E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Νοίκιαζαν» άστεγο για να κάνει το εμβόλιο στη θέση τους

Το περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής Αγία Βαρβάρα

Δημοσίευση 17/12/2021 | 13:38

«Νοίκιαζαν» άστεγο για να κάνει το εμβόλιο στη θέση τους

Έπιασαν τον άστεγο, το έσκασε το «ταίρι» του που πήγαν να εμβολιαστούν μαζί αντί για άλλους. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα (Πέμπτη) στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής Αγ. Βαρβάρα, με έναν άντρα και μία γυναίκα να επιχειρούν να κάνουν το εμβόλιο με τα προσωπικά στοιχεία δύο άλλων ατόμων.

Οι δύο τους έδωσαν τα στοιχεία τους στους υπαλλήλους του νοσοκομείου προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο. Το προσωπικό του Νοσοκομείου Λοιμωδών ωστόσο κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του, ο άστεγος άντρας συμπεριφερόταν περίεργα και μπέρδευε τα «προσωπικά» του στοιχεία και η γυναίκα, ενώ είχε ταυτότητα 28χρονης γυναίκας, φαινόταν πολύ μεγαλύτερη. Αυτά τα στοιχεία κίνησαν υποψίες.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μία υπάλληλος ζήτησε από τον άντρα, το κινητό τηλέφωνο και το ΑΜΚΑ του και υποψιασμένη πήρε τηλέφωνο στο κινητό που της έδωσε. Την στιγμή αυτή, δεν το σήκωσε ο κύριος που ήταν να εμβολιαστεί, αλλά κάποιος άλλος, ο οποίος μάλιστα, μόλις του είπε η υπάλληλος ότι τηλεφωνεί από το εμβολιαστικό κέντρο για το εμβόλιο, έκλεισε το τηλέφωνο.

Το προσωπικό του νοσοκομείου ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Η κοπέλα κατάφερε και το έσκασε, αλλά ο άστεγος εγκλωβίστηκε και κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία. Όπως αποκάλυψε, μιλώντας στο newsit.gr η διοικήτρια του Νοσοκομείου, Φωτεινή Βρύνα για τον άστεγο «Είχε έρθει με όλα τα στοιχεία του άλλου άντρα, αλλά δεν ήταν φυσιολογικός. Εμείς όταν έρχεται ο οποιοσδήποτε στο νοσοκομείο, κάνουμε πάντα τσεκάρισμα των στοιχείων. Εκείνος έδειχνε ότι δεν ήξερε κάποια πράγματα που τον ρωτούσαν οι συνάδελφοι, τα μπέρδευε».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, είναι άστεγοι και τοξικομανείς, οι οποίοι για 25 ευρώ κάνουν αυτή την «δουλειά». Η απίστευτη υπόθεση πλαστοπροσωπίας φαίνεται να ξεκίνησε στην πλατεία Ομονοίας. Συγκεκριμένα, γύρω στις 4 το απόγευμα ένας άνδρας Ρομά φέρεται να προσέγγισε έναν άστεγο, τοξικοεξαρτημένο και να του πρότεινε για 25 ευρώ να κάνει το εμβόλιο στη θέση συγγενικού του προσώπου. Ο 46χρονος άστεγος συμφώνησε, πήγε στο νοσοκομείο, παριστάνοντας το άλλο άτομο. Οι υπάλληλοι του νοσοκομείου τον αντιλήφθηκαν και κάλεσαν το 100.

Μάλιστα μετά το περιστατικό, ο Υπουργός Υγείας αμέσως επικοινώνησε προσωπικά με τους υπαλλήλους του Νοσοκομείου και τους συνεχάρη για τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξαν. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας της Αγίας Βαρβάρας.

Μάλιστα, για τον άστεγο οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει επαναλάβει την ίδια πράξη και στο παρελθόν, δηλαδή έναντι αμοιβής 25 ευρώ, να πήγε να κάνει το εμβόλιο αντί για άλλα άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.

Δήμος Αναστασιάδης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ανεργία, τις οικονομικές δυσκολίες και τις συγκρούσεις που πέρασε το ζευγάρι

Εβίτα Αγαΐτση: Μάχη με τον καρκίνο στα 31 της δίνει η ηθοποιός από το «Ταμπού»

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok τη συγκινητική στιγμή που οι φίλοι της τη βοηθούν να ξυρίσει το κεφάλι της, πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα συμπαράστασης.

Η Βίκυ Κουλιανού με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο ‑ τι έγραψε στη λεζάντα της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Το 59χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα με ριγέ μπικίνι.