E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σeξουαλική παρενόχληση στην Κυψέλη: Γυναίκα κατέγραψε άνδρα που την παρενοχλούσε σε δρόμο

Σοκάρει το θύμα της σeξουαλικής επίθεσης

Δημοσίευση 15/12/2021 | 16:18

Σeξουαλική παρενόχληση στην Κυψέλη: Γυναίκα κατέγραψε άνδρα που την παρενοχλούσε σε δρόμο

Σeξουαλική παρενόχληση από έναν άνδρα στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη δέχθηκε μια γυναίκα η οποία περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή με την ίδια να βρίσκει την ψυχραιμία και να καταγράφει τον δράστη.

Όπως είπε στο ΟΡΕΝ η κοπέλα «την Κυριακή που μας πέρασε 12:15 το μεσημέρι κατέβαινα ένα πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης και σταμάτησα για μία στιγμή να περάσει ένα αυτοκίνητο πριν διασχίσω το δρόμο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται από πίσω μου ένας άνδρας με πιάνει από το ύψος των μηρών και σπρώχνει την περιοχή που βρίσκονται τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά μου. Και επανέλαβε αυτή την κίνηση αρκετές φορές. Μόλις με άφησε και γύρισα και τον είδα μου είπε, 'Σ' ευχαριστώ'».

«Ήθελε με κάποιο τρόπο να με κάνει συνένοχο σε αυτό που μόλις είχε γίνει. Συνέχισε να επαναλαμβάνει αυτή τη φράση ακόμα και όταν άρχισα να φωνάζω. Εγώ συνέχισα να φωνάζω γιατί ήθελα να γνωστοποιήσω σε όσους ήταν γύρω και έβλεπαν τι ακριβώς είχε κάνει αυτός ο άνθρωπος. Εκείνη τη στιγμή έβγαλα το κινητό μου για να καταγράψω τα χαρακτηριστικά του. Μετά έτρεξα στο αγόρι μου που δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, ήταν πέντε λεπτά μακριά. Καλέσαμε το 100 και έπειτα πήγα στο τμήμα και κατέθεσα τη μήνυση» συμπλήρωσε στο ΟΡΕΝ το θύμα της σeξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, το βίντεο που κατέγραψε με τον δράστη οδήγησε στο να επικοινωνήσουν μαζί της έξι γυναίκες που δέχθηκαν σeξουαλική παρενόχληση είτε από τον ίδιο είτε από άλλους άνδρες.

«Μετά τη μήνυση ανέβασα μία δημοσίευση σε γνωστή ομάδα της Κυψέλης όπου είπε ότι μου έχει γίνει μία σeξουαλική επίθεση και ζήτησα από όσες ή όσους έχουν βιώσει κάτι τέτοιο να επικοινωνήσουν μαζί μου και να πάνε στο τμήμα της Κυψέλης όπου βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος. Και δυστυχώς μέσα σε λίγες ώρες επικοινώνησαν μαζί μου έξι γυναίκες. Από την ίδια περιοχή. Οι τρεις από αυτές ήταν από τρεις διαφορετικούς άνδρες και οι άλλες τρεις από τον ίδιο. Τον αναγνώρισαν. Πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Και τώρα είμαστε σε αναμονή» κατέληξε η γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Ελλάδα 21.04.2026
Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο

Το πλεόνασμα φέρνει νέα μέτρα στήριξης: Ανακοινώσεις ακόμα και αύριο από τον πρωθυπουργό

Ελλάδα 21.04.2026
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε και νέα μέτρα στήριξης απέναντι στην κρίση

Αλλάζει το timologio της ΑΑΔΕ: Διαθέσιμη από αύριο νέα έκδοση της εφαρμογής

Οικονομία 21.04.2026
Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη μετά την αναβάθμιση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου 2026 (Ώρες: 7:30 - 9:30 π.μ.) - Kατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η εφαρμογή δεν θα είναι διαθέσιμη

Eurostat: Ενεργειακό σοκ τον Μάρτιο

Οικονομία 21.04.2026
Αύξηση 19,8% για το ντίζελ και 9,4% για τη βενζίνη - Πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ η Ελλάδα - Πρωταθλήτριες στις ανατιμήσεις η Γερμανία και η Ρουμανία - Οι τιμές μειώθηκαν στην Ουγγαρία και τη Σλοβενία

Αγρια επεισόδια με μαχαίρια, σπρέι πιπεριού και όπλο σε τόπο λατρείας Σιχ στη Γερμανία

Κόσμος 21.04.2026
Μάρτυρες ανέφεραν ότι η σύγκρουση προήλθε από διαμάχες σχετικά με τα οικονομικά και τη διαχείριση

Έκρηξη στους Αμπελοκήπους: Την αθώωση του Νίκου Ρωμανού πρότεινε η εισαγγελέας

Ελλάδα 21.04.2026
Ζητά την ενοχή δύο εκ των πέντε κατηγορουμένων

Θρίλερ με τα μολυσμένα βαζάκια της HiPP: Η εταιρεία καταγγέλλει πως είναι στόχος απόπειρας εκβιασμού

Κόσμος 21.04.2026
Η εταιρεία βρεφικών τροφών HiPP ανακοίνωσε χθες ότι είναι στόχος απόπειρας εκβιασμού, αφού ένα βαζάκι βρεφικής τροφής της μολυσμένο με ποντικοφάρμακο βρέθηκε στην Αυστρία

Κρήτη: Επίθεση σκυλιού σε παιδί κοντά σε σχολείο – Με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο ο 12χρονος

Ελλάδα 21.04.2026
Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους

Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Προβλήματα με το «καλημέρα» ‑ «Έπεσε» η πλατφόρμα

Ελλάδα 21.04.2026
Σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα για τους δικαιούχους που το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους είναι «0»