E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιατί ο George Clooney απέρριψε 35 εκατ. δολάρια για δουλειά μίας ημέρας

«Αν μου στερεί ένα λεπτό ύπνου, δεν αξίζει»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/12/2021 | 12:12

Γιατί ο George Clooney απέρριψε 35 εκατ. δολάρια για δουλειά μίας ημέρας

35 εκατομμύρια δολάρια είναι πάρα πολλά χρήματα. Ειδικά αν για αυτά χρειάζεται να δουλέψεις μόλις μια ημέρα. Πόσοι άνθρωποι θα τα απέρριπταν; Ο George Clooney το έκανε και μάλιστα δε μετανιώνει, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον Guardian. 

Πιθανώς, στην απόφασή του αυτή βοηθάει και το γεγονός ότι ο Clooney είναι ένας πάρα πολύ πλούσιος άνθρωπος. Έχει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, ενώ η εταιρεία παραγωγής τεκίλας Casamigos, της οποίας ήταν συνιδρυτής, πουλήθηκε για 1 δισεκατομμύριο δολάρια πριν από τέσσερα χρόνια.

Αυξήσεις για χιλιάδες συνταξιούχους στα τέλη Δεκεμβρίου - Τα ποσά ανά Ταμείο
«Λοιπόν, ναι. Μου πρόσφεραν 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας, για διαφημιστικό μιας αεροπορικής εταιρείας. Αλλά το συζήτησα με την Amal και αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει», απάντησε, αναφερόμενος στη σύζυγό του.

«Σχετιζόταν με μια χώρα που, παρότι είναι σύμμαχος (σ.σ. των ΗΠΑ), είναι αμφισβητήσιμη κάποιες φορές, οπότε σκέφτηκα “Αν μου στερεί ένα λεπτό ύπνου, δεν αξίζει”», εξήγησε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Ο Clooney δεν αποκάλυψε ούτε για ποια χώρα μιλάει, αλλά ούτε και για ποια αεροπορική εταιρία, όμως το πλαίσιο που έθεσε στην εξήγησή του είναι σχετικά στενό και μοιραία υπήρξαν εικασίες ότι αναφέρεται είτε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είτε στην Τουρκία, οι επιδόσεις της οποίας στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι αρκετά χαμηλές.

Αυτό φαίνεται να πιστεύουν πάντως και οι Αρμένιοι της Αμερικής, οι οποίοι ευχαρίστησαν με δημόσια ανακοίνωση τον Clooney που δεν υποστηρίζει το καθεστώς Ερντογάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ποιήτρια που σόκαρε την Ιαπωνία: Η γυναίκα που τόλμησε να μιλήσει για τον έρωτα όταν όλες έπρεπε να σιωπούν

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Την αποκάλεσαν ανήθικη, την κατηγόρησαν ότι «διαφθείρει τα ήθη», όμως η Yosano Akiko άλλαξε για πάντα τον τρόπο που οι γυναίκες μιλούν για τον εαυτό τους, τον έρωτα και την ελευθερία.

Εφημερίδες «βάφτηκαν» με αίμα για να μιλήσουν για τη φτώχεια της περιόδου στη Νότια Αφρική

E-Daily 1.Hero 15.06.2026
Η καμπάνια που σόκαρε τους αναγνώστες και έφερε στο προσκήνιο τη φτώχεια της περιόδου

Το ελληνικό χωριό όπου ο χρόνος σταμάτησε για πάντα στις 2:34 το μεσημέρι

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Ένα παγωμένο ρολόι, μια από τις μεγαλύτερες ναζιστικές θηριωδίες στην Ελλάδα και μια ιστορία που δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ

Γιατί τα σχολεία στην Ελλάδα κλείνουν σχεδόν τρεις μήνες και τι συμβαίνει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Τρεις ολόκληροι μήνες μακριά από τα θρανία: οι ιστορικοί, κλιματολογικοί και πολιτισμικοί λόγοι που διαμόρφωσαν μια από τις μεγαλύτερες σχολικές διακοπές στην ήπειρο.

Το σπίτι με την ζωγραφισμένη πισίνα που έγινε θρύλος – Αντίο στον David Hockney

E-Daily 1.Hero 15.06.2026
Ο ζωγράφος των πισινών και της Καλιφόρνιας δεν είναι πια εδώ

Ζητήσαμε από έναν άνθρωπο του Pride να απαντήσει στα σχόλια των haters

E-Daily 3.Left Χτες
Οι πιο viral απορίες και κακόβουλα σχόλια για το Pride βρήκαν επιτέλους απαντήσεις

Η γυναίκα που έκανε τα comics να στάζουν φεμινισμό και βιτριόλι

E-Daily 3.Left Χτες
Η Nicole Hollander ήταν από τις πιο αιχμηρές και πολιτικοποιημένες cartoonists της Αμερικής

Μπούργκα και μπάλα: Οι Αφγανές που μετατρέπουν τον πόνο τους σε διαμαρτυρία

E-Daily 3.Left Χτες
«Μας πήραν τα σπορ, όχι το πάθος»: Η συγκλονιστική ιστορία της Νούρα

Explainer: Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι παρατάνε τις ευρωπαϊκές πολυτέλειες

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συμβαίνει στην κινεζική αγορά πολυτελείας;

Η μπυραρία ‑ χρηματιστήριο: Δες πώς λειτουργεί το πιο τρελό μπαρ της Κίνας!

E-Daily 3.Left Χτες
Η Qingdao Beer Exchange αποτελεί ένα πρωτότυπο concept μπυραρίας