E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτή η TikToker αντάλλαξε ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά με ένα… σπίτι

Τον Μάιο του 2020, η Ντέμι Σκίπερ ξεκίνησε την ανταλλαγή μεταχειρισμένων προϊόντων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/12/2021 | 19:04

Αυτή η TikToker αντάλλαξε ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά με ένα… σπίτι

Ιδιοκτήτρια σπιτιού έγινε η 30χρονη TikToker Ντέμι Σκίπερ από το Σαν Φρανσίσκο. Ως εδώ η είδηση μοιάζει να μην έχει κανένα ενδιαφέρον. Εκτός αν λάβουμε υπόψη ότι αρχικό κεφάλαιο που είχε ήταν ένα... τσιμπιδάκι για τα μαλλιά.

Η Ντέμι Σκίπερ ξεκίνησε μια φιλόδοξη προσπάθεια την οποία ονόμασε «Trade Me Project». Σκοπός της ήταν να ανταλλάσει διαρκώς προϊόντα παίρνοντας πάντα κάτι ακριβότερο από αυτό που δίνει. Έτσι η TikToker κατάφερε να κερδίσει την προσοχή 5 εκατομμυρίων folowers, που παρακολουθούσαν την πορεία της.

Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2020, όταν η Ντέμι ξεκίνησε να αναζητά μεταχειρισμένα προϊόντα μέσω του Facebook του Marketplace, του Craigslist και του eBay. Παράλληλα, έψαχνε να βρει υποψήφιους πωλητές, με στόχο να ανταλλάξουν προϊόντα τους με τα δικά της.

Η νεαρή γυναίκα ανέβασε βίντεο ζητώντας συναλλαγές σε TikTok και Instagram, εξηγώντας από την αρχή ότι στόχος της είναι να αποκτήσει ένα σπίτι.

Από ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά στα αυτοκίνητα και στο σπίτι

Η διαδρομή ξεκίνησε από ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά. Η πρώτη ανταλλαγή έγινε με ένα ζευγάρι φθηνά σκουλαρίκια. Ακολούθησαν τέσσερα ποτήρια και μια ηλεκτρική σκούπα.  Μετά ήρθε ένα snowboard, ένα ζευγάρι ακουστικά, ένα laptop και μία κάμερα.

Αυτή η ιδιότυπη σκυταλοδρομία ανταλλαγών συνεχίστηκε, και μεσολάβησαν παπούτσια Nike, ένα iPhone κι αργότερα, ένα αυτοκίνητο Dodge Caravan του 2008.

Στην αρχή, η Ντέμι έκανε ανταλλαγές από την έδρα της, το Σαν Φρανσίσκο. Αργότερα χρειάστηκε να ταξιδέψει σε αρκετές περιοχές της Αμερικής για να πετύχει τον στόχο της.

Από το αυτοκίνητο σε… κολιέ

Υπήρξαν όμως και πισωγυρίσματα. Κάποια στιγμή η Ντέμι απέκτησε ένα Mini Cooper μετά από ανταλλαγή με το Dodge και μετά αντάλλαξε το αυτοκίνητο με ένα κολιέ. Η κίνηση ήταν μάλλον κακή, γιατί η αξία του κολιέ ήταν μικρότερη απ’ αυτή που εκτιμούσε.

Δύο εβδομάδες αργότερα, το κολιέ ανταλλάχθηκε με ποδήλατο γυμναστικής και ακολούθησε μία Mustang με την Ντέμι να γίνεται ιδιοκτήτρια μίας ξύλινης καλύβας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής αυτής, η Σκίπερ πήρε τα κλειδιά ενός Honda CRV και τριών τρακτέρ, ενώ κατάφερε να αποκτήσει μία κάρτα, με την οποία μπορούσε να φάει όσο φαγητό ήθελε δωρεάν για ένα χρόνο στα καταστήματα μιας συγκεκριμένης αλυσίδας.

Η κάρτα ήταν μάλλον κερδοφόρα, γιατί ανταλλάχθηκε για ένα τροχόσπιτο με αξία 40.000 δολαρίων κι από εκεί οδηγήθηκε στον στόχο της, αποκτώντας σπίτι στο Νάσβιλ του Τενεσί, που ήταν και η 27η ανταλλαγή της.

Τον Ιανουάριο, η Σκίπερ μετά του συζύγου τους, σκοπεύουν να εγκαταλείψουν την Καλιφόρνια και να μεταβούν στο Τενεσί για να ανακαινίσουν το νέο τους απόκτημα. Σε βίντεο που ανήρτησε, δείχνει τη στιγμή που είδε το σπίτι της για πρώτη φορά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος τα κατάφερε

Κι όμως η ιστορία της Ντέμι Σκίπερ δεν είναι πρωτοφανής. Πριν αρκετά χρόνια ο Κάιλ Μακντόλαλντ κατάφερε κάτι παρόμοιο. Ξεκινώντας από ένα συνδετήρα να φτάσει σε ένα χρόνο να έχει ένα δικό του σπίτι. Και μάλιστα είχε αφηγηθεί την ιστορία του σε μια ομιλία από τη σκηνή του TEDx.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Γραμμένο

Ελλάδα 24.04.2024
Βρίσκεται στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί

Ο Μπάιντεν επικύρωσε τους νόμους για παροχή βοήθειας σε Ουκρανία, Ισραήλ καθώς και την απαγόρευση του TikTok

Κόσμος 24.04.2024
To TikTok απαντά «δεν πάει πουθενά» καθώς πιστεύει ότι θα δικαιωθεί στα δικαστήρια και θα μπλοκάρει την εφαρμογή του νόμου

Βίκυ Φλέσσα για Τέμπη: «Τα παιδιά αυτά τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί»

Ελλάδα 24.04.2024
Αντιδράσεις για τη κυνική δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ

Αφρικανική σκόνη: Ποιες χημικές ουσίες εντοπίστηκαν στην Αττική

Καιρός 24.04.2024
Η ΕΑΓΜΕ συνέλεξε και ανέλυσε δείγμα της αφρικανικής σκόνης που έχει καλύψει την Αττική τις τελευταίες ημέρες

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ακυρώθηκε η συναυλία του στο Columbia μετά τις συλλήψεις φοιτητών

Πολιτισμός 24.04.2024
Η ανάρτηση του τραγουδοποιού για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο Columbia μετά τις κινητοποιήσεις φοιτητών που αντιδρούν με τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του «Αττικόν»

Ελλάδα 24.04.2024
Οργισμένος και δακρυσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντά στην ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ευρωεκλογές: Αυτά είναι τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν

Πολιτική 24.04.2024
Κόπηκαν 15 κόμματα, μεταξύ των οποίων οι «Σπαρτιάτες»

Φλώρος: «Μου έβρισε τη μητέρα, έκανε χειρονομίες. Δεν μετανιώνω»

Πολιτική 24.04.2024
Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έδωσε την δική του εκδοχή

Σπαρτιάτες: «Κόπηκαν» από τον Αρειο Πάγο

Πολιτική 24.04.2024
Δεν θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές