E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Παπαδάκης: Σε τροχιά εξόδου από τον ΑΝΤ1 σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το ποιος θα τον αντικαταστήσει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/12/2021 | 19:14

Γιώργος Παπαδάκης: Σε τροχιά εξόδου από τον ΑΝΤ1 σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ο Γιώργος Παπαδάκης έπειτα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην τηλεόραση εξετάζει όπως όλα δείχνουν να αποσυρθεί από το Καλημέρα Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα έχει δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να έρθει το τέλος της παρουσίας του στο Καλημέρα Ελλάδα, αλλά δεν είχε αναφέρει πότε θα γίνει αυτό.

«Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022 μπορεί και όχι. Τέλος δε θα έρθει. Το τέλος το μπροστά γιατί εγώ να σταματήσω να δουλεύω δεν το βλέπω. Με τίποτα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την τηλεόραση».

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα το τέλος του παρουσιαστή από τον ΑΝΤ1 θα έρθει πολύ σύντομα. Στον ΑΝΤ1 έχουν ήδη αρχίσει να συζητούν ψιθυριστά και πίσω από κλειστές πόρτες τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τη νέα τηλεοπτική σεζόν η οποία, παρά την εμφανή βελτίωση του τελευταίου διαστήματος στα νούμερα τηλεθέασης, σε σχέση με την αρχή του φθινοπώρου, κάθε άλλο παρά προσεγγίζει τις επιδόσεις των προηγούμενων ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θέλουν γυναίκα να παίρνει τη θέση του και στο στόχαστρό τους βρίσκεται η Φαίη Μαυραγάνη που βλέπει ανοδική πορεία στην τηλεθέαση το τελευταίο διάστημα.

Εκτός εκπομπής όλη την εβδομάδα

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έδωσε το παρών στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής βγήκε μέσω skype από το σπίτι του και εξήγησε τι συμβαίνει με το συνεργάτη του που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

O συνεργάτης της εκπομπής Γιώργος Γρηγοριάδης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα όλοι οι συνεργάτες του να βρίσκονται προληπτικά σε καραντίνα στα σπίτια τους και στη θέση τους να βρίσκονται προσωρινοί αντικαταστάτες.

«Τελικά ο Γιώργος Γρηγοριάδης μετά από αλλεπάλληλα τεστ είναι θετικός. Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη όταν ο μικρός του γιος νόσησε. Μπήκε σε καραντίνα, δεν τον είχαμε και εμείς τις προηγούμενες μέρες, έκανε τεστ μοριακά και rapid, έβγαιναν όλα αρνητικά. Τη Δευτέρα όμως που ήρθε για εκπομπή βγήκε θετικό. Πανικοβληθήκαμε και εμείς. Κάνει δεύτερο μοριακό τεστ χθες και βγήκε θετικό. Ο Γιώργος νοσεί του ευχόμαστε περαστικά και εμείς κάνουμε αλλεπάλληλα μοριακά τεστ και ελπίζουμε να μην νοσήσουμε», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταύρος Φλώρος: «Σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά – Η πρώτη του ανάρτηση

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Η πρώτη ανάρτηση του Σταύρου Φλώρου μετά το σοβαρό ατύχημα στο Survivor

Akylas: Αγκαλιά με τη μαμά του στη Βιέννη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Στο πλευρό του Akyla στη μεγάλη βραδιά

Τρέλα για τη Eurovision στη Θεσσαλονίκη: Μπισκότα που θυμίζουν «Ferto»

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Ο μεγάλος τελικός θα αρχίσει στις 22:00

«Η πολυθρόνα ήταν σαφώς ψηλότερη»: Χαμός για το viral βίντεο Τραμπ‑Σι

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν τη διαφορά... ύψους

Δήμητρα Παπαδήμα: Νομίζω ότι δεν με έχει ερωτευτεί κανένας άντρας στη ζωή μου

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Με έχουν καψουρευτεί, μεγάλη διαφορά, υποστήριξε η ηθοποιός

Η νέα star του μπάσκετ που δεν μάσησε τα λόγια της ‑ Τι είπε και βρήκε το μπελά της

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Η κορυφαία επιλογή του draft βρίσκει ρυθμό… και ανοίγει συζητήσεις

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Ναταλία Γερμανού: Έχω κουραστεί να με ρωτάνε τι με τραβούσε στους νεότερους άντρες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ευγένεια και το γλυκό βλέμμα θα με σκλαβώσουν σε έναν άντρα, σχολίασε η παρουσιάστρια

Η Μπάρμπαρα Πάλβιν και ο Ντίλαν Σπράους περιμένουν το πρώτο τους παιδί

E-Daily 3.Left Χτες
Η 32χρονη επιβεβαίωσε την είδηση περπατώντας στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της και ηθοποιός