E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάουρα Νάργες: Υπήρχαν μήνες που έπρεπε να τους βγάλω με 1 ευρώ την ημέρα

Για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει βιώσει στο παρελθόν μίλησε η Λάουρα Νάργες

Δημοσίευση 20/12/2021 | 08:53

Λάουρα Νάργες: Υπήρχαν μήνες που έπρεπε να τους βγάλω με 1 ευρώ την ημέρα

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ παραχώρησε η Λάουρα Νάργες όπου και μεταξύ άλλων μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

Εργάζεσαι από τα 17 σου. Σε ποια περίοδο της ζωής σου δυσκολεύτηκες οικονομικά;

Είναι γεγονός ότι εργάζομαι από πολύ μικρή, αλλά μην ξεχνάς ότι έπρεπε να συντηρήσω ένα σπίτι μόνη μου. Όταν παίρνεις έναν μισθό που μόλις και μετά βίας σού φτάνει να πληρώνεις το ενοίκιό σου και δεν σου επιτρέπει να βάζεις κάτι στην άκρη, κάποια στιγμή θα δυσκολευτείς. Για εμένα η πιο δύσκολη περίοδος ήταν πριν από έξι χρόνια, λίγο πριν μπω στο Survivor.

Και πώς το αντιμετώπισες τότε;

Καταρχάς, στράφηκα σε άλλο τομέα πέραν της τηλεόρασης και έπιασα δουλειά στο τμήμα του μάρκετινγκ, που είναι και το αντικείμενο σπουδών μου, στη Δάφνη Επικοινωνίες του ΑΝΤ1. Αυτή η περίοδος ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμένα.

Ακόμη και το Survivor το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα. Οι δυσκολίες που είχε το παιχνίδι μού φαίνονταν αστείες, διότι τις είχα αντιμετωπίσει στην πραγματική μου ζωή. Δεν κοιμόμουν σε καλύβα, αλλά κινδύνευσα να με πετάξουν έξω από το σπίτι μου επειδή δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο. Το αίσθημα του ότι δεν έχω να φάω το είχα ζήσει πριν πάω στο Survivor γιατί υπήρχαν μήνες που έπρεπε να τους βγάλω με 1 ευρώ την ημέρα.

Όταν έβλεπα τους συμπαίκτες μου να φρικάρουν από την πείνα και να γκρινιάζουν, αναρωτιόμουν για – τί το κάνουν, από τη στιγμή που αυτοί είναι οι κανόνες και το γνώριζαν από την αρχή, πληρώνονται και έχουν από πάνω τους μια παραγωγή που θα φροντίσει να μην πάθουν τίποτα. Εγώ στην πραγματική μου ζωή δεν είχα κανέναν να τρέξει να με σώσει.

Ξέρω ότι βλέποντάς με στο Survivor κάποιοι τηλεθεατές μπορεί να είπαν «α, εντάξει, η Λάουρα είναι στην κοσμάρα της» και είναι συνέχεια χαρούμενη. Αλλά εμένα πραγματικά το Survivor μου φαινόταν αστείο μπροστά σε αυτά που είχα περάσει στη ζωή μου.

Όταν λες ότι κινδύνευσες να σε πετάξουν στον δρόμο, εννοείς πως ήθελαν να σου κάνουν έξωση;

Στην αρχή της οικονομικής κρίσης, που κάποιοι από εμάς εργαζόμασταν αλλά δεν πληρωνόμασταν, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενα τότε μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο και μου έστειλε και χαρτί με τον δικηγόρο του. Πέρασα πολύ άσχημα τότε. Δεν εύχομαι σε κανέναν να περάσει αυτό που πέρασα εγώ.

Σκέφτηκες τότε να επιστρέψεις στη Γερμανία και την οικογένειά σου;

Σαν σκέψη μπορεί να πέρασε από το μυαλό μου, αλλά η περηφάνια μου δεν με άφησε να το κάνω. Έχω μάθει να παλεύω στη ζωή μου και δεν εγκαταλείπω εύκολα τα όπλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.

Δήμος Αναστασιάδης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ανεργία, τις οικονομικές δυσκολίες και τις συγκρούσεις που πέρασε το ζευγάρι

Εβίτα Αγαΐτση: Μάχη με τον καρκίνο στα 31 της δίνει η ηθοποιός από το «Ταμπού»

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok τη συγκινητική στιγμή που οι φίλοι της τη βοηθούν να ξυρίσει το κεφάλι της, πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα συμπαράστασης.

Η Βίκυ Κουλιανού με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο ‑ τι έγραψε στη λεζάντα της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Το 59χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα με ριγέ μπικίνι.