E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπέττυ Μαγγίρα: Η Καινούργιου είναι εγωκεντρική και θέλει να ασχολούνται μαζί της

Για την «κόντρα» της με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα στο After Dark

Δημοσίευση 11/12/2021 | 10:54

Μπέττυ Μαγγίρα: Η Καινούργιου είναι εγωκεντρική και θέλει να ασχολούνται μαζί της

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά ήταν το βράδυ της Παρασκευής (10/12) η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του σταθμού θέλησε μεταξύ άλλων να τοποθετηθεί για την πρόσφατη «κόντρα» με την Κατερίνα Καινούργιου και δη με αιχμηρό λόγο.

«Κοίταξε, κάθε μέρα κάνουμε χιουμοριστικά τρέιλερ. Αν κάποιος θα έπρεπε να παρεξηγηθεί θα έπρεπε να ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη που της πήρα το “Πελούσια”. Και που να το ξέρω εγώ ότι θα πάει η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι; Κατ’ αρχάς τα τρέιλερ γυρίζονται αμέσως μετά την εκπομπή. Την Πέμπτη μπαίναμε σε ένα τζετ να τους πάω, υποτίθεται, τριήμερο. Παίζει αυτό την Παρασκευή. Την Παρασκευή έπρεπε να γυρίσουμε ένα τρέιλερ για το Σαββατοκύριακο και την εκπομπή της Δευτέρας.

Αυτά γυρίζονται σε green box. Τι είναι το green box; Είναι ένα κουτί που μπορείς να βάλεις ότι θέλεις από πίσω. Να βάλεις έναν ουρανοξύστη, ένα να κάνεις ότι πετάς, να κάνεις ότι χτυπιέσαι, οτιδήποτε. Η Αθηνά είπε να πάμε στη Νέα Υόρκη αλλά εγώ είπα να βάλουμε το Παρίσι, γιατί είναι η αγαπημένη μου πόλη, το λατρεύω. Κάνω, λοιπόν, την ίδια κυρία που κάνω κάθε μέρα στα τρέιλερ και βγήκε ότι εγώ ξαφνικά πρέπει να απολογηθώ γιατί πήγα στο Παρίσι. Πραγματικά δεν ξέρω… Εννοείται ότι ήταν σύμπτωση και θεωρώ ότι αν είχε πρόβλημα με αυτό, έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο η Κατερίνα και να μου το πει. Αν θεωρούσε ότι την προσέβαλα ή το έκανα γι’ αυτήν», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε:

«Κάτι έγραψε και ο πατέρας της στο Twitter. Κοίταξε, η Κατερίνα είναι εγωκεντρική. Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της. Δεν ξέρω γιατί έχει φάει τέτοιο κόλλημα. Και με το κουίζ για τον χωρισμό έγινε ένα θέμα και δεν την πείραξε, την πείραξε μετά, θα τριτώσει σε λίγο το κακό».

«Την μάνα μου την είχα πενθήσει χρόνια τώρα»

Η παρουσιάστρια του Open και της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε επίσης για την πρόσφατη απώλεια της μητέρα της.

«Προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό γιατί το περιμέναμε να συμβεί. Ξέραμε ότι έρχεται. Δεν ήταν ξαφνικό. Είχε άνοια περίπου επτά χρόνια και από ένα σημείο και ύστερα, όταν έπεσε και έσπασε το ισχίο της, η επιδείνωση ήταν πολύ ραγδαία. Έφτασε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο σε τόσο άσχημη κατάσταση. Θεωρείς ότι κανένα ανθρώπινο ον δεν πρέπει να “καταντά”» έτσι», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε:

«Όταν βλέπεις την ίδια σου την μαμά να είναι σε τέτοια κατάσταση και συ ο ίδιος, αν και δεν το θέλεις και είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς τη μαμά σου, λες καλύτερα να λυτρωθεί αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι ωραίο για κανέναν να ζει έτσι».

Και πρόσθεσε: «Σε βοηθάει η οικογένεια. Όταν έχεις τα παιδιά δίνεις όλη σου την ενέργεια και την προσοχή σε αυτά και αυτό σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις. Είσαι και σε μια ηλικία παράλληλα που ξέρεις και προετοιμάζεσαι για αυτό. Εγώ την μάνα μου την είχα κλάψει ήδη, Θέμη μου. Δεν ξέρω πώς σου ακούγεται αυτό και πώς το αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Την είχα πενθήσει με έναν τρόπο χρόνια τώρα. Έχω κλάψει τόσα πολλά χρόνια γι’ αυτήν. Τόσα πολλά. Είναι πολύ δύσκολο αλλά είναι λύτρωση για έναν άνθρωπο όταν φτάνει σε τέτοια σημεία. Δεν είναι ωραίο να ζει έτσι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τον χωρισμό του και τι αποφάσισαν για τον γιο τους

Tabloid 21.07.2026
Η Jessie J και ο Chanan Safir Colman επιβεβαίωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, τονίζοντας ότι η κοινή ανατροφή του τρίχρονου γιου τους Sky παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα.