E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Cristiano Ronaldo: «Μάχη» με τους NYΤ για να μη δημοσιευθούν έγγραφα για τις κατηγορίες βιασμού

Τι υποστηρίζει η πλευρά της εφημερίδας και τι αυτή του Πορτογάλου άσου

Δημοσίευση 8/12/2021 | 21:54

Cristiano Ronaldo: «Μάχη» με τους NYΤ για να μη δημοσιευθούν έγγραφα για τις κατηγορίες βιασμού

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μετά την αλλαγή προπονητή και να φτάσει σε καλύτερα αποτελέσματα από εδώ και πέρα, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει και θέματα εκτός ποδοσφαίρου να τον απασχολούν.

Όπως, για παράδειγμα, οι κατηγορίες βιασμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν, με το θέμα να επανέρχεται στην επικαιρότητα λόγω της πρόθεσης των New York Times να δημοσιεύσουν σχετικά έγγραφα, με τους δικηγόρους του Πορτογάλου να προσπαθούν να μπλοκάρουν κάτι τέτοιο.

Η υπόθεση, λίγο-πολύ, είναι γνωστή. Η Κάθριν Μαγιόρκα είχε καταγγείλει ότι τον Ιούνιο του 2009 ο Πορτογάλος την είχε βιάσει σε δωμάτιο του 57ου ορόφου του ξενοδοχείου Palms στο Λας Βέγκας, για να αποσύρει στη συνέχεια την κατηγορία αφού είχε έρθει σε συμβιβασμό με την πλευρά του CR7, παίρνοντας 375.000 δολάρια.

Χρόνια μετά και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2018, λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Γιουβέντους, η Μαγιόργκα είχε επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα, αλλά το 2019 αθωώθηκε. Για να φτάσουμε τώρα στο 2021, σε λίγο 2022, με το θέμα να συνεχίζει να απασχολεί τον Κριστιάνο. Και τον απασχολεί επειδή η New York Times προτίθενται να δημοσιεύσουν διάφορα έγγραφα που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τι λένε οι δύο πλευρές

Αυτή η πρόθεση της εφημερίδας προκάλεσε την αντίδραση των δικηγόρων του Πορτογάλου άσου, οι οποίοι προσπαθούν να μπλοκάρουν την όλη διαδικασία.

«Η αστυνομία του Λας Βέγκας έχει νομική υποχρέωση να δημοσιοποιήσει έγγραφα που είναι δημόσια σύμφωνα με τον Νόμο περί Δημοσίων Αρχείων της Νεβάδα – όπως έχει αναγνωρίσει η αστυνομία σε αυτήν την περίπτωση. Θα αντιταχθούμε σε αυτήν την παράνομη προσπάθεια παρέμβασης στο δικαίωμα του κοινού να βλέπει κυβερνητικά έγγραφα», είναι η θέση των New York Times για το θέμα, όπως εκφράστηκε από τον εκπρόσωπό τους, με τους δικηγόρους του Ρονάλντο, από την άλλη πλευρά, να υποστηρίζουν το εξής.

«Υπάρχει βάσιμος λόγος για την απαγόρευση της αποκάλυψης του αρχείου έρευνας του Τμήματος της Αστυνομίας του Λας Βέγκας, επειδή περιέχει κλεμμένα έγγραφα, τα οποία η ενάγουσα έλαβε παράνομα από έναν φερόμενο χάκερ από τον οποίο ο συνήγορός της ζήτησε ειδικά προνομιακή επικοινωνία δικηγόρου – πελάτη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίλερ στη Χαλκιδική: Σε άνδρα που πέθανε το 2004 ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν σε παραλία

Ελλάδα 01.03.2026
54χρονος παρουσιάστηκε στις Αρχές και υποστήριξε ότι τα οστά ανήκουν στον πατέρα του

Τραμπ: «Βυθίσαμε 9 ιρανικά πλοία ‑ Θα κυνηγήσουμε και τα υπόλοιπα. Σύντομα θα επιπλέουν στον βυθό»

Κόσμος 01.03.2026
Μερικά από τα οποία όπως είπε ήταν μεγάλα και σημαντικά

Μέση Ανατολή: Οι τηλεφωνικές γραμμές εκτάκτου ανάγκης για παροχή προξενικής αρωγής σε Έλληνες πολίτες

Ελλάδα 01.03.2026
Οι γραμμές εκτάκτου ανάγκης για τους Έλληνες πολίτες έχουν επικαιροποιηθεί από το υπουργείο Εξωτερικών

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρή σε ρέμα γυναίκα που αγνοούνταν το τελευταίο 24ωρο

Ελλάδα 01.03.2026
Η άτυχη 60χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε ρέμα στη περιοχή Ζελίχοβο - Αγία Παρασκευή

Νεφροπαθής κατέληξε στη φυλακή για πρόστιμο ΚΟΚ που του είχε επιβληθεί προ δεκαετίας

Ελλάδα 01.03.2026
Η απίστευτη περιπέτεια αιμοκαθαιρόμενου Ηρακλειώτη

Έκτακτη ενίσχυση για το Πάσχα έως 250 ευρώ: Ποιες οι κατηγορίες δικαιούχων

Οικονομία 01.03.2026
Ποιοι θα ωφεληθούν από την έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Αεροπορικό χάος στη Μέση Ανατολή: Ταλαιπωρία για εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες, ακυρώσεις πτήσεων και κλειστοί εναέριοι χώροι

Κόσμος 01.03.2026
Κλειστοί εναέριοι χώροι και βασικά αεροδρόμια-κόμβοι, χιλιάδες ακυρώσεις και καθυστερήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο

Αλί Λαριτζανί: Ποιος είναι ο άνθρωπος‑κλειδί για την διαχείριση της κρίσης στο Ιράν

Κόσμος 01.03.2026
Ο Αλί Λαριτζανί καλείται να διαχειριστεί ένα ευρύ «χαρτοφυλάκιο» αρμοδιοτήτων, μετά τον θάνατο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ

Θεωρία συνωμοσίας: Πώς το χτύπημα στο Ιράν συνδυάζεται με τη 9/11

Κόσμος 01.03.2026
Η επίθεση στο Ιράν βύθισε την περιοχή στην αβεβαιότητα και πυροδότησε έντονη συζήτηση στο διαδίκτυο

Ιρανικά ΜΜΕ: Νεκρός και ο πρώην πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ

Κόσμος 01.03.2026
Σύμφωνα με τους Ιρανούς σκοτώθηκε στις επιδρομές του Σαββάτου στην Τεχεράνη

Κολωνός: Συνελήφθη ο σύντροφος της 31χρονης εγκύου που βρέθηκε νεκρή

Ελλάδα 01.03.2026
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 37χρονος σύντροφος της 31χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον Κολωνό