E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι λέει ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε την υπόθεση

Δείτε τι έγραψε

Δημοσίευση 14/12/2021 | 10:08

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι λέει ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε την υπόθεση

Με νέα ανάρτηση στο Instagram, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης σχολίασε το γεγονός ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από το πάνελ του Ράδιο Αρβύλα, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας από πρώην σύντροφό του πως διέρρευσε προσωπικές τους στιγμές σε πορνογραφικές ιστοσελίδες του διαδικτύου χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απουσίαζε χθες Δευτέρα (13.12.2021) από το Ράδιο Αρβύλα, καθώς ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης δημοσιοποίησε νωρίτερα στα social media ότι ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής κατηγορείται για δημοσιοποίηση revenge ρorn.

Μετά τις καταγγελίες, ξέσπασε ένα κύμα οργής κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε μέσω του Ράδιο Αρβύλα πως η συνεργασία τους έλαβε τέλος ενώ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη συνέχεια της εκπομπής, αφού το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Ηλίας Γκιώνης έγραψε στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας: «Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα. Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως κι έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων. Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές.

Και επειδή η κοπέλα είχε επικοινωνήσει με δημοσιογράφους πριν το βγάλουμε εδώ και δεν βρήκε επιθυμητό αποτέλεσμα. Ας πούμε κάπου εδώ ότι εμείς σαν κοινό έχουμε δύναμη και ναι μπορούμε να βγάζουμε τις ειδήσεις σαν πρώτες πηγές μόνα μας και μετά να επιλέγουμε πώς θα φύγουν σε άλλα Μέσα. Αυτά από εμένα προς το παρόν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.