E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιστορική σειρά του Mega επιστρέφει στις οθόνες μας από τα Χριστούγεννα

Ακριβώς 30 χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

Δημοσίευση 14/12/2021 | 16:17

Ιστορική σειρά του Mega επιστρέφει στις οθόνες μας από τα Χριστούγεννα

Μία αγαπημένη σειρά όλου του κοινού που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει ξανά στο Mega ενόψει των γιορτών. Ο λόγος για τους «Απαράδεκτους», οι οποίοι επιστρέφουν με τη μετάδοση του χριστουγεννιάτικου και του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου τους την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1η Ιανουαρίου αντίστοιχα, στις 21:00.

Ακριβώς 30 χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των εορταστικών επεισοδίων των «Απαράδεκτων», το 1991, η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης στολίζουν ξανά τα διαμερίσματα της οδού Αδάμαντος 4 και ξαναζούν μαζί μας τις πιο απολαυστικές και ανατρεπτικές εορταστικές καταστάσεις.

Η πιο αγαπημένη τηλεοπτική παρέα, που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και μας πρωτοσυστήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1991, μας έλειψε πολύ όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και επιστρέφει με την ξεκαρδιστική καθημερινότητα και τις αξεπέραστες ατάκες της! Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στις 21:00, θα μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς, ενώ στη συνέχεια, από το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, οι «Απαράδεκτοι» δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 21:00 στο MEGA.

Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και θα προβληθούν με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Στους «Απαράδεκτους» πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.11.2025
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Η Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει με εσώρουχα στο Instagram: «Να αγκαλιάσετε την ατελή πλευρά σας»

Social Χτες
Οι ατέλειές μας είναι αυτές που μας κάνουν τέλειους και αυθεντικούς, έγραψε σε ανάρτησή της το 60χρονο πρώην μοντέλο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε πώς ήταν το 1999

Social Χτες
Η 46χρονη τηλεπερσόνα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι σeξι πόζες με λευκό μπικίνι σε εξωτική παραλία

Tabloid Χτες
Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα, έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Celebrity Stories Χτες
Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Χάρης Βαφειάς: «Μας κόλλησαν ναρκωτικά κάτω από πλοίο στο Μεξικό – Χάσαμε ένα σκασμό λεφτά»

Tabloid Προχτές
Ο Χάρης Βαφειάς περιέγραψε άγνωστες στιγμές από τις «περιπέτειές» του στη ναυτιλία

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Tabloid Προχτές
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί