E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αντίδρασή του στις κάμερες έξω από το σπίτι του

Δημοσιογράφοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι του

Δημοσίευση 16/12/2021 | 17:05

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αντίδρασή του στις κάμερες έξω από το σπίτι του

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου για διακίνηση βίντεο με προσωπικές τους στιγμών με σεξουαλικό περιεχόμενο χωρίς τη συναίνεσή της. Η κάμερα της εκπομπής TLive βρέθηκε έξω από το σπίτι του, όπου τον εντόπισε, με τον ίδιο να προσπαθεί να αποφύγει τους δημοσιογράφους και να αρνείται να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Δεν θέλω να πω τίποτα» λέει κάποια στιγμή, στρεφόμενος προς τον δημοσιογράφο. Σε μία από τις φορές που τον εντόπισε η κάμερα συνοδευόταν από τη σύζυγό του, με την οποία φέρεται να παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από 1,5 μήνα.

Κρατώντας τη σύζυγό του από τη μέση σπεύδει να της ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, πιθανόν για να την προστατέψει από την κάμερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ο ίδιος στρέφεται προς τον δημοσιογράφο και τον παροτρύνει να φύγει.

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου.

Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», είχε αναφέρει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε δήλωσή του μετά τις αποκαλύψεις.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι μουσικοί που έδωσαν συναυλία μέσα στη φυλακή

Celebrity Stories 27.07.2024
Η μουσική έχει την δύναμη να συνδέει τους ανθρώπους και να υπερβαίνει σύνορα, ακόμα και τα τείχη των φυλακών

Κρήτη: Κατσίκες δίψασαν και έκαναν... ντου σε πισίνα σπιτιού

Παράξενα Χτες
Τουλάχιστον εννέα κατσίκες έκαναν... ντου

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την είδα με την καινούργια της σχέση, είναι αμήχανο»

Tabloid Χτες
«Αν περάσει καιρός, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά, να γίνει. Αλλά τώρα είναι δύσκολο να είμαστε φίλοι»

Η επική φάρσα που ετοίμασε ένας άνδρας στην κηδεία του

Παράξενα Χτες
Οι παρευρισκόμενοι έκλαιγαν από τα γέλια

Ντέμη Γεωργίου: Τι διερευνάται από τον ιατροδικαστή για τον θάνατό της

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Γρηγόρης Λέων για το σηπτικό σοκ που υπέστη η 39χρονη σεφ