E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έτσι γνωρίστηκε με την Ελένη Μενεγάκη

«Με την Ελένη Μενεγάκη γίναμε φίλες από όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη»

Δημοσίευση 15/12/2021 | 14:02

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έτσι γνωρίστηκε με την Ελένη Μενεγάκη
@natasatheodoridou / Instagram

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ συγκινημένη μίλησε για την εποχή που έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της.

«Θα κάνουμε μια ωραία λαϊκή συναυλία στο Παλλάς. Το καινούριο μου τραγούδι, “Υπάρχω για σένα” όλοι θέλουν να το ακούσουν και ζωντανά. Η συνεργασία μου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πάρα πολύ καλή γιατί είναι και αυτή του η πλευρά, η πλευρά η όμορφη που γράφει. Είναι πολύ δύσκολο να αποτυπώνεις σε ένα χαρτί τις σκέψεις σου. Η Έξαψη ξεκίνησε τυχαία.

Η Έξαψη ήταν μια κουβέντα ακαδημαϊκή, η οποία έλεγε ότι υπάρχει ένα σίριαλ στην τηλεόραση που λέγεται Έξαψη, εγώ είπα ότι θέλει πιο καλή μουσική και μου λέει πες ένα τραγούδι. Νόμιζα από τα υπάρχοντα τραγούδια και του λέω δεν έχω κάτι που να ταιριάζει σε αυτό.

Και μου λέει ένα καινούριο τραγούδι, λέω θέλει στίχους, μου λέει θα γράψω εγώ. Να γράψεις εσύ, του λέω, βεβαίως», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Είμαι 51 ετών και με… τους χειμώνες και τα καλοκαίρια. Θυμάμαι σαν τώρα τη στιγμή που έφευγα από τη Θεσσαλονίκη, είχα και το παιδί μου δύο ετών. Δεν το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ήξερες που θα οδηγήσει.

Είχα χωρίσει και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού», είπε συγκινημένη η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Για την Ελένη Μενεγάκη, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε: «Με την Ελένη Μενεγάκη γίναμε φίλες από όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Τότε γίνονταν μεγάλες εκδηλώσεις από τα κανάλια, και έτσι γνωριστήκαμε. Όταν ήρθα στην Αθήνα πήγαινα συχνά στην εκπομπής και ταιριάξαμε».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Θα σηκωθεί ο Καζαντζίδης από τον τάφο του ρε κορίτσι μου»: Χιλιάδες αρνητικά σχόλια για την εκτέλεση του Υπάρχω από τη Ζοζεφίν

Tabloid 14.01.2025
Η Ζόζεφιν τραγούδησε το “Υπάρχω” του Στέλιου Καζαντζίδη και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες των social media

Κέιτ Μίντλετον: Η εμφάνιση στο νοσοκομείο όπου έκανε χημειοθεραπείες

Tabloid 14.01.2025
Το «ευχαριστώ» στους γιατρούς και οι συζητήσεις με ασθενείς

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Yes, I do!» – Το βίντεο με την ανθοδέσμη και το δαχτυλίδι από το Παρίσι

Tabloid 14.01.2025
Είναι ενθουσιασμένη με αυτό που συνέβη και δεν το κρύβει

Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε στον αέρα το MEGA – «Τα σχόλια που άκουσε η εκπομπή μας…»

Celebrity Stories 14.01.2025
Η σπόντα για τα όσα λέγονται για εκείνη

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θάλεια Ματίκα: «Σε πιάνουν εξαπίνης και πριν σε ρωτήσουν, ανάβουν το φως της κάμερας – Αυτό είναι αγένεια»

Celebrity Stories 14.01.2025
Τη στάση που κράτησε η Θάλεια Ματίκα απέναντι στους δημοσιογράφους σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης 14 Ιανουαρίου.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει αγκαλιά με τον Μπρούνο Τσερέλα στο κέντρο του Μιλάνου

Celebrity Stories 14.01.2025
Τα γλυκά στιγμιότυπα από την τελευταία της επίσκεψη

Ελένη Τσολάκη: «Να μάθεις να κουβεντιάζεις» – Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Με κάνεις να φαίνομαι υπέρ των κακοποιητών»

Celebrity Stories 14.01.2025
«Δεν απαντάω σε σένα, κάνουμε συζήτηση. Αν το παίρνεις προσωπικά...», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Ζόζεφιν: «Μου έχει κολλήσει…» – Ερμηνεύει το “Υπάρχω” και ρίχνει το Instagram!

Celebrity Stories 14.01.2025
Η ανάρτηση της αγαπημένης τραγουδίστριας

Βαγγέλης Περρής: Ροντέο έγινε το Πρωινό – «Πώς με είπες Καραγιάννη; Το παράκανες, από γραφικός έγινες ανόητος»

Celebrity Stories 14.01.2025
«Καραγιάννη, άσε τις αηδίες και τις βλακείες», είπε ο Βαγγέλης Περρής στον Ανδρέα Καραγιάννη.