E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Προκλητικός ο γυναικοκτόνος της Αλεξανδρούπολης: Είχα βγει, είχα πιει και δεν θυμάμαι

Υποστηρίζει πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Δημοσίευση 11/12/2021 | 11:27

Προκλητικός ο γυναικοκτόνος της Αλεξανδρούπολης: Είχα βγει, είχα πιει και δεν θυμάμαι

Ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις με πρωταγωνιστή τον 30χρονο Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, μουσουλμάνο Ρομά που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη συζυγό του  Τζεβριέ Εδινερλί.

Την ίδια ώρα όπως μετέδωσε το Mega ο 30χρονος συζυγοκτόνος υποστηρίζει ότι δεν θυμάται πως σκότωσε την 29χρονη, αφού -όπως λέει- ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 30χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι βγήκε το Σάββατο το βράδυ, γύρισε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής και ο τσακωμός έγινε περίπου στις 10, μετά τον τσακωμό έφυγε από το σπίτι και γύρισε το μεσημέρι και είδε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι της 29χρονης και τη ρώτησε τι συμβαίνει.

Ο δράστης ισχυρίζεται ότι το θύμα του είπε ότι έπεσε από τις σκάλες. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε πως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που ισχυρίζεται ο συζυγοκτόνος.

«Την έδερνε μπροστά στα παιδιά της»

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ Εδινερλί συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της 29χρονης την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ συγγενείς της υποστήριξαν, ότι όταν συνέβη το περιστατικό στις 5 Δεκεμβρίου, η 29χρονη έμεινε για 2 με 3 ώρες στο σπίτι και οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι μεταφέρθηκε τελικά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Ο 30χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγο του και μητέρα των τριών παιδιών τους, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας.

«Ερχόταν μελανιασμένη» λέει η μητέρα της

Στο μεταξύ όπως μετέδωσε το MEGA, η μητέρα της άτυχης γυναίκας παραδέχεται ότι υποπτευόταν ότι ο σύζυγός της την χτυπούσε, ποτέ όμως δεν το είχε η ίδια παραδεχτεί σε εκείνην. «Ήξερα γιατί, ερχόταν μελανιασμένη. Της έλεγα ‘τι έγινε κόρη μου;’ και μου απαντούσε: ‘χτύπησα στην πόρτα, χτύπησα κάπου αλλού’» λέει η μητέρα.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, ερωτηθείσα αν ήξερε ότι ο σύζυγος χτυπούσε την κόρη της της, η μητέρα ανέφερε: «ήξερα, κατάλαβα ότι την χτυπούσε. Το κατάλαβα, το νιώθαμε. Προσπαθήσαμε να την πάρουμε πολλές φορές, αλλά δεν με άκουγε. Της έλεγα να χωρίσει όταν είχαν κάνει το πρώτο παιδί, ότι έκανε ένα λάθος που κλέφτηκε… Φοβόταν να πάρει το παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Καρυστιανού: Η απάντησή της για το δημοσίευμα περί αγοράς ακινήτου μέσω fund– «Ούτε καν το θυμάμαι»

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Η Μαρία Καρυστιανού έκανε λόγο για «εκβιασμούς», τους οποίους, όπως είπε, δεν αποδέχεται.

Η Μάρω Κοντού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από δύο εβδομάδες

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η ηθοποιός υπέστη κάκωση στο αριστερό ισχίο ύστερα από πέσιμο

Τι κρύβουν οι κόκκινοι φάκελοι του Πούτιν για το Καλίνινγκραντ ‑ ποιο είναι το μήνυμα προς το ΝΑΤΟ

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Ο Πούτιν συγκάλεσε εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας για τον ρωσικό θύλακα στη Βαλτική, με παρόντες τους επικεφαλής FSB, Αμυνας και Εσωτερικών.

Η Ιταλία ψήνεται στον καύσωνα: 5 νεκροί σε 24 ώρες σύμφωνα με τον ΠΟΥ

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Κανόνια νερού έξω από το Κολοσσαίο για τους τουρίστες

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι 57 κατηγορούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις ‑ Ποινές φυλάκισης έως τρία έτη

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Σε 28 καταδικασθέντες επιβλήθηκαν επίσης χρηματικές ποινές από 500 έως 8.000 ευρώ, με τριετή αναστολή στην εκτέλεση των ποινών

Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα μετά επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Την τελευταία της πνοή άφησε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορά μετά την εμπρηστική επίθεση στου σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Ιταλία: Υπό έρευνα ο Αλεσάντρο Μπαστόνι για υπόθεση εκπόρνευσης ανήλικης

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Yπόθεση εκπόρνευσης ανηλίκων που συνδέεται με εταιρεία εκδηλώσεων στο Μιλάνο

Αεροπλάνο σε ουρανοξύστη του Πεκίνου: Τι αποκρύπτει η Κίνα για το σοκαριστικό περιστατικό

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Τέσσερις μέρες μετά τη συντριβή στον ψηλότερο πύργο της κινεζικής πρωτεύουσας, η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος ενώ εικόνες και αναρτήσεις εξαφανίζονται από το διαδίκτυο.

«Χωρίς εγκέφαλο, καρδιά, πνεύμονες»: Θάνατος μυστήριο ναυτικού στη Βενεζουέλα, έλειπαν όργανά του

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
H οικογένειά του ζήτησε επαναληπτική νεκροψία όταν παρέλαβε τη σορό έναν μήνα αργότερα, διαπιστώνοντας πως τους επεστράφη χωρίς όργανα

Τέλος τα δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία, 46.000 δικαιούχοι θα τα πληρώνουν πλέον από τη τσέπη τους

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Το Υπουργείο Υγείας έχει καταθέσει αίτημα να δοθεί δίμηνη παράταση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα λόγω της σημασίας του και της βοήθειας που έχει προσφέρει σε άτομα με παχυσαρκία

Σφοδρή επίθεση του Ισραηλινού ΥΠΕΞ στην Κάγια Κάλλας για τη συνάντηση με τον Ερντογάν

Κόσμος 01.07.2026
Ο Γεδεών Σάαρ κατηγόρησε την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για «αριστούργημα υποκρισίας» μετά τις δηλώσεις της στην Αγκυρα στις 30 Ιουνίου, ενόψει της Συνόδου του ΝΑΤΟ

Εμμονικός γαμπρός με την κουνιάδα για 10 χρόνια: Τη στραγγάλισε και τη βίασε ενώ έλειπε η αδελφή της

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Εκμεταλλεύτηκε την απουσία της συζύγου του και παρέσυρε σε θανάσιμη παγίδα την κουνιάδα του