E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λιάγκας: Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου

Σε δύσκολη κατάσταση η Φαίη Σκορδά από την on air αποκάλυψη του πρώην συζύγου της

Δημοσίευση 8/12/2021 | 09:48

Γιώργος Λιάγκας: Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου

Ο Γιώργος Λιάγκας έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά όταν στον αέρα της εκπομπής τους αποκάλυψε ότι δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον χωρισμό τους.

Αφορμή για την εξομολόγηση του παρουσιαστή ήταν ο καλεσμένος Χρήστος Πλαΐνης ο οποίος μίλησε για τον δικό του χωρισμό και πώς τον αντιμετώπισε ο γιος του.

«Πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ… Κι εμένα με στιγμάτισε, όλα τα παιδιά τα στιγματίζει. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Παρόλο που τώρα λέμε ότι το 50% των ζευγαριών χωρίζει, για τα παιδιά είναι ένα τεράστιο σοκ. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να μη σχολιάζει αρχικά τίποτα.

Λίγο αργότερα όμως και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και ο Χρήστος Πλαΐνης συζητούσαν για τα τραύματα που τους άφησε ο χωρισμός, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο «Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο γιατί δεν είναι της παρούσης. Δεν είναι καθόλου! Το ζητούμενο για μένα είναι να υπάρχει αυτή η αγωνία από την πλευρά του γονιού».

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια, που βρέθηκε σε φανερά δύσκολη θέση, προειδοποίησε ότι θα αποχωρήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid 13.03.2026
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Αρης Σοϊλέδης – Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην ποδοσφαιριστής

Tabloid 13.03.2026
Δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στα επείγοντα

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Παράξενα 13.03.2026
Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.

Ο Akylas ερμήνευσε μία διαφορετική εκτέλεση του «Ferto» και αποθεώθηκε

Eurovision 13.03.2026
Δείτε το βίντεο - «Η λυπημένη εκδοχή του Ferto» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του

Ο Robbie Williams απέλυσε τον μάνατζέρ του μετά από 14 χρόνια

Tabloid 13.03.2026
Τέλος στη συνεργασία με τον Μάικλ Λόνι - «Το μουσικό τοπίο αλλάζει γρήγορα», εξήγησε

Εβελίνα Παπούλια: «Το σενάριο του Σ` αγαπώ Μ` αγαπάς ήταν χάλια ‑ Το απορρίψαμε πάρα πολλοί»

Tabloid 13.03.2026
Στην αγκαλιά του Φάνη: Καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου ήταν η Εβελίνα Παπούλια, το βράδυ της Πέμπτης 12/3 και μίλησε για όλα

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για το γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Tabloid 13.03.2026
Τέλος στις φήμες για την προσωπική ζωή της έβαλε η Ελένη Μενεγάκη με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram

NiVo: Το περιστατικό με τη Ζωή Λάσκαρη: «Με περίμενε από τις 22:30 και αποκοιμήθηκε στο μαγαζί»

Tabloid 13.03.2026
Στην Αγκαλιά του Φάνη: Ο NiVo, κατά κόσμον Νίκος Βουρλιώτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου στον ΣΚΑΙ, το βράδυ της Πέμπτης 12/3