E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς, είμαι ομοφυλόφιλος και έχω σχέση με άντρα»

Η εξομολόγηση του καλλιτέχνη στην κάμερα του Love it

Δημοσίευση 13/12/2021 | 13:02

«Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς, είμαι ομοφυλόφιλος και έχω σχέση με άντρα»

«Είναι δύσκολο να αρθρώσω τις λέξεις… Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος». Με τα λόγια αυτά ξεκινά η αποκάλυψη του καλλιτέχνη στην κάμερα του Love it.

«Το Hair είναι ένα musical του 1970 και βλέπουμε το 2020 ότι για τα ίδια πράγματα πολεμάμε. Προσπαθώ και εγώ να βάζω το λιθαράκι μου ώστε αυτή η κοινωνία να γίνει λίγο πιο όμορφη. Είμαι ομοφυλόφιλος, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια να κρύβομαι, να μη λέω ουσιαστικά την αλήθεια μου. Να ζητήσω συγγνώμη για τις φορές που έχω πει ψέματα. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη δύσκολη θέση να απαντώ σε ερωτήσεις του τύπου “τι σου αρέσει σε μια κοπέλα; Έχεις κοπέλα αυτή την περίοδο;”.

Πάντα μου ήταν δύσκολο να αρθρώσω τις λέξεις, είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος, έχω σχέση με άντρα και είμαι χαρούμενος.

Έκρυβα την ομοφυλοφιλία μου γιατί έχουμε μάθει να μη μιλάμε για αυτά τα θέματα, δεν υπάρχει όμως η σωστή στιγμή», είπε αρχικά ο ηθοποιός και χορευτής Ιάσονας Μανδηλάς.

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου, όταν ήμουν μικρός, μου είχαν μιλήσει για την ομοφυλοφιλία και το έδαφος ήταν έτοιμο για να τους το αποκαλύψω.

Οι γονείς μου γνωρίζου τη σχέση μου, πηγαίνουμε όλοι μαζί για φαγητό, περνάμε Χριστούγεννα μαζί. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αλλά δύσκολο… Είναι πολύ στενάχωρο ένα παιδί να φοβάται συνέχεια.

Διστάζω στο δρόμο να πιάσω το χέρι του συντρόφου μου, το κάνω μόνο σε κάποιο στενό διακριτικά, γρήγορα, μην ενοχλούμε κάποιον», ανέφερε ακόμη.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Ιάσονα Μανδηλά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social Χτες
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social Χτες
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.