E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποκάλυψη ‑ βόμβα από την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η μέλλουσα σύζυγός του ήξερε για τα βίντεο με το revenge ρorn

Δημοσίευση 15/12/2021 | 15:49

Αποκάλυψη ‑ βόμβα από την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο «ασκός του Αιόλου» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει ανοίξει και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Η πρώην σύντροφος του πρώην πλέον συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, η οποία προσέφυγε στη δικαιοσύνη για τα βίντεο με τις ιδιωτικές στιγμές τους, έκανε μια νέα συνταρακτική αποκάλυψη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η 30χρονη είπε ότι είχε ενημερώσει και τη μέλλουσα σύζυγο του Παναγιωτόπουλου σε συνάντηση που είχαν οι τρεις τους, την εποχή που έγινε η καταγγελία στις Αρχές.

«Σχετικά με την πληροφορία που είχατε και μου μεταφέρατε, οφείλω να επιβεβαιώσω ότι είχα ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του, σε μια τυχαία συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα μου συνέβησαν, παρουσία και του ιδίου. Τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει. Εκείνος την πήρε και έφυγαν…», είπε η 30χρονη.

Τα νέα στοιχεία για την εμετική δράση του Παναγιωτόπουλου

Στη συνέχεια, η 30χρονη κοπέλα έδωσε νέες λεπτομέρειες για την εμετική δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» λέγοντας πως είχαν άγνοια για ό, τι είχε συμβεί καθώς «δεν τους το είχε πει γιατί ντρεπόταν».

«Σε δύο κανάλια σε γνωστές ιστοσελίδες του διαδικτύου χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, δήλωνε ότι είναι άντρας 55 ετών τότε και ότι ενδιαφέρεται για γυναίκες. Χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο ένα άσχετο αντρικό όνομα. Εκεί αφού με ενημέρωσε η γνωστή μου για την ύπαρξη βίντεο στο οποίο με αναγνώρισε, βρήκα τέσσερα βίντεο και 300 φωτογραφίες τα οποία είτε του είχα στείλει για προσωπική χρήση, είτε τα τραβούσε μόνος του. Δεν γνώριζα ότι θα τα δημοσιοποιήσει», είπε η γυναίκα που έπεσε θύμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς του Παναγιωτοπούλου.

«Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε»

«Μεγάλο μέρος από το υλικό είχε τραβηχτεί με τη συγκατάθεσή μου και άλλο εν αγνοία μου, δεν υπήρχαν όμως κρυφές κάμερες και αυτό θέλω να το πω. Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις γυναίκες που βγήκαν να μιλήσουν και με τη μαρτυρία τους να στηρίξουν τα όσα πέρασα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, το τηλέφωνό μου χτυπάει συνεχώς, θα ήθελα μέσα από την εκπομπή σας να ζητήσω να μη με ενοχλούν.

Όταν νιώσω έτοιμη θα μιλήσω από μόνη μου. Είναι πολύ δύσκολο και στενάχωρο να μαθαίνεις πως πιθανόν μεγάλος αριθμός ατόμων και επαγγελματιών που εργάζονται στο Ράδιο Αρβύλα μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, όμως αυτό θα έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος ο Στάθης πριν κάνει όσα έκανε», συμπλήρωσε η 30χρονη.

Για τους Ράδιο Αρβύλα

«Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση, δεν το γνώριζαν. Μου το είχε πει και ο ίδιος ο Στάθης, δεν τους είχε ενημερώσει γιατί ντρεπόταν. Μάλιστα, από το διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχα καταλάβει ότι έκαναν κολλητή παρέα εκτός από το επαγγελματικό κομμάτι. Λυπάμαι αλλά γι’ αυτό δεν φταίω εγώ», είπε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ακόμα αναδημοσιεύονται τα βίντεο

«Αντίστοιχα όπως σας είπα και χθες και εγώ δεν απευθύνθηκα σε δημοσιογράφους γιατί σκέφτηκα ότι θα τον καλύψουν και δεν θα με πιστέψουν. Πάλευα τρία χρόνια για να κατέβουν τα βίντεο και ακόμα αναδημοσιεύονται.

Θέλω να ακούσουν την επιθυμία μου και να σεβαστούν την ψυχολογία μου γιατί δεν είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή θέλω να ηρεμήσω και όσοι ασχολούνται με την υπόθεση να το σεβαστούν. Δεν είναι η ώρα να πούμε κάτι παραπάνω. Αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες έστω και ανώνυμα ας μιλήσουν ή ας επικοινωνήσουν και με τη δικηγόρο μου», τόνισε η 30χρονη γυναίκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Μισεί τους χριστιανούς, είχε γράψει αντιχριστιανικό μανιφέστο» ‑ Νέες αποκαλύψεις Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Ο πρόεδρος Τραμπ έκανε λόγο για ένα άτομο ""προφανώς πολύ διαταραγμένο"".

Ανασύρθηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο στην Ικαρία

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν επτά πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικες που έδειξαν πλαστές ταυτότητες για να αγοράσουν αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Συνελήφθησαν και οι μητέρες τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο ΙΧ με δίκυκλο στο Δερβένι – Νεκρός ο μοτοσικλετιστής

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Ο 36χρονος οδηγός του δίκυκλου υπέκυψε στα τραύματά του

ΟΦΗ: Νύφη σταμάτησε με κόρνα το γαμήλιο γλέντι για να πανηγυρίσει τo Κύπελλο ‑ BINTEO

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Η νύφη ξεσήκωσε τους καλεσμένους και τον γαμπρό

Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGP – Κόπηκε στα δύο η μηχανή του Μάρκεθ

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Στην πίστα της Χερέθ ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαρκ Μάρκεθ, έπεσε από τη μηχανή και σύρθηκε για αρκετά μέτρα

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν την προτομή του Λυγγερίδη, του αστυνομικού που δολοφονήθηκε στου Ρέντη

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
«Χθες το βράδυ κάποια αρρωστημένα μυαλά προχώρησαν σε αυτή την εμετική πράξη. Εμείς ήδη έχουμε προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκατασταθεί»

Τραγωδία στο Παρθένι Αρκαδίας: Νεκρός άνδρας, τον καταπλάκωσε τρακτέρ

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Παρά τις προσπάθειες διάσωσης, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Λόφος Φιλοπάππου: Συναγερμός μετά από επεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών ‑ Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας

Ελλάδα 26.04.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι κοντά στην είσοδο του Λόφου

Επίθεση με βαριοπούλα και μπογιές στο Διοικητικό Εφετείο Αθήνων

Ελλάδα 26.04.2026
Οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στην κεντρική είσοδο του κτιρίου

Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Παράταση για 300.000 vouchers ανακοίνωσε η ΔΥΠΑ

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Η προθεσμία παρατείνεται για όλους τους ΑΦΜ έως τη Δευτέρα 27 Απριλίου και ώρα 23:59