E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κώστας Χαρδαβέλλας: Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα με νικήσει ο καρκίνος

Του έλεγα, «δεν θα με φας εσύ αλλά εγώ»

Δημοσίευση 11/12/2021 | 19:47

Κώστας Χαρδαβέλλας: Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα με νικήσει ο καρκίνος

Καλεσμένος στο Όλα Γκουντ βρέθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, το απόγευμα του Σαββάτου, προκειμένου να συναντήσει τη Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε με ειλικρίνεια για την δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και βγήκε νικητής.

Ειδικότερα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα έναν καρκίνο σκληρό στους λεμφαδένες το καλοκαίρι του 2009 αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι θα με νικήσει. Του έλεγα, «θα σε νικήσω εγώ». Τον είχα σαν μια οντότητα μπροστά μου, σαν να υπήρχε ένας άνθρωπος κακός που θέλει να μου πάρει το κεφάλι. Του έλεγα, «δεν θα με φας εσύ αλλά εγώ». Αυτό με συνόδευσε σε όλη την προσπάθεια της θεραπείας».

«Από παιδί έχω κρεμάσει την γούνα μου στο καρφί. Είμαι έτοιμος για όλα. Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε χωρίς γονείς, στη συνέχεια σαν επαγγελματίας έχω πάει τουλάχιστον σε τριάντα πολέμους σαν ανταποκριτής, έχω μιλήσει με τον θάνατο και έχω δει συναδέλφους να σκοτώνονται δίπλα μου και γω να την γλιτώνω».

«Έχω την άποψη ότι υπάρχει μια επόμενη ζωή από αυτήν που ζούμε και όταν πεθαίνουμε, τελειώνει το σώμα μας αλλά η ψυχή πάει σε μια άλλη διάσταση. Δεν φοβήθηκα ότι θα πεθάνω από τον καρκίνο και δεν έπρεπε να τον φοβηθώ τον θάνατο» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος στο δίδυμο του ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία