοκίνητα

Ελλάδα 26.02.2026
Οι κάτοικοι άκουσαν τους δυνατούς ήχους και πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους

Πέθανε η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πανέλλη

Ελλάδα 26.02.2026
«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών

Καρδίτσα: Εντοπίστηκε σακούλα με ανθρώπινα οστά σε κάδο νοσοκομείου

Ελλάδα 26.02.2026
Το μακάβριο εύρημα έγινε όταν απορριμματοφόρο έκανε αποκομιδή των σκουπιδιών και εντόπισε τη σακούλα

Πισπιρίγκου: Θα ζητήσει πιστοποίηση αναπηρίας για να συνεχίσει έκτιση ποινής εκτός φυλακής

Ελλάδα 26.02.2026
Το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για αποφυλάκιση αφορά το σοβαρό αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει και έχει δυσχεράνει σημαντικά την κατάσταση της υγείας της

Ιρλανδία: Στη δημοσιότητα βίντεο από επίθεση αγνώστου σε γυναίκα ‑ Τη χτύπησε και εξαφανίστηκε

Κόσμος 26.02.2026
Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο, αφήνοντας τη γυναίκα αναίσθητη στον δρόμο

Ζάκυνθος: «Έστελνα φωτογραφίες του παιδιού μου σε άλλους γιατρούς, γιατί έλειπε η παιδίατρος»

Ελλάδα 26.02.2026
Tι λέει η μητέρα του 5 μηνών βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα

Στη φυλακή για τα επεισόδια στη Νίκαια ο πρόεδρος του Ιωνικού και δύο οπαδοί της ομάδας

Ελλάδα 26.02.2026
Το δικαστήριο τους καταδίκασε με έξι μήνες φυλακή,

Έβρος: Αγωνία χωρίς τέλος – 150.000 στρέμματα κάτω από το νερό

Ελλάδα 26.02.2026
Συνεχείς ροές από Βουλγαρία και Τουρκία δοκιμάζουν τις αντοχές των κατοίκων, με ολονύχτιες μάχες στα χωριά

Κλείνει ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» στις 10:00 το πρωί

Ελλάδα 26.02.2026
Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση

Πύργος: 23χρονος έβαλε «ακουαφόρτε» στις τουαλέτες του πρώην σχολείου του

Ελλάδα 26.02.2026
Ο παλιός μαθητής έγινε αντιληπτός και φέρεται να απείλησε τους καθηγητές