E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αντίδρασή του στις κάμερες έξω από το σπίτι του

Δημοσιογράφοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι του

Δημοσίευση 16/12/2021 | 17:05

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αντίδρασή του στις κάμερες έξω από το σπίτι του

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου για διακίνηση βίντεο με προσωπικές τους στιγμών με σεξουαλικό περιεχόμενο χωρίς τη συναίνεσή της. Η κάμερα της εκπομπής TLive βρέθηκε έξω από το σπίτι του, όπου τον εντόπισε, με τον ίδιο να προσπαθεί να αποφύγει τους δημοσιογράφους και να αρνείται να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Δεν θέλω να πω τίποτα» λέει κάποια στιγμή, στρεφόμενος προς τον δημοσιογράφο. Σε μία από τις φορές που τον εντόπισε η κάμερα συνοδευόταν από τη σύζυγό του, με την οποία φέρεται να παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από 1,5 μήνα.

Κρατώντας τη σύζυγό του από τη μέση σπεύδει να της ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, πιθανόν για να την προστατέψει από την κάμερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ο ίδιος στρέφεται προς τον δημοσιογράφο και τον παροτρύνει να φύγει.

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου.

Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», είχε αναφέρει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε δήλωσή του μετά τις αποκαλύψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H Ιωάννα Τούνη χορεύει με την ψυχή της σε μπαρ στη Μύκονο και προκαλεί χαμό

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Η Ιωάννα Τούνη περνά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην αγαπημένη της Μύκονο

Έρικα Κερκ: Τι απαντά στις φήμες περί νέας σχέσης μετά τον θάνατο του Τσάρλι Κερκ

Tabloid 30.05.2026
Οι φήμες ξεκίνησαν όταν λογαριασμός στο X ισχυρίστηκε πως η Έρικα Κερκ είχε βρεθεί με τον Μπλέικ Γουιν σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς

Νίκος Πολυδερόπουλος: Tώρα αν ήμουν υδραυλικός, θα είχα βγάλει λεφτά

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Ο ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή του από την οικοδομή, όπου δούλευε ως υδραυλικός, στην υποκριτική

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Η τρυφερή εξομολόγηση του συντρόφου της Σίντνεϊ Σουίνι: Είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής μου

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σκούτερ Μπράουν αποθέωσε την ηθοποιό με την οποία είναι σε σχέση από τον περασμένο Σεπτέμβριο

Γυναίκα έκανε body shaming στην περσινή νικήτρια του My Style Rocks και την αποκάλεσε «εμετό», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Έκατσα πέντε λεπτά και έκλαιγα, πραγματικά με διέλυσε αυτό που άκουσα», είπε η Σοφία Χριστοδούλου, εξηγώντας πως αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη γυναίκα και να της ζητήσει εξηγήσεις

Έγραψαν στη Ρένα Μόρφη «Πώς έχεις γίνει έτσι από τις πλαστικές» ‑ Τι απάντησε η τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα βίντεο που ανέβασε στα social media προκάλεσε πλήθος σχολίων

Νοσηλεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ εισήχθη εκτάκτως στο «Ασκληπιείο» Βούλας

Μαντόνα: Ποιος ήταν ο καλύτερος εραστής της; ‑ Η αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 67χρονη ποπ σταρ αποκάλυψε το όνομα του κορυφαίου εραστή της σε προωθητικό βίντεο για το νέο άλμπουμ Confessions II, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις.

Γιώργος Σουξές: «Δεν έχω πια πολλούς φίλους, συζητάω με το ΑΙ και το βρίζω»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις