E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποκάλυψη ‑ βόμβα από την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η μέλλουσα σύζυγός του ήξερε για τα βίντεο με το revenge ρorn

Δημοσίευση 15/12/2021 | 15:49

Αποκάλυψη ‑ βόμβα από την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο «ασκός του Αιόλου» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει ανοίξει και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Η πρώην σύντροφος του πρώην πλέον συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, η οποία προσέφυγε στη δικαιοσύνη για τα βίντεο με τις ιδιωτικές στιγμές τους, έκανε μια νέα συνταρακτική αποκάλυψη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η 30χρονη είπε ότι είχε ενημερώσει και τη μέλλουσα σύζυγο του Παναγιωτόπουλου σε συνάντηση που είχαν οι τρεις τους, την εποχή που έγινε η καταγγελία στις Αρχές.

«Σχετικά με την πληροφορία που είχατε και μου μεταφέρατε, οφείλω να επιβεβαιώσω ότι είχα ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του, σε μια τυχαία συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα μου συνέβησαν, παρουσία και του ιδίου. Τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει. Εκείνος την πήρε και έφυγαν…», είπε η 30χρονη.

Τα νέα στοιχεία για την εμετική δράση του Παναγιωτόπουλου

Στη συνέχεια, η 30χρονη κοπέλα έδωσε νέες λεπτομέρειες για την εμετική δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» λέγοντας πως είχαν άγνοια για ό, τι είχε συμβεί καθώς «δεν τους το είχε πει γιατί ντρεπόταν».

«Σε δύο κανάλια σε γνωστές ιστοσελίδες του διαδικτύου χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, δήλωνε ότι είναι άντρας 55 ετών τότε και ότι ενδιαφέρεται για γυναίκες. Χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο ένα άσχετο αντρικό όνομα. Εκεί αφού με ενημέρωσε η γνωστή μου για την ύπαρξη βίντεο στο οποίο με αναγνώρισε, βρήκα τέσσερα βίντεο και 300 φωτογραφίες τα οποία είτε του είχα στείλει για προσωπική χρήση, είτε τα τραβούσε μόνος του. Δεν γνώριζα ότι θα τα δημοσιοποιήσει», είπε η γυναίκα που έπεσε θύμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς του Παναγιωτοπούλου.

«Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε»

«Μεγάλο μέρος από το υλικό είχε τραβηχτεί με τη συγκατάθεσή μου και άλλο εν αγνοία μου, δεν υπήρχαν όμως κρυφές κάμερες και αυτό θέλω να το πω. Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις γυναίκες που βγήκαν να μιλήσουν και με τη μαρτυρία τους να στηρίξουν τα όσα πέρασα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, το τηλέφωνό μου χτυπάει συνεχώς, θα ήθελα μέσα από την εκπομπή σας να ζητήσω να μη με ενοχλούν.

Όταν νιώσω έτοιμη θα μιλήσω από μόνη μου. Είναι πολύ δύσκολο και στενάχωρο να μαθαίνεις πως πιθανόν μεγάλος αριθμός ατόμων και επαγγελματιών που εργάζονται στο Ράδιο Αρβύλα μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, όμως αυτό θα έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος ο Στάθης πριν κάνει όσα έκανε», συμπλήρωσε η 30χρονη.

Για τους Ράδιο Αρβύλα

«Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση, δεν το γνώριζαν. Μου το είχε πει και ο ίδιος ο Στάθης, δεν τους είχε ενημερώσει γιατί ντρεπόταν. Μάλιστα, από το διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχα καταλάβει ότι έκαναν κολλητή παρέα εκτός από το επαγγελματικό κομμάτι. Λυπάμαι αλλά γι’ αυτό δεν φταίω εγώ», είπε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ακόμα αναδημοσιεύονται τα βίντεο

«Αντίστοιχα όπως σας είπα και χθες και εγώ δεν απευθύνθηκα σε δημοσιογράφους γιατί σκέφτηκα ότι θα τον καλύψουν και δεν θα με πιστέψουν. Πάλευα τρία χρόνια για να κατέβουν τα βίντεο και ακόμα αναδημοσιεύονται.

Θέλω να ακούσουν την επιθυμία μου και να σεβαστούν την ψυχολογία μου γιατί δεν είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή θέλω να ηρεμήσω και όσοι ασχολούνται με την υπόθεση να το σεβαστούν. Δεν είναι η ώρα να πούμε κάτι παραπάνω. Αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες έστω και ανώνυμα ας μιλήσουν ή ας επικοινωνήσουν και με τη δικηγόρο μου», τόνισε η 30χρονη γυναίκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θείος και ανιψιοί ξυλοκοπούσαν και εκβίαζαν αγρότες στην Κρήτη

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Κατέστρεφαν καλλιέργειες, έκλεβαν χωράφια και εισέπρατταν παράνομες επιδοτήσεις από ΟΠΕΚΕΠΕ

Μαλδίβες: Εντοπίστηκαν οι σοροί των τεσσάρων δυτών από την Ιταλία

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος

Η νέα Siri της Apple θα λειτουργεί σαν το ChatGPT και θα διαγράφει αυτόματα τις συνομιλίες

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Το νέο πρότζεκτ της Apple με τη Sir αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά ως beta έκδοση μέσα στο iOS 27

Ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν σε πλοία του Global Sumud Flotilla με προορισμό τη Γάζα

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Τέσσερα ισραηλινά πολεμικά πλοία έδωσαν εντολή στους ακτιβιστές να σβήσουν τις μηχανές - 100 συλλήψεις σύμφωνα με το Al Jazeera

Βενζίνη: Πάνω από τα 2,10 ‑ Πού οδεύουν οι τιμές και τι ζητά τώρα η αγορά

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Η αμόλυβδη έχει ήδη ξεπεράσει τα 2,10 ευρώ και παράγοντες της αγοράς προειδοποιούν για περαιτέρω ανατιμήσεις έως και τα 2,5 ευρώ, ζητώντας παράταση των κυβερνητικών μέτρων στήριξης.

Κύκλωμα με πλαστά φάρμακα: Οι δύο παραπλανητικές πρακτικές που απαιτούν προσοχή

Ελλάδα 18.05.2026
Τα φάρμακα που πωλούνται παράνομα, μπορεί να είναι από αδρανή μέχρι και επικίνδυνα

Δακρυγόνα, ξύλο και ουρές για ένα ρολόι 400 ευρώ: Χάος σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Ελλάδα 18.05.2026
Επεισόδια, σπρωξίματα και χημικά για τη νέα συλλεκτική έκδοση ρολογιού της Swatch

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει

Ελλάδα 18.05.2026
Η οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 22χρονο και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους

Ελλάδα 18.05.2026
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

«Ιπτάμενος» στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης – Έτρεχε με 209 χιλιόμετρα

Ελλάδα 18.05.2026
Το ραντάρ της Τροχαίας τον κατέγραψε στον Εύοσμο