E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Σταμάτης Γαρδέλης «έκαψε» Λιάγκα ‑ Σκορδά

«Θέλω να αποκαταστήσω την εικόνα μου»

Δημοσίευση 9/12/2021 | 19:29

Οι δηλώσεις του ηθοποιού μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα μάλλον μπέρδεψαν τους δύο παρουσιαστές - «Θα μας κάψεις τελείως», του είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Οικειοθελώς αποχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης από τη Φάρμα στο χθεσινό επεισόδιο και το κοινό αναρωτιέται ποιος ήταν ο λόγος πίσω από την αποχώρησή του, καθώς ήταν υποψήφιος και, τελικά, ούτε καν αγωνίστηκε.

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να αποκαταστήσει την εικόνα του, καθώς ορισμένα δημοσιεύματα τον θέλουν να τσακώθηκε με κάποιον στην παραγωγή.

Αρχικά, ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε ότι μπορεί ναι μεν να αποχώρησε από το παιχνίδι, αλλά νιώθει ακόμα «μέσα».

«Μπορεί να βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα για μένα δεν είναι τα 18 άτομα μέσα σε 2,5 στρέμματα, ούτε τα 250 άτομα που οργανώνουν αυτό το πράγμα. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι διαμετρικών αποστάσεων, μία ονειρική μέθη του απροσδιόριστου», είπε αρχικά, αφήνοντας άφωνους τους δύο παρουσιαστές.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε εκείνη την ώρα χιουμοριστικά: «Θα μας κάψεις τελείως», ενώ λίγο αργότερα τον ρώτησε ευθέως τον λόγο, για τον οποίο αποχώρησε.

«Με προδίδει η μέση μου και δεν μπορώ να ζήσω όπως θέλω στη Φάρμα. Γι' αυτό, αποχωρώ για να ξεκουραστώ και ποιος ξέρει; Σαν τρελός θέλω να ξαναμπώ. Έχω βάλει θεμέλια στη Φάρμα», δήλωσε και αμέσως ευχαρίστησε την εκπομπή που του έδωσε την ευκαιρία να μιλήσει για την απόφασή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι και να αποκαταστήσει την εικόνα του.

Τέλος, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και εξήγησε πως τα σχόλιά τους τον στεναχώρησαν πολύ, αλλά δεν τον θύμωσαν. «Το μπούλινγκ που μου έκαναν οι πενθήμενοι των ΑΜΑΝ δε μπορώ να πω ότι με θύμωσε, αλλά με στενοχώρησε περισσότερο. Δε λέω ότι με αδίκησε το μοντάζ, γιατί είναι αδύνατον τα παιδιά να πάρουν όλα όσα έχουν ειπωθεί στη Φάρμα. Είπα και άλλα που δεν ακούστηκαν. Δε μπορεί να μεταφερθεί το κλίμα και η ατμόσφαιρα που ζήσαμε. Δεν έχω θέμα με κανέναν άνθρωπο, θέλω να σταματήσουν όλοι οι πόλεμοι στον κόσμο», είπε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ειρήνη Σκλήβα: 29 χρόνια μετά τον τίτλο της «Μις Κόσμος» ‑ Η ζωή της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Tabloid 23.11.2025
Η Ειρήνη Σκλήβα είναι η μοναδική Ελληνίδα που κέρδισε τον εν λόγω τίτλο

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.11.2025
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Η Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει με εσώρουχα στο Instagram: «Να αγκαλιάσετε την ατελή πλευρά σας»

Social Χτες
Οι ατέλειές μας είναι αυτές που μας κάνουν τέλειους και αυθεντικούς, έγραψε σε ανάρτησή της το 60χρονο πρώην μοντέλο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε πώς ήταν το 1999

Social Χτες
Η 46χρονη τηλεπερσόνα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι σeξι πόζες με λευκό μπικίνι σε εξωτική παραλία

Tabloid Χτες
Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα, έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Celebrity Stories Χτες
Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Χάρης Βαφειάς: «Μας κόλλησαν ναρκωτικά κάτω από πλοίο στο Μεξικό – Χάσαμε ένα σκασμό λεφτά»

Tabloid Προχτές
Ο Χάρης Βαφειάς περιέγραψε άγνωστες στιγμές από τις «περιπέτειές» του στη ναυτιλία