E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντύπας: «Ανέβηκαν 1.000 γυναίκες στην πίστα, κόντεψαν να με φάνε»

Το μεγαλύτερο μεροκάματο που έχει πάρει

Δημοσίευση 20/12/2021 | 16:13

Αντύπας: «Ανέβηκαν 1.000 γυναίκες στην πίστα, κόντεψαν να με φάνε»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Αντύπας. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τη δικαστική διαμάχη για το τραγούδι «Μετακομίζω γιατί χωρίζω», την άγνωστη ιστορία πίσω από το «Οδηγώ και σε σκέφτομαι», αλλά και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του!

«Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Ρίτα Σακελλαρίου και την Άντζελα Δημητρίου. Το 1992, την ημέρα της γυναίκας, ανέβηκαν 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα και κόντεψαν να με φάνε. Το μεγαλύτερο νυχτοκάματο το πήρα το 1992. Δεν μπορείς κάθε χρόνο να παίρνεις τα ίδια λεφτά», είπε αρχικά ο Αντύπας.

Ο Αντύπας είπε στη συνέχεια: «Όταν ήμουν στο Ποσειδώνιο επειδή δε χωρούσε ο κόσμος πήραμε και το απέναντι μαγαζί. Το “Μετακομίζω γιατί χωρίζω” το έχω γράψει εγώ. Πήγαν κρυφά από εμένα το τραγούδι στον Στράτο Διονυσίου. Πήγα στα δικαστήρια, το κέρδισα, και ο Μάτσας ήθελε να μου δώσει 500.000 για να το πει ο Στράτος Διονυσίου.

Από τα τραγούδια μου ξεχωρίζω το “Είμαι στα χάι μου όταν σε έχω πλάι μου”. Τον πρώτο μου δίσκο τον άφησα στο μνήμα του πατέρα μου, του το είχα υποσχεθεί. Το “Οδηγώ και σε σκέφτομαι” δημιουργήθηκε στις στροφές πηγαίνοντας προς τον Κάλαμο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο γιος της Μέλπως Ζαρόκωστα αποκαλύπτει: «Έχω ενοχές που δεν την πήγα νωρίτερα στο γηροκομείο»

Tabloid 19.01.2026
«Σαν μητέρα ήταν ιδιαίτερα δεμένη μαζί μου», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος

«Ferto»: Αποθέωση στα social media για το υποψήφιο τραγούδι του ελληνικού τελικού της Eurovision 2026

Eurovision 19.01.2026
Ξέσπασε σε δάκρυα ο Akylas: «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει»

Στα 88 της καθηλώνει ακόμα: Η Τζέιν Φόντα σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά πιο λαμπερή από ποτέ

Tabloid Χτες
Ο χρόνος φαίνεται πως είναι σύμμαχός της και μεγάλος θαυμαστής της

Σίσσυ Χρηστίδου για Μητσοτάκη: «Και το να είσαι γιος πρωθυπουργού μέχρι να γίνεις, θα έπρεπε να έχει απόσταση»

Tabloid Χτες
Το αιχμηρό σχόλιο για τον πρωθυπουργό και τη δήλωσή του για τη Μαρία Καρυστιανού

Τερζής: Σε λίγες ημέρες το νέο του τραγούδι ‑ Όλες οι λεπτομέρειες

Tabloid Χτες
Η δισκογραφική επιστροφή του Πασχάλη Τερζή

Ξιαρχό: «Κόλαφος» μετά την αφοπλιστική συνέντευξη – «Θα με θυμάστε όταν πολιτικοποιηθώ»

Tabloid Χτες
Αν νομίζετε ότι ξέρετε ποιος είμαι, δεν έχετε ιδέα

Δημήτρης Σταρόβας: «Με εξοργίζει που δε μπορώ να τραγουδήσω μετά το εγκεφαλικό»

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για την περιπέτεια της υγείας του