E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με την ατάκα «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου»

O Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος

Δημοσίευση 8/12/2021 | 21:11

Γιώργος Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με την ατάκα «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου»

Ο Χρήστος Πλαΐνης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» της Τρίτης και ο Γιώργος Λιάγκας άδραξε την ευκαιρία και έκανε μια πρωτοφανή εξομολόγηση για τον χωρισμό του.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον Χρήστο Πλαΐνη: «Πάντα με συγκινεί γιατί έχεις μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρόνων. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κ.λπ. Και εμένα με στιγμάτισε. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει, για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αν ο γιος μου, ο Οδυσσέας, δεν αποδεχόταν τη σύντροφό μου, δεν θα παντρευόμουν ποτέ» είπε από την πλευρά του ο Χρήστος Πλαΐνης, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Σε καταλαβαίνω. Μπράβο όμως στον Οδυσσέα».

Τότε, η Φαίη Σκορδά σχολίασε με αμηχανία: «Εγώ θα αποχωρήσω όμως τώρα. Δηλαδή, δεν μιλάω…».

«Μια φορά που έχουμε κοινά βιώματα και οι άντρες, μην τους σκοτώσουμε κιόλας. Δεν σημαίνει ότι ένας άντρας δεν αισθάνεται και μόνον εσείς αισθάνεστε», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει

Με αφορμή τη χθεσινή του ατάκα, σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, φανερά εκνευρισμένος, ξεκαθάρισε πως εννοούσε ότι αισθάνεται ενοχικά απέναντι στα παιδιά του και όχι ότι δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του.

«Βγήκα και είπα ότι δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου και βγήκαν όλοι και είπαν δεν έχουμε ξεπεράσει τον χωρισμό! Είναι ντροπή! Αν δεν είχα ξεπεράσει τον χωρισμό, δεν θα κάναμε μαζί εκπομπή… Εσύ κατάλαβες και όλοι κατάλαβαν… Ή όλοι οι δημοσιογράφοι είναι βλάκες, που δεν το πιστεύω, ή επίτηδες το έκαναν... Είπα εγώ ποτέ ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από τη Σκορδά;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουτίδου: Η ανάρτησή της μετά τον σάλο με τον Γκλέτσο στο Real View – «Αθώες ψυχές παιδιών»

Tabloid 05.11.2025
Eκανε μια αιχμηρή ανάρτηση – σπόντα για τον καλεσμένο τους

Σάρα Γανωτή: Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν βαθιά ευγενής, ένας άνθρωπος που άκουγε πάρα πολύ τους γύρω του

Tabloid Χτες
Μαζί με εμάς που ήμασταν οι νεότεροι τότε στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», γινόταν πάλι κι αυτός έφηβος, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η γερμανική αστυνομία «συλλαμβάνει» κύκνο και το βίντεο γίνεται viral

Social Χτες
Αστυνομικοί εντόπισαν έναν χαμένο κύκνο κοντά σε αυτοκινητόδρομο και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έλαβε τον τίτλο του ιππότη από τον Βασιλιά Κάρολο

Tabloid Χτες
Υπερήφανη σύζυγος η Βικτόρια Μπέκαμ

O πιο σeξι άνδρας για το 2025

Celebrity Stories Χτες
Ο Τζόναθαν Μπέιλι πήρε τη σκυτάλη από τον σταρ του «The Office» και «Jack Ryan», Τζον Κραζίνσκι

Κατερίνα Καινούργιου: Το ροζ μπαλόνι και η ατάκα όλο νόημα – «Αυτό θα μείνει εδώ για πολύ καιρό»

Tabloid Χτες
Ο Γιάννης Γιαννουσάκης, ο γιος της Αλέκας Κανελλίδου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή την διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Ροζ»