E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς, είμαι ομοφυλόφιλος και έχω σχέση με άντρα»

Η εξομολόγηση του καλλιτέχνη στην κάμερα του Love it

Δημοσίευση 13/12/2021 | 13:02

«Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς, είμαι ομοφυλόφιλος και έχω σχέση με άντρα»

«Είναι δύσκολο να αρθρώσω τις λέξεις… Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος». Με τα λόγια αυτά ξεκινά η αποκάλυψη του καλλιτέχνη στην κάμερα του Love it.

«Το Hair είναι ένα musical του 1970 και βλέπουμε το 2020 ότι για τα ίδια πράγματα πολεμάμε. Προσπαθώ και εγώ να βάζω το λιθαράκι μου ώστε αυτή η κοινωνία να γίνει λίγο πιο όμορφη. Είμαι ομοφυλόφιλος, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια να κρύβομαι, να μη λέω ουσιαστικά την αλήθεια μου. Να ζητήσω συγγνώμη για τις φορές που έχω πει ψέματα. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη δύσκολη θέση να απαντώ σε ερωτήσεις του τύπου “τι σου αρέσει σε μια κοπέλα; Έχεις κοπέλα αυτή την περίοδο;”.

Πάντα μου ήταν δύσκολο να αρθρώσω τις λέξεις, είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος, έχω σχέση με άντρα και είμαι χαρούμενος.

Έκρυβα την ομοφυλοφιλία μου γιατί έχουμε μάθει να μη μιλάμε για αυτά τα θέματα, δεν υπάρχει όμως η σωστή στιγμή», είπε αρχικά ο ηθοποιός και χορευτής Ιάσονας Μανδηλάς.

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου, όταν ήμουν μικρός, μου είχαν μιλήσει για την ομοφυλοφιλία και το έδαφος ήταν έτοιμο για να τους το αποκαλύψω.

Οι γονείς μου γνωρίζου τη σχέση μου, πηγαίνουμε όλοι μαζί για φαγητό, περνάμε Χριστούγεννα μαζί. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αλλά δύσκολο… Είναι πολύ στενάχωρο ένα παιδί να φοβάται συνέχεια.

Διστάζω στο δρόμο να πιάσω το χέρι του συντρόφου μου, το κάνω μόνο σε κάποιο στενό διακριτικά, γρήγορα, μην ενοχλούμε κάποιον», ανέφερε ακόμη.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Ιάσονα Μανδηλά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»