E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπέττυ Μαγγίρα: Η Καινούργιου είναι εγωκεντρική και θέλει να ασχολούνται μαζί της

Για την «κόντρα» της με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα στο After Dark

Δημοσίευση 11/12/2021 | 10:54

Μπέττυ Μαγγίρα: Η Καινούργιου είναι εγωκεντρική και θέλει να ασχολούνται μαζί της

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά ήταν το βράδυ της Παρασκευής (10/12) η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του σταθμού θέλησε μεταξύ άλλων να τοποθετηθεί για την πρόσφατη «κόντρα» με την Κατερίνα Καινούργιου και δη με αιχμηρό λόγο.

«Κοίταξε, κάθε μέρα κάνουμε χιουμοριστικά τρέιλερ. Αν κάποιος θα έπρεπε να παρεξηγηθεί θα έπρεπε να ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη που της πήρα το “Πελούσια”. Και που να το ξέρω εγώ ότι θα πάει η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι; Κατ’ αρχάς τα τρέιλερ γυρίζονται αμέσως μετά την εκπομπή. Την Πέμπτη μπαίναμε σε ένα τζετ να τους πάω, υποτίθεται, τριήμερο. Παίζει αυτό την Παρασκευή. Την Παρασκευή έπρεπε να γυρίσουμε ένα τρέιλερ για το Σαββατοκύριακο και την εκπομπή της Δευτέρας.

Αυτά γυρίζονται σε green box. Τι είναι το green box; Είναι ένα κουτί που μπορείς να βάλεις ότι θέλεις από πίσω. Να βάλεις έναν ουρανοξύστη, ένα να κάνεις ότι πετάς, να κάνεις ότι χτυπιέσαι, οτιδήποτε. Η Αθηνά είπε να πάμε στη Νέα Υόρκη αλλά εγώ είπα να βάλουμε το Παρίσι, γιατί είναι η αγαπημένη μου πόλη, το λατρεύω. Κάνω, λοιπόν, την ίδια κυρία που κάνω κάθε μέρα στα τρέιλερ και βγήκε ότι εγώ ξαφνικά πρέπει να απολογηθώ γιατί πήγα στο Παρίσι. Πραγματικά δεν ξέρω… Εννοείται ότι ήταν σύμπτωση και θεωρώ ότι αν είχε πρόβλημα με αυτό, έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο η Κατερίνα και να μου το πει. Αν θεωρούσε ότι την προσέβαλα ή το έκανα γι’ αυτήν», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε:

«Κάτι έγραψε και ο πατέρας της στο Twitter. Κοίταξε, η Κατερίνα είναι εγωκεντρική. Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της. Δεν ξέρω γιατί έχει φάει τέτοιο κόλλημα. Και με το κουίζ για τον χωρισμό έγινε ένα θέμα και δεν την πείραξε, την πείραξε μετά, θα τριτώσει σε λίγο το κακό».

«Την μάνα μου την είχα πενθήσει χρόνια τώρα»

Η παρουσιάστρια του Open και της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε επίσης για την πρόσφατη απώλεια της μητέρα της.

«Προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό γιατί το περιμέναμε να συμβεί. Ξέραμε ότι έρχεται. Δεν ήταν ξαφνικό. Είχε άνοια περίπου επτά χρόνια και από ένα σημείο και ύστερα, όταν έπεσε και έσπασε το ισχίο της, η επιδείνωση ήταν πολύ ραγδαία. Έφτασε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο σε τόσο άσχημη κατάσταση. Θεωρείς ότι κανένα ανθρώπινο ον δεν πρέπει να “καταντά”» έτσι», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε:

«Όταν βλέπεις την ίδια σου την μαμά να είναι σε τέτοια κατάσταση και συ ο ίδιος, αν και δεν το θέλεις και είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς τη μαμά σου, λες καλύτερα να λυτρωθεί αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι ωραίο για κανέναν να ζει έτσι».

Και πρόσθεσε: «Σε βοηθάει η οικογένεια. Όταν έχεις τα παιδιά δίνεις όλη σου την ενέργεια και την προσοχή σε αυτά και αυτό σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις. Είσαι και σε μια ηλικία παράλληλα που ξέρεις και προετοιμάζεσαι για αυτό. Εγώ την μάνα μου την είχα κλάψει ήδη, Θέμη μου. Δεν ξέρω πώς σου ακούγεται αυτό και πώς το αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Την είχα πενθήσει με έναν τρόπο χρόνια τώρα. Έχω κλάψει τόσα πολλά χρόνια γι’ αυτήν. Τόσα πολλά. Είναι πολύ δύσκολο αλλά είναι λύτρωση για έναν άνθρωπο όταν φτάνει σε τέτοια σημεία. Δεν είναι ωραίο να ζει έτσι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που

Σκορδά: Στενή συνεργάτιδά της τα λέει όλα για το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Μιλά ανοιχτά για το κόψιμο της εκπομπής

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε πως παραλίγο να πάρει διαζύγιο με τον Χάρη

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 29/6. Με αφορμή τα γενέθλιά της, μίλησε για την οικογένειά της.

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Η διαφορά ηλικίας δεν με ενοχλούσε, όμως τώρα είμαι χήρα στα 43»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η απώλεια του συζύγου της, τον Φεβρουάριο, ύστερα από 16 χρόνια γάμου, υπήρξε μια οδυνηρή εμπειρία για την 43χρονη influencer μόδας

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε on air για τη σιωπή της και το μέλλον της εκπομπής

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε την άρνηση της Σίσσυς Χρηστίδου και των συνεργατών της να μιλήσουν στις κάμερες, αποκαλύπτοντας και νέα πληροφορία για τις διαπραγματεύσεις με το Mega.

Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Τι είπε ο Χασαπόπουλος

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παρουσίασε μόνος του το «Κοινωνία Ώρα» στο Mega, αποκαλύπτοντας τον λόγο απουσίας της συμπαρουσιάστριάς του.

Λιάγκας για Οικονομάκου : «Δεν της βγήκε η πρώτη της οικογένεια, δεν την παίρνει να αποτύχει»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα είχε κεντρική θέση στα θέματα του Πρωινού

Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι: Οι πόζες με μαγιό και το γεύμα με θέα τη θάλασσα

E-Daily 3.Left 29.06.2026
H Ιταλίδα influencer κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά

Πάρτι γενεθλίων $400.000 από τον Κάνιε Γουέστ και τη Μπιάνκα Σενσόρι στις Βερσαλλίες, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Daily Mail σχολίασε καυστικά ότι το θέμα του πάρτι και τα ρούχα που επέλεξαν Γουέστ και Σενσόρι «έρχονταν σε αντίθεση με την κομψότητα του χώρου»

Γιάννης Βαρδής: «Είναι καιρός να μάθουν ποια είναι...» – Η προειδοποίηση προς συναδέλφους του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής θέλοντας να προειδοποιήσει τους συναδέλφους του να είναι προσεκτικοί.