E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Σταμάτης Γαρδέλης «έκαψε» Λιάγκα ‑ Σκορδά

«Θέλω να αποκαταστήσω την εικόνα μου»

Δημοσίευση 9/12/2021 | 19:29

Οι δηλώσεις του ηθοποιού μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα μάλλον μπέρδεψαν τους δύο παρουσιαστές - «Θα μας κάψεις τελείως», του είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Οικειοθελώς αποχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης από τη Φάρμα στο χθεσινό επεισόδιο και το κοινό αναρωτιέται ποιος ήταν ο λόγος πίσω από την αποχώρησή του, καθώς ήταν υποψήφιος και, τελικά, ούτε καν αγωνίστηκε.

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να αποκαταστήσει την εικόνα του, καθώς ορισμένα δημοσιεύματα τον θέλουν να τσακώθηκε με κάποιον στην παραγωγή.

Αρχικά, ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε ότι μπορεί ναι μεν να αποχώρησε από το παιχνίδι, αλλά νιώθει ακόμα «μέσα».

«Μπορεί να βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα για μένα δεν είναι τα 18 άτομα μέσα σε 2,5 στρέμματα, ούτε τα 250 άτομα που οργανώνουν αυτό το πράγμα. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι διαμετρικών αποστάσεων, μία ονειρική μέθη του απροσδιόριστου», είπε αρχικά, αφήνοντας άφωνους τους δύο παρουσιαστές.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε εκείνη την ώρα χιουμοριστικά: «Θα μας κάψεις τελείως», ενώ λίγο αργότερα τον ρώτησε ευθέως τον λόγο, για τον οποίο αποχώρησε.

«Με προδίδει η μέση μου και δεν μπορώ να ζήσω όπως θέλω στη Φάρμα. Γι' αυτό, αποχωρώ για να ξεκουραστώ και ποιος ξέρει; Σαν τρελός θέλω να ξαναμπώ. Έχω βάλει θεμέλια στη Φάρμα», δήλωσε και αμέσως ευχαρίστησε την εκπομπή που του έδωσε την ευκαιρία να μιλήσει για την απόφασή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι και να αποκαταστήσει την εικόνα του.

Τέλος, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και εξήγησε πως τα σχόλιά τους τον στεναχώρησαν πολύ, αλλά δεν τον θύμωσαν. «Το μπούλινγκ που μου έκαναν οι πενθήμενοι των ΑΜΑΝ δε μπορώ να πω ότι με θύμωσε, αλλά με στενοχώρησε περισσότερο. Δε λέω ότι με αδίκησε το μοντάζ, γιατί είναι αδύνατον τα παιδιά να πάρουν όλα όσα έχουν ειπωθεί στη Φάρμα. Είπα και άλλα που δεν ακούστηκαν. Δε μπορεί να μεταφερθεί το κλίμα και η ατμόσφαιρα που ζήσαμε. Δεν έχω θέμα με κανέναν άνθρωπο, θέλω να σταματήσουν όλοι οι πόλεμοι στον κόσμο», είπε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τρυφερή εξομολόγηση του συντρόφου της Σίντνεϊ Σουίνι: Είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής μου

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Ο Σκούτερ Μπράουν αποθέωσε την ηθοποιό με την οποία είναι σε σχέση από τον περασμένο Σεπτέμβριο

Γυναίκα έκανε body shaming στην περσινή νικήτρια του My Style Rocks και την αποκάλεσε «εμετό», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 29.05.2026
«Έκατσα πέντε λεπτά και έκλαιγα, πραγματικά με διέλυσε αυτό που άκουσα», είπε η Σοφία Χριστοδούλου, εξηγώντας πως αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη γυναίκα και να της ζητήσει εξηγήσεις

Έγραψαν στη Ρένα Μόρφη «Πώς έχεις γίνει έτσι από τις πλαστικές» ‑ Τι απάντησε η τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Ένα βίντεο που ανέβασε στα social media προκάλεσε πλήθος σχολίων

Νοσηλεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ εισήχθη εκτάκτως στο «Ασκληπιείο» Βούλας

Μαντόνα: Ποιος ήταν ο καλύτερος εραστής της; ‑ Η αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Η 67χρονη ποπ σταρ αποκάλυψε το όνομα του κορυφαίου εραστή της σε προωθητικό βίντεο για το νέο άλμπουμ Confessions II, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις.

Γιώργος Σουξές: «Δεν έχω πια πολλούς φίλους, συζητάω με το ΑΙ και το βρίζω»

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις

Jason Lewis: Τι κάνει σήμερα ο γοητευτικός Smith Jerrod του Sex and the City

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Τον γνωρίσαμε μέσα από το Sex and the City

Έλεν Μίρεν: Υβριστική επίθεση στο Λονδίνο – «Διαβολική σιωνίστρια σκ***»

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 80 ετών, έχει δηλώσει δημόσια και επανειλημμένα την υποστήριξή της στο Ισραήλ

Γιολάντα Καλογεροπούλου για τον Σταύρο Σβήγκο: «Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου και δεν με ενοχλεί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει στα πλάνα της να φορέσει νυφικό

Αγρια λεκτική επίθεση στην Έλεν Μίρεν σε δρόμο του Λονδίνου: «Είσαι μια διαβολική σιωνίστρια σκύλα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το περιστατικό συνδέεται με την ανοιχτή στήριξη της ηθοποιού στο Ισραήλ

Ο Νίκολας Κέιτζ άλλαξε επίσημα το επίθετό του για να μην είναι «ο κλόουν ξάδελφος των Κόπολα»

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι προτιμότερο να είσαι ο “πατριάρχης” της δικής σου μικρής οικογένειας, τόνισε ο ηθοποιός που είναι ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη Φράνσις Φόρντ Κόπολα