E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στο Χόλιγουντ: Ο Marilyn Manson απειλεί να βιάσει τον 8χρονο γιο γνωστής ηθοποιού

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Marilyn Manson

Δημοσίευση 8/12/2021 | 09:01

Σοκ στο Χόλιγουντ: Ο Marilyn Manson απειλεί να βιάσει τον 8χρονο γιο γνωστής ηθοποιού

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Marilyn Manson. Μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Rolling Stone» ότι ο τραγουδιστής κυνηγούσε τις συντρόφους του με τσεκούρια, τις βίαζε και τις κακοποιούσε τόσο ψυχολογικά όσο και σeξουαλικά, η ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ αναφέρει ότι ο 8χρονος γιος της κινδυνεύει από τον 52χρονο.

Η 34χρονη τον Φεβρουάριο κατήγγειλε τον Manson, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Brian Warner, για κακοποίηση και τώρα ο τραγουδιστής της ζητά να ανακαλέσει αλλιώς την απειλεί πως θα βιάσει το παιδί της.

Συγκεκριμένα, η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ υποστηρίζει πως της στέλνει απειλητικά μηνύματα με τις φωτογραφίες του 8χρονου, που είναι καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της Τζέιμι Μπελ.

Όπως αναφέρουν οι καταθέσεις της ηθοποιού, είναι τρομοκρατημένη και γι΄αυτό αναγκάστηκε να μετακομίσει μαζί με τον μικρό από το Λος Άντζελες στο Nashville και να προσλάβει ασφάλεια, προκειμένου να προστατεύσει το παιδί της από τον «βίαιο» Μέριλιν Μάνσον.

Σημειώνεται ότι Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και Marilyn Manson είχαν σχέση από το 2006 ως το 2010

«Έχω υποφέρει στα χέρια του, τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά. Με έχει τραυματίσει και φοβάμαι ότι θα ψάξει τρόπο να με εκδικηθεί είτε κάνοντας κακό σε εμένα, είτε στον γιο μου, είτε σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου», δήλωσε η ίδια σε γραπτή της κατάθεση και ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Ο πρώην σύζυγός της, Τζέιμι Μπελ, ο οποίος και διεκδικεί την επιμέλεια του γιου τους, βρήκε «πάτημα στους ισχυρισμούς της, δηλώνοντας ανήσυχος για την ασφάλειά του όσο ο 8χρονος ζει με την ηθοποιό.

«Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Αν η Έβαν λεέι αλήθεια σε όλα αυτά και λαμβάνει απειλητικά μηνύματα για την ίδια, αλλά και τον Τζακ, τότε γιατί ζει μαζί του, παίρνοντάς τον από την ασφάλεια που του παρέχω εγώ;», δήλωσε ο ίδιος στην Daily Mail.

«Το όνομα του κακοποιητή μου είναι Brian Warner»

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η ηθοποιός τον Φεβρουάριο αποκάλυψε ότι ήταν θύμα ψυχολογικής κακοποίησης για πολλά χρόνια από τον Manson.

Η σχέση τους έγινε γνωστή το 2007, όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 38. Το 2010 αρραβωνιάστηκαν και επτά μήνες μετά χώρισαν.

Στην ανάρτησή της γράφει: «Το όνομα του κακοποιητή μου είναι Brian Warner ή όπως είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο Marilyn Manson. Από την εφηβεία μου και για πολλά χρόνια με κακοποιούσε ψυχικά. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε κατ’ επανάληψη.

Έχω τελειώσει με το να ζω μέσα στον φόβο, στα αντίποινα, στις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς. Είμαι εδώ για να πω για να κατονομάσω αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο και για τις βιομηχανίες που του επέτρεψαν να το κάνει αυτό, προτού καταστρέψει κι άλλες ζωές. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων που δεν θέλουν πλέον να ζουν στη σιωπή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι μεγιστάνες της τεχνολογίας ετοιμάζουν καταφύγια για την «Ημέρα της Κρίσης»: Πρέπει να ανησυχούμε;

Κόσμος 10.10.2025
Γιατί ο Ζούκερμπεργκ και άλλοι κρίσοι ετοιμάζονται για «τέλος του κόσμου».

Επίθεση με πιρούνι στην έγκυο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη μεθυσμένο

Ελλάδα 10.10.2025
Ο σεσημασμένος 43χρονος δράστης, είχε στον όνομά του βαρύ ποινικό μητρώο, με δώδεκα συλλήψεις και ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς που ξεκινάει από το 2012.

Καρυστιανού: «Για να δίνουν το πράσινο φως για εκταφή, έχουν σκεφτεί τρόπο να ελέγξουν το αποτέλεσμα»

Ελλάδα 10.10.2025
«Υποχρεωτικά πρέπει να απευθυνθούμε σε εργαστήρια του εξωτερικού και για θέμα αξιοπιστίας και για θέμα εμπιστοσύνης στο ελληνικό κράτος».

Πέθανε ο Τζον Λοτζ, τραγουδιστής και μπασίστας των Moody Blues

Κόσμος 10.10.2025
Οι Moody Blues αναγνωρίζονται ευρέως ως πρωτοπόροι του προγκρέσιβ ροκ

«Αφιερώνω το Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ», είπε η νικήτρια Μαρία Κορίνα Ματσάδο

Κόσμος 10.10.2025
Οργή από τον Αμερικανό πρόεδρο που έχασε

Ισόβια σε πέντε άνδρες για τη δολοφονία Έλληνα στο Λονδίνο

Κόσμος 10.10.2025
Τον σκότωσαν με ματσέτες για να τον κλέψουν

Ακρίβεια: Εκτίναξη των τιμών στο κρέας

Οικονομία 10.10.2025
Θα υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για μείωση;

Η στιγμή που γερανός κατεβάζει άνδρα 272 κιλών που δεν μπορεί να μετακινηθεί από το σπίτι του στη Φλόριντα

Κόσμος 10.10.2025
Οι διασώστες χρειάστηκε να κόψουν μέρος του τοίχου του διαμερίσματος, καθώς και μέρος των κιγκλιδωμάτων του μπαλκονιού για να τον μεταφέρουν