E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρνητής γιατρός κρατούσε σπίτι της 60χρονη με κορωνοϊό ‑Η γυναίκα τελικά πέθανε

Κατήγγειλαν γιατρό στο Βόλο πως συμβούλευε 60χρονη γυναίκα με κορωνοϊό να μην πάει στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τη ζωή της.

Δημοσίευση 21/12/2021 | 15:07

Αρνητής γιατρός κρατούσε σπίτι της 60χρονη με κορωνοϊό ‑Η γυναίκα τελικά πέθανε

Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ο ασκός του Αιόλου που άνοιξε για γιατρό στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ο οποίος φέρεται να την συμβούλευε να μην μεταβεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα, αν και η κατάστασή της επιβαρύνονταν μέρα με τη μέρα.

Τελικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr η γυναίκα έφτασε στο απροχώρητο, πήγε στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και τελικά ξεψύχησε.

Ο σύζυγος της 60χρονης προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για τον εν λόγω γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Μάλιστα, το Μέσο σημειώνει πως πρόκειται για φερόμενο ως «αρνητή», ο οποίος το προηγούμενο διάστημα τοποθετούνταν μέσω βίντεο κατά του εμβολίου του κορωνοϊού.

Μάλιστα, για το θέμα αυτό (με τα βίντεο), η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας του επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο, μετά από την απολογία του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Μαγνησίας, ο γιατρός λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, καθώς έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης.

Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία, ο εν λόγω γιατρός φέρεται να «κρατούσε» στο σπίτι τη γυναίκα που τελικά πέθανε, με την υγεία της όμως να επιδεινώνεται. Την ημέρα μάλιστα που τελικά εκείνη αποφάσισε να αναζητήσει νοσοκομειακή φροντίδα, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι εκείνος έκανε δύο φορές κατ’ οίκον επίσκεψη.

Ήδη ο εισαγγελέας έχει ζητήσει στοιχεία για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή για τις τοποθετήσεις του γιατρού περί εμβολιασμού, ενώ τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για την καταγγελία που αφορά την 60χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι influencers γύρισαν την πλάτη στο Ντουμπάι: Αδειες οι παραλίες υπό το φόβο επιθέσεων από το Ιράν

Κόσμος Χτες
Ο άλλοτε δημοφιλής και πολυτελής προορισμός μοιάει με πόλη – φάντασμα, σύμφωνα με τη Daily Mail

ΑΕΚ: Τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ΑΕΚ έχει 12% πιθανότητες να φτάσει στη Λειψία και να κερδίσει την κούπα - Η Κρίσταλ Πάλας το φαβορί

Η Κούβα υποστηρίζει ότι ξεκίνησε συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο Λευκός Οίκος

Ανακαλύφθηκε η χαμένη Αλεξάνδρεια του Τίγρη που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Ιράκ

Πολιτισμός Χτες
Το τεράστιο μέγεθός της εξέπληξε τους αρχαιολόγους

Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Ελλάδα Χτες
Έγινε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ όπου μεταφέρθηκε η σορός

Θεσσαλονίκη: Στην Ασφάλεια εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ο ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου

Ελλάδα Χτες
Ο νεαρός είχε ταυτοποιηθεί και τον αναζητούσε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

Νεκρά και τα έξι μέλη πληρώματος του αμερικανικού αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράκ

Κόσμος Χτες
Τα ονόματά τους θα παραμείνουν απόρρητα για διάστημα 24 ωρών

Ποδηλάτισσα στην Ισπανία χάνει τον έλεγχο και στέκεται στο χείλος του γκρεμού ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα 360 μοιρών που είχε τοποθετημένη στο ποδήλατό της