E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Προκλητικός ο γυναικοκτόνος της Αλεξανδρούπολης: Είχα βγει, είχα πιει και δεν θυμάμαι

Υποστηρίζει πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Δημοσίευση 11/12/2021 | 11:27

Προκλητικός ο γυναικοκτόνος της Αλεξανδρούπολης: Είχα βγει, είχα πιει και δεν θυμάμαι

Ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις με πρωταγωνιστή τον 30χρονο Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, μουσουλμάνο Ρομά που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη συζυγό του  Τζεβριέ Εδινερλί.

Την ίδια ώρα όπως μετέδωσε το Mega ο 30χρονος συζυγοκτόνος υποστηρίζει ότι δεν θυμάται πως σκότωσε την 29χρονη, αφού -όπως λέει- ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 30χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι βγήκε το Σάββατο το βράδυ, γύρισε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής και ο τσακωμός έγινε περίπου στις 10, μετά τον τσακωμό έφυγε από το σπίτι και γύρισε το μεσημέρι και είδε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι της 29χρονης και τη ρώτησε τι συμβαίνει.

Ο δράστης ισχυρίζεται ότι το θύμα του είπε ότι έπεσε από τις σκάλες. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε πως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που ισχυρίζεται ο συζυγοκτόνος.

«Την έδερνε μπροστά στα παιδιά της»

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ Εδινερλί συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της 29χρονης την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ συγγενείς της υποστήριξαν, ότι όταν συνέβη το περιστατικό στις 5 Δεκεμβρίου, η 29χρονη έμεινε για 2 με 3 ώρες στο σπίτι και οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι μεταφέρθηκε τελικά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Ο 30χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγο του και μητέρα των τριών παιδιών τους, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας.

«Ερχόταν μελανιασμένη» λέει η μητέρα της

Στο μεταξύ όπως μετέδωσε το MEGA, η μητέρα της άτυχης γυναίκας παραδέχεται ότι υποπτευόταν ότι ο σύζυγός της την χτυπούσε, ποτέ όμως δεν το είχε η ίδια παραδεχτεί σε εκείνην. «Ήξερα γιατί, ερχόταν μελανιασμένη. Της έλεγα ‘τι έγινε κόρη μου;’ και μου απαντούσε: ‘χτύπησα στην πόρτα, χτύπησα κάπου αλλού’» λέει η μητέρα.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, ερωτηθείσα αν ήξερε ότι ο σύζυγος χτυπούσε την κόρη της της, η μητέρα ανέφερε: «ήξερα, κατάλαβα ότι την χτυπούσε. Το κατάλαβα, το νιώθαμε. Προσπαθήσαμε να την πάρουμε πολλές φορές, αλλά δεν με άκουγε. Της έλεγα να χωρίσει όταν είχαν κάνει το πρώτο παιδί, ότι έκανε ένα λάθος που κλέφτηκε… Φοβόταν να πάρει το παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Νεκρός 38χρονος μοτοσικλετιστής στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Ελλάδα 11.12.2025
Φονική σύγκρουση οχημάτων τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με τραγικό θάνατο ενός 38χρονου

Τι πρέπει να τακτοποιήσετε στην εφορία πριν φύγει το 2025

Οικονομία 11.12.2025
Ποιοι προλαβαίνουν χωρίς πρόστιμο και πώς αλλάζει το τοπίο από τον Ιανουάριο

Νωρίτερα οι πληρωμές των συντάξεων, οι ημερομηνίες για το δώρο Χριστουγέννων και τα επιδόματα

Οικονομία 11.12.2025
Γιατί φέτος θα καταβληθεί νωρίτερα και το δώρο Χριστουγέννων, πώς θα το υπολογίσετε εύκολα και online

Δυσκολεύει το ταξίδι στις ΗΠΑ: Οι τουρίστες από 42 κράτη ‑ανάμεσα τους και η Ελλάδα

Κόσμος 11.12.2025
Θα πρέπει να δείχνουν ιστορικό πέντε ετών στα social media, για να μπουν στη χώρα

Επίδειξη ισχύος από ΗΠΑ και Ιαπωνία μετά τα γυμνάσια Κίνας‑Ρωσίας

Κόσμος 11.12.2025
Αμερικανικά βομβαρδιστικά, ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα, και ιαπωνικά καταδιωκτικά πέταξαν σε σχηματισμό πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας

Ο νέος διοικητής της ρωσικής Wagner ‑ Έχασε δύο πόδια και ένα χέρι στην Ουκρανία

Κόσμος 11.12.2025
Στο υλικό, που κυκλοφόρησε από το TASS και αναπαράχθηκε σε διεθνή δίκτυα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Podolski εμφανίζεται με προσθετικά μέλη να εκπαιδεύεται εντατικά σε τοπίο που παραπέμπει στην Αφρική.

Αμετακίνητοι οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις και διοργανώνουν συλλαλητήριο

Ελλάδα 11.12.2025
Ανυποχώρητοι στις θέσεις τους παραμένουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, κλιμακώνοντας παράλληλα τις κινητοποιήσεις τους.

Σε 7 κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του “Δότη 7069” με το καρκινογόνο γονίδιο

Κόσμος Χτες
Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές αρχές

Τι καιρό θα κάνει μέχρι τα Χριστούγεννα

Αθλητικά Νέα Χτες
«Οι προγνώσεις είναι επισφαλείς»

«AI situationship»: Ποια είναι η τάση στο dating που θα καθορίσει το 2026;

Tech + Science Χτες
Η εφαρμογή γνωριμιών «happn» προβλέπει την άνοδο μιας αμφιλεγόμενης νέας τάσης στο dating, η οποία θολώνει ακόμη περισσότερο τα όρια ανάμεσα στην ανθρώπινη και την τεχνητή συντροφικότητα

«Θα γαμ… την ΑΕΚ»: Τούρκος κωμικός προκαλεί σε βίντεο της Σάμσουνσπορ

Αθλητικά Νέα Χτες
Φτιάχνουν κλίμα στη Σαμψούντα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (11/12)