E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Σταμάτης Γαρδέλης «έκαψε» Λιάγκα ‑ Σκορδά

«Θέλω να αποκαταστήσω την εικόνα μου»

Δημοσίευση 9/12/2021 | 19:29

Οι δηλώσεις του ηθοποιού μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα μάλλον μπέρδεψαν τους δύο παρουσιαστές - «Θα μας κάψεις τελείως», του είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Οικειοθελώς αποχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης από τη Φάρμα στο χθεσινό επεισόδιο και το κοινό αναρωτιέται ποιος ήταν ο λόγος πίσω από την αποχώρησή του, καθώς ήταν υποψήφιος και, τελικά, ούτε καν αγωνίστηκε.

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να αποκαταστήσει την εικόνα του, καθώς ορισμένα δημοσιεύματα τον θέλουν να τσακώθηκε με κάποιον στην παραγωγή.

Αρχικά, ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε ότι μπορεί ναι μεν να αποχώρησε από το παιχνίδι, αλλά νιώθει ακόμα «μέσα».

«Μπορεί να βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα για μένα δεν είναι τα 18 άτομα μέσα σε 2,5 στρέμματα, ούτε τα 250 άτομα που οργανώνουν αυτό το πράγμα. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι διαμετρικών αποστάσεων, μία ονειρική μέθη του απροσδιόριστου», είπε αρχικά, αφήνοντας άφωνους τους δύο παρουσιαστές.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε εκείνη την ώρα χιουμοριστικά: «Θα μας κάψεις τελείως», ενώ λίγο αργότερα τον ρώτησε ευθέως τον λόγο, για τον οποίο αποχώρησε.

«Με προδίδει η μέση μου και δεν μπορώ να ζήσω όπως θέλω στη Φάρμα. Γι' αυτό, αποχωρώ για να ξεκουραστώ και ποιος ξέρει; Σαν τρελός θέλω να ξαναμπώ. Έχω βάλει θεμέλια στη Φάρμα», δήλωσε και αμέσως ευχαρίστησε την εκπομπή που του έδωσε την ευκαιρία να μιλήσει για την απόφασή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι και να αποκαταστήσει την εικόνα του.

Τέλος, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και εξήγησε πως τα σχόλιά τους τον στεναχώρησαν πολύ, αλλά δεν τον θύμωσαν. «Το μπούλινγκ που μου έκαναν οι πενθήμενοι των ΑΜΑΝ δε μπορώ να πω ότι με θύμωσε, αλλά με στενοχώρησε περισσότερο. Δε λέω ότι με αδίκησε το μοντάζ, γιατί είναι αδύνατον τα παιδιά να πάρουν όλα όσα έχουν ειπωθεί στη Φάρμα. Είπα και άλλα που δεν ακούστηκαν. Δε μπορεί να μεταφερθεί το κλίμα και η ατμόσφαιρα που ζήσαμε. Δεν έχω θέμα με κανέναν άνθρωπο, θέλω να σταματήσουν όλοι οι πόλεμοι στον κόσμο», είπε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οδυσσέας Σταμούλης για το γάμο του: «Ήταν η ολοκλήρωση της προσωπικής μας ζωής»

Tabloid 09.02.2026
«Εδώ και ένα χρόνο ζω μια φοβερή αγκαλιά από τον κόσμο, ακόμα και από άγνωστους ανθρώπους», είπε ο ηθοποιός

Γιάννης Σμαραγδής: «Συναντήθηκα με τη Μαρία Καρυστιανού, της ξεκαθάρισα πως είμαι μοναχικός λύκος»

TV Buzz 09.02.2026
«Ο πατέρας μου μού είχε πει να μην ασχοληθώ με την πολιτική γιατί είναι βρώμικο πράγμα, και αυτό θα κάνω», είπε ο σκηνοθέτης

Κώστας Μπακογιάννης: Ποια είναι η 17χρονη κόρη του που έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στον στίβο

Tabloid 09.02.2026
Ποια είναι η μεγάλη κόρη του πρώην δημάρχου Αθηναίων

Αλεξάνδρα Νίκα: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της; Η αινιγματική δήλωση της Γκίλφοϊλ

Tabloid 09.02.2026
Όσα δήλωσε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην κάμερα του Πρωινού

Μαριάντα Πιερίδη για το bullying στον γιο της: Προσπαθώ με τρόπο να μάθω τι μπορεί να έγινε

Tabloid 09.02.2026
Έχουμε πολύ καλή σχέση πλέον με το άλλο παιδί και την οικογένειά του, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Σερένα Γουίλιαμς: Σάλος με διαφήμιση που τη δείχνει να κάνει ένεση αδυνατίσματος

Tabloid 09.02.2026
Στο βίντεο, η Γουίλιαμς φαίνεται να χορεύει και να παρουσιάζει πόσο «βολικό» είναι να χρησιμοποιεί κανείς τα φάρμακα GLP-1

Μαριάντα Πιερίδη: «Έγινε κάτι στην εκπομπή με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που με πρόσβαλε»

Tabloid 09.02.2026
Τη Μαριάντα Πιερίδη φιλοξένησε στο πλατό του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πότε θα σταματήσει από τη Super Κατερίνα για να γεννήσει

Tabloid 09.02.2026
Τους τελευταίους μήνες της κύησής της διανύει η Κατερίνα Καινούργιου

Φαίη Σκορδά και Δημήτρης Ουγγαρέζος γιόρτασαν τα γενέθλιά τους στο πλατό του Buongiorno

Tabloid 09.02.2026
Με τον πιο όμορφο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, καθώς σήμερα έχουν τα γενέθλιά τους