E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αντίδρασή του στις κάμερες έξω από το σπίτι του

Δημοσιογράφοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι του

Δημοσίευση 16/12/2021 | 17:05

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αντίδρασή του στις κάμερες έξω από το σπίτι του

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου για διακίνηση βίντεο με προσωπικές τους στιγμών με σεξουαλικό περιεχόμενο χωρίς τη συναίνεσή της. Η κάμερα της εκπομπής TLive βρέθηκε έξω από το σπίτι του, όπου τον εντόπισε, με τον ίδιο να προσπαθεί να αποφύγει τους δημοσιογράφους και να αρνείται να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Δεν θέλω να πω τίποτα» λέει κάποια στιγμή, στρεφόμενος προς τον δημοσιογράφο. Σε μία από τις φορές που τον εντόπισε η κάμερα συνοδευόταν από τη σύζυγό του, με την οποία φέρεται να παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από 1,5 μήνα.

Κρατώντας τη σύζυγό του από τη μέση σπεύδει να της ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, πιθανόν για να την προστατέψει από την κάμερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ο ίδιος στρέφεται προς τον δημοσιογράφο και τον παροτρύνει να φύγει.

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου.

Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», είχε αναφέρει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε δήλωσή του μετά τις αποκαλύψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

E-Daily 3.Left 14.05.2026
«Εγώ δεν άλλαξα τη στάση μου ούτε λεπτό»

Akylas: «Γεννήθηκα σε μια μικρή πόλη στην Ελλάδα, ως queer αγόρι με τόσο bullying»

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Μετά την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου, ο Akylas παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην Βιέννη

Η «πέτρα του σκανδάλου» για τους Μακρόν δήλωνε: «Γιατί να μένεις με τη γυναίκα σου, αν δεν είσαι πια ερωτευμένος μαζί της;»

E-Daily 3.Left 14.05.2026
«Οι Γάλλοι είναι κολλημένοι με τη μαμά τους», είχε προσθέσει η Ιρανή ηθοποιός, Γκολσιφτέ Φαραχανί

Τζένιφερ Λόπεζ: Κάτι τρέχει με τον συνεργάτη της

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Η ατάκα της λατίνας σταρ που έβαλε φωτιά στα σενάρια για καινούριο έρωτα

Eurovision 2026: Το βίντεο του Akylas από τον ημιτελικό ξεπέρασε το 1 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες

E-Daily 3.Left 14.05.2026
«Ferto, γατάκια είστε τρελοί, σας αγαπώ πάρα πολύ», σχολίασε ο 27χρονος τραγουδιστής

Αντώνης Ρέμος: Η ανακοίνωση για το τέλος από τις πίστες και το ντουέτο με τη Μαρινέλλα που «λύγισε» το Mega

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Η απόφαση του Αντώνη Ρέμου να αποχωρήσει από τα νυχτερινά κέντρα

Κούκλα στα 91 της: Απαστράπτουσα η Joan Collins στο κόκκινο χαλί

Tabloid 14.05.2026
Πρωταγωνιστει σε μια νέα ταινία

Αγκαλιές, βλέμματα και φήμες σχέσης: Η Jennifer Lopez ερωτευμένη με διάσημο ηθοποιό;

E-Daily 3.Left 14.05.2026
με τον συμπρωταγωνιστή της έκλεψαν την παράσταση

Ναταλία Δραγούμη: Δεν λέω την ηλικία μου στην κάμερα γιατί δεν κάνει καλό στη δουλειά μου

E-Daily 3.Left Χτες
«Αντε, θα το πω, είμαι 37», πρόσθεσε με χιούμορ η ηθοποιός