E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Φίλοι και συγγενείς καταφτάνουν για το ύστατο αντίο

Ο επί χρόνια συνεργάτης του, Σπύρος Νάννος, δήλωσε συγκινημένος που έχασε τον δεύτερο πατέρα του

Δημοσίευση 16/12/2021 | 13:15

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Φίλοι και συγγενείς καταφτάνουν για το ύστατο αντίο

Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα συγκεντρώνονται από το πρωί της Πέμπτης (16.12.2021) στο ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για να πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα, καθώς σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του κόμματος ΚΕΛΑΝ, Γιώργος Τράγκας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών δίνοντας μάχη για πολλές ημέρες με τον κορονοϊό. Σήμερα, στην Κηφισιά, πραγματοποιείται η κηδεία του, στην οποία θα παραβρεθούν φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα του πρόσωπα.

Μάλιστα, στην εκκλησία έφτασε και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος βρισκόταν κοντά με τον Γιώργο Τράγκα, καθώς ο δημοσιογράφος τον είχε ορίσει ως αναπληρωτή γενικό γραμματέα του κόμματός του.

Στην εκκλησία έφτασε και η σύζυγός του, η οποία είχε μολυνθεί επίσης από κορονοϊό. Το φέρετρο του Γιώργου Τράγκα βρίσκεται από νωρίς το πρωί μέσα στην εκκλησία. Επίσης, στην εκκλησία βρίσκονται από νωρίς το πρωί και τα παιδιά του Γιώργου Τράγκα αλλά και η πρώην σύζυγός του.

Ο επί χρόνια συνεργάτης του, Σπύρος Νάννος, δήλωσε συγκινημένος που έχασε τον δεύτερο πατέρα του, λέγοντας: «Σήμερα έχει πεθάνει ένα μεγάλο κομμάτι μέσα. Είμαι 27 χρόνια μαζί του, από το 1994 στη σχολή και δεν έφυγα δίπλα του από ποτέ. Ήταν πολύ ξαφνικό για εμάς. Έχω περάσει τα καλύτερά μου χρόνια. Πέθανε ο δεύτερός μου πατέρας».

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Παπαγιάννης, είπε πως «για μένα ήταν ο καλύτερος ραδιοφωνικός παραγωγός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης» και απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γιώργου Τράγκα. «Το έργο που άφησε ο Γιώργος Τράγκας είναι σημαντικό και ελπίζω να μπορέσουμε να το ακολουθήσουμε οι νεότεροι δημοσιογράφοι», πρόσθεσε ο κ. Παπαγιάννης, έχοντας απαριθμήσει τα χρόνια των συνεργασιών του με τον κ. Τράγκα.

Στην κηδεία παρευρίσκονται, επίσης, και Ευάγγελος Αντώναρος αλλά και ο Κώστας Χαρδαβέλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρατικά «φέσια»: Πάνω από 3,8 δισ. ευρώ χρωστάει το κράτος σε ιδιώτες

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Αλμα 570 εκατ. ευρώ σε τρεις μήνες. Στην κορυφή τα νοσοκομεία με χρέη 1,59 δισ. ευρώ σε προμηθευτές.

Κρήτη: Στον εισαγγελέα οι γονείς του κοριτσιού που χαροπαλεύει – Βαριά κακοποιημένη η 3χρονη

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Ρομά μητέρα και ο Πακιστανός πατέρας

Επίδομα θέρμανσης: Οι ημερομηνίες πληρωμών και τα ποσά ανά περιοχή

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Έως 1.200 ευρώ η συνολική ενίσχυση σε περιοχές με αυξημένες ανάγκες θέρμανσης

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών η Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Η Γωγώ Μαστροκώστα έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο

Ολυμπιακός: Η απονομή του τέταρτου ευρωπαϊκού, το σήκωσε ο Παπανικολάου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η στιγμή της απονομής για τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, τρέλα στο T-Center!

Final 4 Euroleague 2026: O Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης για τέταρτη φορά στην ιστορία του

E-Daily 1.Hero Χτες
Οι «Ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το τέταρτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Οι αντιδράσεις του Αντετοκούνμπο μέσα στο T‑ Center

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA δεν έκρυψε τα συναισθήματά του

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ο 30χρονος σκότωσε με κατσαβίδι τον 67χρονο πατέρα του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η κόρη του θύματος ειδοποίησε την αστυνομία όταν ο πατέρας της σταμάτησε να απαντά - Ο γιος ομολόγησε τη δολοφονία - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ