E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Formula 1: Και ξαφνικά... ο Lewis Hamilton σκέφτεται να αποχωρήσει

Την αποκάλυψη έκανε ο διευθυντής της Mercedes

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/12/2021 | 12:43

Formula 1: Και ξαφνικά... ο Lewis Hamilton σκέφτεται να αποχωρήσει

Ο Lewis Hamilton πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Mercedes για δύο ακόμη χρόνια, που σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του 2023 θα μοιράζεται το γκαράζ της ομάδας με τον νέο του ομόλογο, George Russell.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Βρετανός πιλότος αμέσως μετά την ήττα του την περασμένη Κυριακή, αν και παρέστη κανονικά στο πόντιουμ του Αμπου Ντάμπι και συνεχάρη τον Max Verstappen για τη νίκη του στη συνέχεια... εξαφανίστηκε. Τόσο ο Lewis Hamilton όσο και ο διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, δεν έδωσαν το «παρών» στη στέψη του Max Verstappen.

Μερικές μέρες αργότερα ο Hamilton έκανε δημόσια εμφάνιση στο κάστρο Γουίνδσορ, όπου ο πρίγκιπας Κάρολος τον έχρισε ιππότη.

Την Πέμπτη εμφανίστηκε μετά από τέσσερις ημέρες σιωπής ο Toto Wolff, σε μια συνέντευξη που έβαλε φωτιές, καθώς δήλωσε ότι ελπίζει πως ο Lewis Hamilton θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν της Formula 1, με τον διευθυντή της Mercedes, να αποκαλύπτει πως ο Βρετανός επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Formula 1.

«Ο Lewis κι εγώ είμαστε λίγο απογοητευμένοι αυτή τη στιγμή. Όχι απογοητευμένοι με το σπορ, λατρεύουμε το σπορ με κάθε μας ανάσα, και το λατρεύουμε επειδή το χρονόμετρο δε λέει ποτέ ψέματα. Αλλά αν σπάσουμε αυτή τη βασική αρχή της αγωνιστικής δικαιοσύνης και την αυθεντικότητα του σπορ, τότε ξαφνικά το χρονόμετρο δεν έχει σημασία διότι θα βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε μια τυχαία διαδικασία αποφάσεων», τόνισε και συνέχισε: «Με αυτό τον τρόπο γίνεται ξεκάθαρο ότι μπορεί να χάσεις τον έρωτά σου για κάτι. Και τότε αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν όλη η δουλειά, ο ιδρώτας, τα δάκρυα και το αίμα που έχεις δώσει μπορούν στην ουσία να αποκαλυφθούν και να φέρουν τις καλύτερες επιδόσεις στην πίστα, ή αυτές να χαθούν τυχαία.

Δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ τον πόνο και τη θλίψη που βιώσαμε την Κυριακή. Θέλω να ελπίζω ότι ο Lewis θα συνεχίσει να αγωνίζεται, διότι είναι ο σπουδαιότερος οδηγός όλων των εποχών. Αν δείτε τους τέσσερις τελευταίους αγώνες του, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος τις Κυριακές, δεν υπήρχε καμία απολύτως αμφιβολία ποιος κέρδισε. Κι αυτό ήταν αντάξιο την κατάκτησης ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Οπότε, θα εξετάζουμε τα γεγονότα τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες. Και, ως γνήσιος αγωνιζόμενος, η καρδιά του πιστεύω ότι θα του πει πως πρέπει να συνεχίσει να συμμετέχει, διότι είναι στα καλύτερά του από ποτέ. Όμως, πρέπει να υπερκεράσουμε τον πόνο που του προκάλεσαν την Κυριακή, διότι είναι ένας άνθρωπος με ξεκάθαρες αξίες. Και δυσκολεύεται να καταλάβει πώς συνέβη αυτό».

Την Παρασκευή (17/12) οι Toto Wolff, Lewis Hamilton και Valtteri Bottas επέστρεψαν στο εργοστάσιο της Mercedes, μαζί με το τρόπαιο. Η Mercedes στο πρωτάθλημα κατασκευαστών της Formula 1 γράφει τη δική της ιστορία, έχοντας κερδίσει, μαζί με το φετινό, συνολικά 8 τίτλους και μάλιστα συνεχόμενους. «Καλωσήρθατε σπίτι πρωταθλητές», έγραψαν στα social media της Mercedes.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια

Ρίψη βόμβας μέσω drone σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ελλάδα Χτες
Αγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα