E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζούλη Αγοράκη: «Ήταν τόσο χυδαίος ο λόγος του…» λέει για τον Αντώνη Κανάκη

Αποκαλύπτει τι συνέβη όταν βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Αντώνη Κανάκη

Δημοσίευση 17/12/2021 | 17:19

Τζούλη Αγοράκη: «Ήταν τόσο χυδαίος ο λόγος του…» λέει για τον Αντώνη Κανάκη

Η μια μετά την άλλη διαδέχονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τους Ράδιο Αρβύλα, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες που έχουν δει το φως τη δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σε ένα μακροσκελές κείμενο η δημοσιογράφος Τζούλη Αγοράκη, με τίτλο «Μια πολύ βρώμικη Αρβύλα -Γεμάτη σεξισμό και χυδαιότητα», αποκαλύπτει τι συνέβη όταν βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Αντώνη Κανάκη.

Το κείμενο της Αγοράκη για τον Κανάκη

«Πάει περισσότερο από δεκαετία που βρέθηκα σε ένα κοινό τραπέζι με τον Κανάκη, είχε έρθει μόλις από Θεσσαλονίκη, ήρθε αργοπορημένος, παρήγγειλε το φιλέτο του, έλεγε τα χωρατά του, γελούσε και κάποια στιγμή βλέπει όρθιες κάτι νόστιμες κοπελίτσες και αρχίζει τα χυδαία και σεξιστικά αστεία, αδιαφορώντας για εμάς που ήμασταν στο τραπέζι. Ήταν τόσο χυδαίος ο λόγος του, που αναγκάστηκα να τον συνετίσω, γιατί η βραδιά είχε πάρει μια δυσάρεστη τροπή. Και τότε με κοιτάει με ύφος μπλαζέ και περιπαιχτικό και μου λέει με τη θεσσαλονικιώτικη αξάν του: “Κούκλα μου μάλλον θα έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ”. Το είπε ακόμα πιο χυδαία.

Μπορεί ο άνθρωπος να έχει δεκάδες αρετές, αλλά στο δικό μου μυαλό έτσι κλείδωσε. Για μένα, αυτός και η κομπανία του έχουν μια κοινή αισθητική. Δεν τα βάζω βέβαια στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο πράγμα λέω σεξιστικά αστεία και άλλο ανεβάζω πορνογραφικό υλικό. Αλλά αδυνατώ να πιστέψω την πλήρη άγνοιά τους… επί του θέματος. Νομίζω, μαζί σαν ψηφιδωτό ο ένας δίπλα στον άλλο συνθέτουν αυτό το μωσαϊκό του “Ελληνάρα”, που ενώ τεντώνει το χέρι του και τόσο φτάνει, κάνει ένα άλμα και αρπάζει άτσαλα ό,τι βρει μπροστά του, λερώνοντας το», κατέληξε η δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατρίχιασαν στο X με την Ευαγγελία Μουμούρη στο φινάλε του «Ριφιφί»

Social 21.01.2026
Μυθική ερμηνεία, υποκλινόμαστε στο μέγεθος του ταλέντου της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η σχέση μου με τη ζυγαριά είναι αηδιαστική» – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο

Tabloid 21.01.2026
«Νομίζω ότι είμαι σε μια πολύ καλύτερη στιγμή σε σχέση με την αγάπη στον εαυτό μου από ό,τι παλιότερα»

Snik: «Σε δύο μήνες γεννάμε» – Η αναφορά στην σύντροφό του και η απάντηση για γάμο

Tabloid 21.01.2026
Ο Snik μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 μόλις δύο μήνες πριν γίνει πατέρας

Αγελάδα στην Αυστρία πήρε ένα σκουπόξυλο για να ξυστεί: «Το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό χρήσης εργαλείου από βοοειδές»

Social 21.01.2026
«Τα βοοειδή μπορεί να είναι πιο ικανά νοητικά από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα»

Η πρώην του Μπρούκλιν Μπέκαμ κατηγορεί δημόσια τη μητέρα του, Βικτόρια: Ποτέ δεν με συμπάθησε

Tabloid 21.01.2026
Η Τάλια Στορμ δηλώνει «ομάδα Μπρούκλιν» και περιγράφει περιστατικά από τη σχέση τους

Marseaux: Η απάντησή της στην Εύη Δρούτσα για το απαράδεκτο σχόλιο για το σώμα της

Tabloid 21.01.2026
Η στιχουργός σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας λέγοντας ότι «δεν έχει το υπέροχο σώμα για να το βγάλει έξω»

Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής

Tabloid 21.01.2026
Στο νοσοκομείο τον συνόδευσαν η σύζυγός του και ένας φίλος

Αλλος άνθρωπος: Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της

Tabloid 21.01.2026
Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη αλλαγή