E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Προκλητικός ο γυναικοκτόνος της Αλεξανδρούπολης: Είχα βγει, είχα πιει και δεν θυμάμαι

Υποστηρίζει πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Δημοσίευση 11/12/2021 | 11:27

Προκλητικός ο γυναικοκτόνος της Αλεξανδρούπολης: Είχα βγει, είχα πιει και δεν θυμάμαι

Ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις με πρωταγωνιστή τον 30χρονο Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, μουσουλμάνο Ρομά που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη συζυγό του  Τζεβριέ Εδινερλί.

Την ίδια ώρα όπως μετέδωσε το Mega ο 30χρονος συζυγοκτόνος υποστηρίζει ότι δεν θυμάται πως σκότωσε την 29χρονη, αφού -όπως λέει- ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 30χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι βγήκε το Σάββατο το βράδυ, γύρισε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής και ο τσακωμός έγινε περίπου στις 10, μετά τον τσακωμό έφυγε από το σπίτι και γύρισε το μεσημέρι και είδε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι της 29χρονης και τη ρώτησε τι συμβαίνει.

Ο δράστης ισχυρίζεται ότι το θύμα του είπε ότι έπεσε από τις σκάλες. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε πως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που ισχυρίζεται ο συζυγοκτόνος.

«Την έδερνε μπροστά στα παιδιά της»

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ Εδινερλί συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της 29χρονης την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ συγγενείς της υποστήριξαν, ότι όταν συνέβη το περιστατικό στις 5 Δεκεμβρίου, η 29χρονη έμεινε για 2 με 3 ώρες στο σπίτι και οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι μεταφέρθηκε τελικά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Ο 30χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγο του και μητέρα των τριών παιδιών τους, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας.

«Ερχόταν μελανιασμένη» λέει η μητέρα της

Στο μεταξύ όπως μετέδωσε το MEGA, η μητέρα της άτυχης γυναίκας παραδέχεται ότι υποπτευόταν ότι ο σύζυγός της την χτυπούσε, ποτέ όμως δεν το είχε η ίδια παραδεχτεί σε εκείνην. «Ήξερα γιατί, ερχόταν μελανιασμένη. Της έλεγα ‘τι έγινε κόρη μου;’ και μου απαντούσε: ‘χτύπησα στην πόρτα, χτύπησα κάπου αλλού’» λέει η μητέρα.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, ερωτηθείσα αν ήξερε ότι ο σύζυγος χτυπούσε την κόρη της της, η μητέρα ανέφερε: «ήξερα, κατάλαβα ότι την χτυπούσε. Το κατάλαβα, το νιώθαμε. Προσπαθήσαμε να την πάρουμε πολλές φορές, αλλά δεν με άκουγε. Της έλεγα να χωρίσει όταν είχαν κάνει το πρώτο παιδί, ότι έκανε ένα λάθος που κλέφτηκε… Φοβόταν να πάρει το παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα 11.04.2026
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα 11.04.2026
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 11.04.2026
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Κόσμος 11.04.2026
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Κόσμος 11.04.2026
Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Ελλάδα 11.04.2026
Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού