E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Φίλοι και συγγενείς καταφτάνουν για το ύστατο αντίο

Ο επί χρόνια συνεργάτης του, Σπύρος Νάννος, δήλωσε συγκινημένος που έχασε τον δεύτερο πατέρα του

Δημοσίευση 16/12/2021 | 13:15

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Φίλοι και συγγενείς καταφτάνουν για το ύστατο αντίο

Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα συγκεντρώνονται από το πρωί της Πέμπτης (16.12.2021) στο ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για να πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα, καθώς σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του κόμματος ΚΕΛΑΝ, Γιώργος Τράγκας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών δίνοντας μάχη για πολλές ημέρες με τον κορονοϊό. Σήμερα, στην Κηφισιά, πραγματοποιείται η κηδεία του, στην οποία θα παραβρεθούν φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα του πρόσωπα.

Μάλιστα, στην εκκλησία έφτασε και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος βρισκόταν κοντά με τον Γιώργο Τράγκα, καθώς ο δημοσιογράφος τον είχε ορίσει ως αναπληρωτή γενικό γραμματέα του κόμματός του.

Στην εκκλησία έφτασε και η σύζυγός του, η οποία είχε μολυνθεί επίσης από κορονοϊό. Το φέρετρο του Γιώργου Τράγκα βρίσκεται από νωρίς το πρωί μέσα στην εκκλησία. Επίσης, στην εκκλησία βρίσκονται από νωρίς το πρωί και τα παιδιά του Γιώργου Τράγκα αλλά και η πρώην σύζυγός του.

Ο επί χρόνια συνεργάτης του, Σπύρος Νάννος, δήλωσε συγκινημένος που έχασε τον δεύτερο πατέρα του, λέγοντας: «Σήμερα έχει πεθάνει ένα μεγάλο κομμάτι μέσα. Είμαι 27 χρόνια μαζί του, από το 1994 στη σχολή και δεν έφυγα δίπλα του από ποτέ. Ήταν πολύ ξαφνικό για εμάς. Έχω περάσει τα καλύτερά μου χρόνια. Πέθανε ο δεύτερός μου πατέρας».

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Παπαγιάννης, είπε πως «για μένα ήταν ο καλύτερος ραδιοφωνικός παραγωγός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης» και απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γιώργου Τράγκα. «Το έργο που άφησε ο Γιώργος Τράγκας είναι σημαντικό και ελπίζω να μπορέσουμε να το ακολουθήσουμε οι νεότεροι δημοσιογράφοι», πρόσθεσε ο κ. Παπαγιάννης, έχοντας απαριθμήσει τα χρόνια των συνεργασιών του με τον κ. Τράγκα.

Στην κηδεία παρευρίσκονται, επίσης, και Ευάγγελος Αντώναρος αλλά και ο Κώστας Χαρδαβέλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Black Friday 2025: Εκπτώσεις και στα αεροπορικά εισιτήρια – Τι πρέπει να γνωρίζεις για την καλύτερη ευκαιρία

Οικονομία 28.11.2025
Η Black Friday αποτελεί κάθε χρόνο μία από τις καλύτερες περιόδους για να εξοικονομήσεις χρήματα σε ταξίδια, και τα αεροπορικά εισιτήρια δεν αποτελούν εξαίρεση

Επιστροφή ενοικίου: Τι ώρα θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Οικονομία 28.11.2025
Η... μεγάλη ημέρα της πληρωμής για εκατομμύρια φορολογούμενους έφτασε

Πόσους φόρους θα πληρώσουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις τα επόμενα 4 χρόνια

Οικονομία 28.11.2025
Αλμα φορο-εσόδων στα κρατικά ταμεία 10,7 δις. ευρώ έως το 2029

Ρόδος: Τα τελευταία λόγια του 19χρονου στον πατέρα του

Ελλάδα 28.11.2025
«Θα πάμε να ρίξουμε χειροβομβίδες, σιγά μη χάσω το πανηγύρι»

Φιορεντίνα – ΑΕΚ 0‑1: Δικέφαλο... πέταγμα προς τους «8»!

Αθλητικά Νέα 28.11.2025
Προσπέρασε τους «βιόλα» η Ένωση

Ελλάδα – Ρουμανία 91‑64: Περίπατος στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Αθλητικά Νέα Χτες
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες

20χρονος μπασκετμπολίστας πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τον τραυματισμό του σε κολεγιακό αγώνα

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, υπέστη κάποιας μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Λειψυδρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Αττική

Ελλάδα Χτες
Η ΡΑΑΕΥ εισηγήθηκε θετικά την κήρυξη καθεστώτος έκτακτης ανάγκης για την Αττική και το Μεγανήσι Λευκάδας