E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Παπαδάκης: Σε τροχιά εξόδου από τον ΑΝΤ1 σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το ποιος θα τον αντικαταστήσει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/12/2021 | 19:14

Γιώργος Παπαδάκης: Σε τροχιά εξόδου από τον ΑΝΤ1 σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ο Γιώργος Παπαδάκης έπειτα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην τηλεόραση εξετάζει όπως όλα δείχνουν να αποσυρθεί από το Καλημέρα Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα έχει δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να έρθει το τέλος της παρουσίας του στο Καλημέρα Ελλάδα, αλλά δεν είχε αναφέρει πότε θα γίνει αυτό.

«Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022 μπορεί και όχι. Τέλος δε θα έρθει. Το τέλος το μπροστά γιατί εγώ να σταματήσω να δουλεύω δεν το βλέπω. Με τίποτα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την τηλεόραση».

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα το τέλος του παρουσιαστή από τον ΑΝΤ1 θα έρθει πολύ σύντομα. Στον ΑΝΤ1 έχουν ήδη αρχίσει να συζητούν ψιθυριστά και πίσω από κλειστές πόρτες τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τη νέα τηλεοπτική σεζόν η οποία, παρά την εμφανή βελτίωση του τελευταίου διαστήματος στα νούμερα τηλεθέασης, σε σχέση με την αρχή του φθινοπώρου, κάθε άλλο παρά προσεγγίζει τις επιδόσεις των προηγούμενων ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θέλουν γυναίκα να παίρνει τη θέση του και στο στόχαστρό τους βρίσκεται η Φαίη Μαυραγάνη που βλέπει ανοδική πορεία στην τηλεθέαση το τελευταίο διάστημα.

Εκτός εκπομπής όλη την εβδομάδα

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έδωσε το παρών στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής βγήκε μέσω skype από το σπίτι του και εξήγησε τι συμβαίνει με το συνεργάτη του που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

O συνεργάτης της εκπομπής Γιώργος Γρηγοριάδης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα όλοι οι συνεργάτες του να βρίσκονται προληπτικά σε καραντίνα στα σπίτια τους και στη θέση τους να βρίσκονται προσωρινοί αντικαταστάτες.

«Τελικά ο Γιώργος Γρηγοριάδης μετά από αλλεπάλληλα τεστ είναι θετικός. Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη όταν ο μικρός του γιος νόσησε. Μπήκε σε καραντίνα, δεν τον είχαμε και εμείς τις προηγούμενες μέρες, έκανε τεστ μοριακά και rapid, έβγαιναν όλα αρνητικά. Τη Δευτέρα όμως που ήρθε για εκπομπή βγήκε θετικό. Πανικοβληθήκαμε και εμείς. Κάνει δεύτερο μοριακό τεστ χθες και βγήκε θετικό. Ο Γιώργος νοσεί του ευχόμαστε περαστικά και εμείς κάνουμε αλλεπάλληλα μοριακά τεστ και ελπίζουμε να μην νοσήσουμε», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.