E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Παπαδάκης: Σε τροχιά εξόδου από τον ΑΝΤ1 σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το ποιος θα τον αντικαταστήσει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/12/2021 | 19:14

Γιώργος Παπαδάκης: Σε τροχιά εξόδου από τον ΑΝΤ1 σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ο Γιώργος Παπαδάκης έπειτα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην τηλεόραση εξετάζει όπως όλα δείχνουν να αποσυρθεί από το Καλημέρα Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα έχει δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να έρθει το τέλος της παρουσίας του στο Καλημέρα Ελλάδα, αλλά δεν είχε αναφέρει πότε θα γίνει αυτό.

«Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022 μπορεί και όχι. Τέλος δε θα έρθει. Το τέλος το μπροστά γιατί εγώ να σταματήσω να δουλεύω δεν το βλέπω. Με τίποτα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την τηλεόραση».

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα το τέλος του παρουσιαστή από τον ΑΝΤ1 θα έρθει πολύ σύντομα. Στον ΑΝΤ1 έχουν ήδη αρχίσει να συζητούν ψιθυριστά και πίσω από κλειστές πόρτες τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τη νέα τηλεοπτική σεζόν η οποία, παρά την εμφανή βελτίωση του τελευταίου διαστήματος στα νούμερα τηλεθέασης, σε σχέση με την αρχή του φθινοπώρου, κάθε άλλο παρά προσεγγίζει τις επιδόσεις των προηγούμενων ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θέλουν γυναίκα να παίρνει τη θέση του και στο στόχαστρό τους βρίσκεται η Φαίη Μαυραγάνη που βλέπει ανοδική πορεία στην τηλεθέαση το τελευταίο διάστημα.

Εκτός εκπομπής όλη την εβδομάδα

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έδωσε το παρών στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής βγήκε μέσω skype από το σπίτι του και εξήγησε τι συμβαίνει με το συνεργάτη του που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

O συνεργάτης της εκπομπής Γιώργος Γρηγοριάδης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα όλοι οι συνεργάτες του να βρίσκονται προληπτικά σε καραντίνα στα σπίτια τους και στη θέση τους να βρίσκονται προσωρινοί αντικαταστάτες.

«Τελικά ο Γιώργος Γρηγοριάδης μετά από αλλεπάλληλα τεστ είναι θετικός. Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη όταν ο μικρός του γιος νόσησε. Μπήκε σε καραντίνα, δεν τον είχαμε και εμείς τις προηγούμενες μέρες, έκανε τεστ μοριακά και rapid, έβγαιναν όλα αρνητικά. Τη Δευτέρα όμως που ήρθε για εκπομπή βγήκε θετικό. Πανικοβληθήκαμε και εμείς. Κάνει δεύτερο μοριακό τεστ χθες και βγήκε θετικό. Ο Γιώργος νοσεί του ευχόμαστε περαστικά και εμείς κάνουμε αλλεπάλληλα μοριακά τεστ και ελπίζουμε να μην νοσήσουμε», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο David Schwimmer αποκάλυψε το πιο απρόσμενο επάγγελμα που έκανε στα 18 του

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Πριν γίνει ο Ρος στα «Friends», παρέδωσε διαζύγιο σε παγκόσμιο σταρ

Από παιδί‑θαύμα της τηλεόρασης σε διανομέας της Amazon – Η νέα ζωή του Danny Pintauro

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ο μικρός πρωταγωνιστής του «Who`s the Boss?» δουλεύει σήμερα σε 5 δουλειές για να τα βγάλει πέρα

Η NASA «έλυσε» ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Ιστορίας; Το φαινόμενο που ίσως συνέβη τη μέρα της Σταύρωσης του Ιησού

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ένα αστρονομικό φαινόμενο πριν από 2.000 χρόνια ξαναγράφει την Ιστορία

Ο easy 97.2 οργανώνει sunset disco party στη θάλασσα ‑ πώς θα κερδίσεις πρόσκληση

Media Χτες
Το 3ο «Let`s Meet» On Board πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουλίου με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Λατινοπούλου – Παϊτέρης: Νέα κόντρα με «γύφτους και Πακιστανούς» – «Έγινε γύφτισσα για δευτερόλεπτα και την πείραξε»

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρόκειται για χυδαία επίθεση εναντίον μου – Από την ίδια δεν ζητώ συγγνώμη»

Σόφη Πασχάλη: «Έχω βιώσει πολλά συμπτώματα μέχρι να καθαρίσει το κάθε μου συναίσθημα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για το νέο της βιβλίο, τα retreat με τον σύντροφό της και το προσωπικό ταξίδι προς την εσωτερική ισορροπία

Ο Μίκι Ρουρκ εμφανίστηκε χωρίς δόντια στους δρόμους του Λος Αντζελες, ανησυχία με την εικόνα του

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του ο ηθοποιός εθεάθη να περπατά φορώντας λερωμένα ρούχα, κρύβοντας το πρόσωπό του με κουκούλα

Η Πόπη Μαλλιωτάκη φωτογραφίζεται πάνω σε σκάφος και δίπλα σε έναν γάιδαρο και γράφει «Όταν λάμπεις, ενοχλείς»

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο και πόζαρε σε σημεία του νησιού με λεοπάρ μπικίνι

Μανώλης Μητσιάς: «Σε έναν χρόνο το πολύ θα έχω τελειώσει – Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σπουδαίος ερμηνευτής έθεσε χρονικό ορίζοντα για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να τον λυπηθεί ο κόσμος.

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left Χτες
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.