E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Παπαδάκης: Σε τροχιά εξόδου από τον ΑΝΤ1 σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το ποιος θα τον αντικαταστήσει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/12/2021 | 19:14

Γιώργος Παπαδάκης: Σε τροχιά εξόδου από τον ΑΝΤ1 σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ο Γιώργος Παπαδάκης έπειτα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην τηλεόραση εξετάζει όπως όλα δείχνουν να αποσυρθεί από το Καλημέρα Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα έχει δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να έρθει το τέλος της παρουσίας του στο Καλημέρα Ελλάδα, αλλά δεν είχε αναφέρει πότε θα γίνει αυτό.

«Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022 μπορεί και όχι. Τέλος δε θα έρθει. Το τέλος το μπροστά γιατί εγώ να σταματήσω να δουλεύω δεν το βλέπω. Με τίποτα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την τηλεόραση».

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα το τέλος του παρουσιαστή από τον ΑΝΤ1 θα έρθει πολύ σύντομα. Στον ΑΝΤ1 έχουν ήδη αρχίσει να συζητούν ψιθυριστά και πίσω από κλειστές πόρτες τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τη νέα τηλεοπτική σεζόν η οποία, παρά την εμφανή βελτίωση του τελευταίου διαστήματος στα νούμερα τηλεθέασης, σε σχέση με την αρχή του φθινοπώρου, κάθε άλλο παρά προσεγγίζει τις επιδόσεις των προηγούμενων ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θέλουν γυναίκα να παίρνει τη θέση του και στο στόχαστρό τους βρίσκεται η Φαίη Μαυραγάνη που βλέπει ανοδική πορεία στην τηλεθέαση το τελευταίο διάστημα.

Εκτός εκπομπής όλη την εβδομάδα

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έδωσε το παρών στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής βγήκε μέσω skype από το σπίτι του και εξήγησε τι συμβαίνει με το συνεργάτη του που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

O συνεργάτης της εκπομπής Γιώργος Γρηγοριάδης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα όλοι οι συνεργάτες του να βρίσκονται προληπτικά σε καραντίνα στα σπίτια τους και στη θέση τους να βρίσκονται προσωρινοί αντικαταστάτες.

«Τελικά ο Γιώργος Γρηγοριάδης μετά από αλλεπάλληλα τεστ είναι θετικός. Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη όταν ο μικρός του γιος νόσησε. Μπήκε σε καραντίνα, δεν τον είχαμε και εμείς τις προηγούμενες μέρες, έκανε τεστ μοριακά και rapid, έβγαιναν όλα αρνητικά. Τη Δευτέρα όμως που ήρθε για εκπομπή βγήκε θετικό. Πανικοβληθήκαμε και εμείς. Κάνει δεύτερο μοριακό τεστ χθες και βγήκε θετικό. Ο Γιώργος νοσεί του ευχόμαστε περαστικά και εμείς κάνουμε αλλεπάλληλα μοριακά τεστ και ελπίζουμε να μην νοσήσουμε», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το τραγούδι που έγραψε η μητέρα της άλλαξε τα πάντα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την εκτόξευση της Σελίν Ντιόν

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Πριν κατακτήσει τον κόσμο, ήταν ένα κορίτσι από πολύτεκνη οικογένεια - και ένας άνθρωπος πίστεψε στο ταλέντο της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο

Κακό φινάλε για το γάμο της Dua Lipa

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Το Παλέρμο... δεν είναι προς ενοικίαση: Η Dua Lipa, ο γάμος και οι αντιδράσεις

Ο σταρ που εγκατέλειψε το Χόλιγουντ στην κορυφή

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Στο απόγειο της καριέρας του, ο πιο διάσημος άντρας του Χόλιγουντ έκανε μια επιλογή που άφησε όλους άφωνους

Ο Ίντρις Έλμπα κλείνει την πόρτα στον James Bond: «Να μην τον κάνουμε woke»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 53χρονος ηθοποιός έθεσε οριστικό τέλος στις φήμες που τον συνέδεαν με τον ρόλο του πράκτορα 007 μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ, με δηλώσεις που επαναφέρουν τη συζήτηση για το μέλλον της διάσημης σειράς

Κρίστεν Τομς: Ποια είναι η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά που έκλεψε την καρδιά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η νεαρή τενίστρια δίπλα στον Έλληνα πρωταθλητή και οι κοινές τους διακοπές στα νησιά του Αιγαίου

«Euphoria»: Η Σάρον Στόουν ζητά να προβάλλεται σε κάθε Λύκειο ‑ «Υποχρεωτικό θέαμα για τους γονείς»

E-Daily 3.Left Χτες
Η 68χρονη ηθοποιός τόνισε ότι η σειρά αποτυπώνει με ρεαλισμό τον κόσμο των νέων και πως οι γονείς οφείλουν να την παρακολουθούν

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το σοκ on air – «Πού βρήκατε αυτές τις φωτογραφίες; Είναι πολύ προσωπικές»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Ηλιάκη και ο Κρατερός Κατσούλης άφησαν άφωνη την καλεσμένη τους, προβάλλοντας φωτογραφικό υλικό που εκείνη χαρακτήρισε ιδιωτικό

Γέννησε η Αλεξάνδρα Νίκα: Πατέρας για δεύτερη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Γρηγόρης Αρναούτογλου για την περιπέτεια της υγείας του: «Ο πόνος ήταν αδιανόητος, δεν με έπιανε τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής μιλά για τα έντονα συμπτώματα που τον ανάγκασαν να μείνει εκτός εργασίας

Dj Stephan για Τσαγκρινού και Κωνσταντάρα: «Είναι ελεύθερη, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν θα ήταν εύκολο να γνωρίσω στον γιο μου μια μελλοντική σύντροφο, ανέφερε

Νικολέττα Ράλλη για πρώτη φορά: «Έχουμε χωρίσει με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, αλλά συνεχίζουμε να μένουμε μαζί»

E-Daily 3.Left Χτες
Τη Νικολέττα Ράλλη υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Buongiorno» τη Δευτέρα 8 Ιουνίου