E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λιάγκας: Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου

Σε δύσκολη κατάσταση η Φαίη Σκορδά από την on air αποκάλυψη του πρώην συζύγου της

Δημοσίευση 8/12/2021 | 09:48

Γιώργος Λιάγκας: Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου

Ο Γιώργος Λιάγκας έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά όταν στον αέρα της εκπομπής τους αποκάλυψε ότι δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον χωρισμό τους.

Αφορμή για την εξομολόγηση του παρουσιαστή ήταν ο καλεσμένος Χρήστος Πλαΐνης ο οποίος μίλησε για τον δικό του χωρισμό και πώς τον αντιμετώπισε ο γιος του.

«Πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ… Κι εμένα με στιγμάτισε, όλα τα παιδιά τα στιγματίζει. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Παρόλο που τώρα λέμε ότι το 50% των ζευγαριών χωρίζει, για τα παιδιά είναι ένα τεράστιο σοκ. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να μη σχολιάζει αρχικά τίποτα.

Λίγο αργότερα όμως και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και ο Χρήστος Πλαΐνης συζητούσαν για τα τραύματα που τους άφησε ο χωρισμός, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο «Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο γιατί δεν είναι της παρούσης. Δεν είναι καθόλου! Το ζητούμενο για μένα είναι να υπάρχει αυτή η αγωνία από την πλευρά του γονιού».

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια, που βρέθηκε σε φανερά δύσκολη θέση, προειδοποίησε ότι θα αποχωρήσει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καινούργιου για Μπάρκα: «Κόβεται η εκπομπή και αμέσως πήγε να προμοτάρει ... ήταν άσχημο για τους συνεργάτες της»

Tabloid 06.05.2025
Η παρουσιάστρια σχολίασε την είδηση σχετικά με το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη»

Δανάη Μπάρκα: Αφαντη μετά το κόψιμο της εκπομπής ‑ Οι πρώτες δηλώσεις της ομάδας της

Tabloid 06.05.2025
Οι συνεργάτες της Δανάης Μπάρκα μίλησαν για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Πώς είναι σήμερα η γυναίκα που θεωρούνταν «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο»

Celebrity Stories 06.05.2025
Το κορίτσι που κάποτε χαρακτηριζόταν ως «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» έχει πλέον μεγαλώσει.

Γιώργος Λιάγκας για Χρήστο Μάστορα: «Πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο»

Celebrity Stories 06.05.2025
«Δε μπορεί ο Χρηστάκης ο Μάστορας να μας λέει ότι δεν γνώριζε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στο νοσοκομείο η Μαρία Ηλιάκη – Τι συνέβη

Celebrity Stories 06.05.2025
Η φωτογραφία με νάρθηκα στο χέρι

Μαντόνα: Με διάφανο πουκάμισο και έξαλλο χορό στα γενέθλια του 29χρονου συντρόφου της

Celebrity Stories 06.05.2025
«Μια βραδιά για να τη θυμάσαι» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαντόνα

Eurovision: Οι πρώτες εικόνες από την πρόβα της Κλαυδίας

Celebrity Stories 06.05.2025
Τη Δευτέρα 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα η δίκη με τη δεύτερη καταγγέλλουσα για την υπόθεση revenge porn

Celebrity Stories 06.05.2025
Ο παρουσιαστής βρίσκεται έξω με αναστολή μετά την πρώτη καταδίκη του