E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μουτσινάς: «Δεν θα κάνω παιδί για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του»

Αποκαλυπτικός εμφανίζεται ο Νίκος Μουτσινάς στο νέο τεύχος Ιανουαρίου της ελληνικής Vogue

Δημοσίευση 16/12/2021 | 12:59

Μουτσινάς: «Δεν θα κάνω παιδί για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του»

Αποκαλυπτικός εμφανίζεται ο Νίκος Μουτσινάς στο νέο τεύχος Ιανουαρίου της ελληνικής Vogue. «Θέλεις να αποκτήσεις δικό σου παιδί» τον ρωτούν στη συνέντευξη με τον ίδιο να απαντά πως «είναι μια απόφαση που αν την πάρω δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Νίκος Μουτσινάς δηλώνει μεταξύ άλλων πως «οι Ελληνίδες παρουσιάστριες, κατά την άποψή μου, δεν έχουν όλες στυλ. Βρίσκω πολύ φορτωμένες συνήθως τις κυρίες της πρωινής ζώνης. Από την άλλη, καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου να φορέσει κάτι που θα του φτιάξει τη διάθεση».

Σε ερώτηση για το αν θέλει να αποκτήσει παιδί απαντά: «Θέλω να κάνω παιδί αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει περάσει από καμιά πεντακοσαριά φίλτρα αυτό το θέμα. Θα το έκανα μόνος μου, δεν θέλω ούτε σύντροφο ούτε τίποτα. Είναι πολύ προσωπική απόφαση, δεν επιθυμώ να το συναποφασίσω με κάποιον, δεν μπλέκω κόσμο. Είναι μια απόφαση που αν την πάρω δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του».

«Έκανα 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να κάθομαι λίγο και με τον εαυτό μου. Παλιά δεν μπορούσα να μείνω μόνος μου λεπτό. Έπρεπε με το που τελείωνε μια σχέση μου να ξεκινήσω αμέσως την επόμενη. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έμενα μόνος μου. Δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ στο σπίτι μόνος μου», δηλώνει ακόμη ο παρουσιαστής στη Vogue Greece.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social 30.01.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz 30.01.2026
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid 30.01.2026
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid 30.01.2026
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz 30.01.2026
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid 30.01.2026
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός

Τζώρτζογλου: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο χωρισμού – «Είναι 35 χρονών και θέλει να κάνει παιδί»

Tabloid 30.01.2026
Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στο Bungiorno και μίλησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα χωρισμού του από την Σοφία Μαριόλα

Χαρά Παππά: «Έχω ένα πρόβλημα με τα μάτια μου και ορθοστατική ταχυκαρδία»

Tabloid 30.01.2026
Σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας καλλυντικών βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου η Χαρά Παππά

Έζησαν πάνω από 90 και όχι απλώς επέζησαν: Τα μυστικά μακροζωίας 8 θρύλων της υποκριτικής

Celebrity Stories 30.01.2026
Από τη σκηνή μέχρι τα 91, τα 3L της ζωής και το χιούμορ ως ελιξίριο νεότητας