E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mr Big: Για σeξουαλική επίθεση κατηγορούν δύο γυναίκες τον σταρ του Sex and the City

Αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες ο North, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για συναινετικό σeξ

Δημοσίευση 16/12/2021 | 20:25

Mr Big: Για σeξουαλική επίθεση κατηγορούν δύο γυναίκες τον σταρ του Sex and the City

Ο σταρ του “Sex and the City” Κρις Νορθ που έγινε διάσημος για τον ρόλο τού Mr Big στη δημοφιλή σειρά και το πρόσφατο reboot “And Just Like That,” κατηγορείται από δύο γυναίκες για σeξουαλική επίθεση.

Σε δημοσίευμα του The Hollywood Reporter που υπογράφει η Kim Masters, αναφέρεται πως οι δύο γυναίκες -που κατονομάζονται με τα ψευδώνυμα Ζόε και Λίλι, 40 και 31 χρόνων, αντιστοίχως, σήμερα- προσεγγίστηκαν πριν από μήνες από το ίδιο μέσο, ωστόσο αρνήθηκαν να αποκαλύψουν το οτιδήποτε.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα περιστατικά σημειώθηκαν το 2004 στο Λος Άντζελες και το 2015 στη Νέα Υόρκη.

Οι καταγγελίες

Στα 22 της η Ζόε δούλευσε σε μια υψηλού κύρους εταιρεία του Λος Άντζελες με την οποία ο Νορθ είχε συχνά επαφές επαγγελματικού χαρακτήρα. «Έμπαινε στο γραφείο μου και με φλέρταρε. Κάπως κατάφερε να βρει τον αριθμό μου και μου άφηνε μηνύματα στο εταιρικό τηλέφωνο. Το αφεντικό μου έλεγε 'ο μίστερ Μπιγκ αφήνει μηνύματα στον τηλεφωνητή σου'», μηνύματα τα οποία η ίδια δεν έβρισκε ανησυχητικά.

Ο Νορθ φέρεται να κάλεσε την 22χρονη στην πισίνα του διαμερίσματός του στο Χόλιγουντ (παρότι την εποχή εκείνη ζούσε στη Νέα Υόρκη). Η Ζόι τον κατηγορεί πως κάποια στιγμή τη φίλησε και τα πράγματα κλιμακώθηκε όταν «εκείνος την τράβηξε προς το μέρος του, τη μετέφερε στο κρεβάτι, της κατέβασε το σορτς και το εσώρουχο και άρχισε να τη βιάζει από πίσω» αναφέρει το δημοσίευμα.

«Ήταν εξαιρετικά οδυνηρό κι εγώ άρχισα να του φωνάζω ΄σταμάτα!'» αναφέρει η Ζόι. «Αλλά δεν σταμάτησε. Του είπα 'τουλάχιστον βάλε ένα προφυλακτικό' και άρχισε να γελάει».

Όταν τελείωσε, εκείνη είπε «Συνειδητοποίησα πως υπήρχε αίμα στο πουκάμισό μου. Έφυγα από εκεί. Πήγα στο διαμέρισμα φίλου μου (στο ίδιο κτήριο)».

«Πήγε κατ'ευθείαν στο μπάνιο. Όταν βγήκε ήταν απόμακρη, ψυχρή. Γενικώς είναι ένα πολύ κοινωνικό, γλυκό, φιλικό άτομο. Ήταν μια πολύ αλλόκοτη αλλαγή» λέει το φιλικό πρόσωπο που πήγε τη Ζόι στο νοσοκομείο.

«Μου έκαναν ράμματα. Ήρθαν και δύο αστυνομικοί. Δεν τους είπα ποιος ήταν. Στο νοσοκομείο μού έδωσαν ένα φυλλάδιο συμβουλών και φάρμακα» λέει η ίδια.

Η Ζόι παραδέχεται πως είχε εφιάλτες και κρίσεις και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στη δουλειά. Το 2006 ζήτησε βοήθεια από εξειδικευμένο κέντρο για θύματα βιασμού. «Το έθαψα όσο πιο πολύ μπορούσα. Και μετά συνειδητοποίησα πως δεν άκανα σωστά και ζήτησα βοήθεια» παραδέχεται.

Χρόνια μετά, η Λίλι ήταν σερβιτόερα στο τμήμα VIP του πρώην νυχτερινού κέντρου Νο.8 της Νέας Υόρκης όταν γνώρισε τον North.

«Μου την έπεφτε ξεκάθαρα. Εγώ ένιωθα κολακευμένη. Ήξερα πως ήταν παντρεμένος το οποίο είναι ντροπιαστικό να το παραδέχομαι» αναφέρει η 25χρονη τότε Λίλι, στην οποία ο 60χρονος Νορθ ζήτησε ραντεβού.

Μετά από ένα ποτό, κατέληξαν στο διαμέρισμά του που «ήταν ένα απίθανο μέρος. Ακούγαμε μουσική και γύρω ήταν όλα αυτά τα βιβλία για τέχνη και μόδα. Προσπάθησε να με φιλήσει. Εγώ το διασκέδαζα με προσοχή. Ήταν μεγαλύτερος και έμοιαζε μεγαλύτερος. Συνέχισε να προσπαθεί και να προσπαθεί και να προσπαθεί και θα'πρεπε να του'χα πει ξεκάθαρα όχι και να είχα φύγει. Κι έπειτα, το επόμενο πράγματα που κατάλαβα ήταν πως είχε κατεβάσει το παντελόνι του και στεκόταν μπροστά μου» περιγράφει η Λίλι.

«Έκανε σeξ με εμένα από πίσω σε μια καρέκλα. Βρισκόμασταν μπροστά σε καθρέφτη. Εγώ έκλαιγα ενώ συνέβαινε. Όταν τελείωσε πήγα στην τουαλέτα και έβαλα τη φούστα μου. Ένιωθα φρικτά. Πλήρως βιασμένη. Όλα μου τα όνειρα με αυτόν τον σταρ που αγαπούσα για χρόνια, χάθηκαν» προσθέτει.

«Οι κατηγορίες από άτομα που γνώρισα πριν χρόνια ή και δεκαετίες είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είναι πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες - όχι σημαίνει πάντα όχι - αυτή είναι μια γραμμή που δεν πέρασα. Οι επαφές ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αναρωτηθώ για το τάιμινγκ που αποκαλύπτονται οι ιστορίες. Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα γιατί έρχονται τώρα στη δημοσιότητα, αλλά γνωρίζω το εξής: Δεν επιτέθηκαν σε αυτές τις γυναίκες» αναφέρει με ανακοίνωσή του στο The Hollywood Reporter ο ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν πω ότι επιστρέφω στην πολιτική, ας βγει όλη η Ελλάδα να με φτύνει»

Tabloid 06.04.2026
Ο Απόστολος Γκλέτσος, καλεσμένος χθες (6/4) στο Ψυχαγωγία Κυριακάτικα, απάντησε στο αν θα επιστρέψει στην πολιτική και αν είχε κάνει ποτέ ως δήμαρχος ρουσφέτι.

Viral στις ΗΠΑ το βίντεο με την κίνηση ενός 68χρονου ντελιβερά που του έφερε φιλοδωρήματα $40.000

Παράξενα 06.04.2026
Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Νταν Σίμπσον σταμάτησε σε μίνι μάρκετ για να αγοράσει αναψυκτικό για τον πελάτη που είχε κάνει παραγγελία μια πίτσα επειδή η πιτσαρία δεν είχε

1% Club: Ποια ήταν η ερώτηση που μάντεψε σωστά μόλις 1 στους 100 Έλληνες;

TV Buzz 06.04.2026
Το δεύτερο επεισόδιο του 1% Club προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής

Δύσκολες ώρες για τη Λίνα Σακκά

Tabloid Χτες
Μια βαθιά συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε η Λίνα Σακκά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της ανθρώπου

Τα Φιλαράκια: Η αποκάλυψη της Λίζα Κούντροου για τον ρόλο της Φίμπι

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν χαζούλα, όπως πίστευαν όλοι», τόνισε σε νέα συνέντευξή της

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτηση της από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης της

Tabloid Χτες
H γνωστή παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση από το μαιευτήριο, επιλέγοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα Instagram story

Σοφία Αλιμπέρτη: Η on air έκπληξη στον Good Job Nicky ‑ «Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα»

Tabloid Χτες
«Είμαι περήφανη για τον άνθρωπο που είναι ο γιος μου» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια

Χάρης Ρώμας: «Υπάρχει μια ιδέα να γίνει το “Κωνσταντίνου και Ελένης»

Tabloid Χτες
Σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε και σίγουρα θα χαροποιήσει πολλούς τηλεθεατές προχώρησε ο Χάρης Ρώμας

Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Τούνη: « Ο καταδικασμένος προκαλεί αντί να σκύψει το κεφάλι»

Tabloid Χτες
«Αντιλαμβανόμαστε όλοι το νομικό ζήτημα, αλλά υπάρχει κι ένα ηθικό πλαίσιο», τόνισε η παρουσιάστρια

Χαμός σε εκπομπή της ΕΡΤ: Το σχόλιο της Βάσιας Αναστασίου έκανε μπαρούτι τη Σοφία Βούλτεψη

Media Χτες
«Δεν θέλω να ξανακούσω πότε γεννήθηκες» είπε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου στο μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ