E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος για το 2021 ‑ Μία μέρα μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ήταν η τελευταία εκπομπή για το 2021

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/12/2021 | 21:22

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος για το 2021 ‑ Μία μέρα μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Από το πρωί της Τρίτης (14/12) κυκλοφορούσαν φήμες ότι ίσως το “Ράδιο Αρβύλα” να μην έβγαινε στον αέρα, μια μέρα μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την άμεση απομάκρυνση του από την εκπομπή.

Τελικά, η εκπομπή ξεκίνησε κανονικά αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1. Όμως είχε μία διαφορετική έναρξη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Οι τρεις πια παρουσιαστές ήταν ντυμένοι στα μαύρα και το κλίμα ήταν βαρύ.

“Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ουσία της σημερινή εκπομπής”, είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος αφού ευχήθηκε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Τράγκα που πέθανε από κορωνοϊό και αναφέρθηκε στο θάνατο της Ροζίτας Σώκου και στους αρνητές που έκαψαν τα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά, προχώρησε στην επίμαχη υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

“Υπήρχαν στο παρελθόν άλλα δύο γεγονότα που μας υποχρέωσαν συναισθηματικά να μην μπορούμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η πρώτη ήταν όταν ο 15χρονος Αλέξης (σ.σ. Γρηγορόπουλος) έχασε τη ζωή του. Η επομένη φορά ήταν με την τραγωδία στη Μαρφίν και η τρίτη φορά είναι αυτή… Είναι σαν να ζούμε μια εξωσωματική εμπειρία. Τσιμπάμε τους εαυτούς μας. Δεν ξέρουμε αν είναι πραγματικότητα όλο αυτό. Προσπαθούμε να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι “ναι, όλο αυτό συμβαίνει”. Ο λόγος που βγήκαμε στον αέρα σήμερα, είναι ότι -δεν υπάρχει περίπτωση σήμερα να κάνουμε σατιρική εκπομπή- γιατί δε θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να βρισκόμαστε εδώ. Δε μας αρέσει να συμβαίνει αυτό που άμεσα ή έμμεσα μάς αφορά και να είμαστε κάπου άλλου. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, είναι μία πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία”.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σερβετάς ανέφερε ότι “όταν έφυγε ο πατέρας μου ήταν πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά πιο εύκολα το αντιμετώπισα”.

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε: «Δεν θέλουμε να γίνουμε κομμάτι σ' όλο αυτό το μιντιακό πανηγύρι που έχει ξεκινήσει, δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε». «Το σοκ σήμερα έχει γίνει χειρότερο» τόνισε.

Η ουσία του θέματος δεν είναι αν είμαστε εμείς τα θύματα, αν θα συνεχιστεί το «Ράδιο Αρβύλα», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι το θύμα είναι η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε» υπογράμμισε, αναφερόμενος σε πληροφορίες που οι συντελεστές της εκπομπής δεν γνώριζαν. Παράλληλα, χαρακτήρισε «χυδαίο» αυτό που έκανε ο μέχρι χθες συνεργάτης του.

«Δεν γνωρίζαμε την κοπέλα, δεν γνωρίζαμε καμία από τις συντρόφους του Στάθη» ισχυρίστηκε ο Αντώνης Κανάκης, που είπε ότι η κοπέλα που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν έχει να φοβάται ούτε να ντρέπεται τίποτα, ενώ ανέφερε ότι θα μπορούσε να είχε πάει να τους βρει και να τους μιλήσει.

Το βασικότερο απ' όλα όσα θα πούμε στη συνέχεια, είναι να μην υπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος σε αυτή τη θέση, και πρέπει η πολιτεία να κάνει κάτι άμεσα γι' αυτό, επισήμανε.

Είναι μία από τις χειρότερες συνθήκες να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι «ελέφαντας», τόνισε ακόμη ο Αντώνης Κανάκης, κάνοντας λόγο για κύμα στήριξης και αγάπης προς τους συντελεστές της εκπομπής. «Αυτό που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η εντιμότητα και η συνέπεια στα λεγόμενά μας» υπογράμμισε, επαναλαμβάνοντας ότι όλοι τους βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

«Όλοι οι στρατοί των ακραίων τα έχουν μαζί μας» ανέφερε ακόμη, ενώ αναφέρθηκε και στη δίψα των media για αίμα. «Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει γνωστή η στάση μας απέναντι σε πράγματα που μας τρελαίνουν και μας εξοργίζουν;» τόνισε.

«Μπορεί να ξέραμε τι είχε κάνει και να μην τον είχα αρπάξει εγώ ο ίδιος και δεν ξέρω τι θα του έκανα;» συνέχισε ο Κανάκης, αναφερόμενος στον ίδιο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Περνώντας στην αντεπίθεση, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε σε όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντήσει γιατί δεν υπάρχουν τόσα χρόνια νόμοι, που να αποτρέπουν τη λειτουργία πορνογραφικών σάιτ. Τον κατηγόρησε, δε, για συμψηφισμό, επειδή ο κ. Γεωργιάδης έκανε χθες παραλληλισμό της υπόθεσης με τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Λιγνάδη και το αίτημα, τότε, των συντελεστών της εκπομπής να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη, υπό την «σκιά» των αποκαλύψεων.

Ήταν η τελευταία εκπομπή για το 2021

«Το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσει» ξεκαθάρισε ο Αντώνης Κανάκης, εξηγώντας ότι ούτως ή άλλως η εκπομπή θα διέκοπτε μετά την ολοκλήρωση των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας.

Αμέσως μετά, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, ευχόμενοι καλές γιορτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι δουλειά έκανε πραγματικά η Anna Nicole Smith πριν γίνει διάσημη;

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Εμεινε στην ποπ κουλτούρα κυρίως για τη θυελλώδη προσωπική της ζωή

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

Τατιάνα Στεφανίδου: «Αυτό πρέπει να το διαψεύσω, δυστυχώς τα fake news είναι πιο ισχυρά από την αλήθεια»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Βαλεντίνη Παπαδάκη για Κώστα Σόμμερ: Ήμουν έγκυος, δεν έλεγε τίποτα για γάμο

E-Daily 3.Left Χτες
Του είπα ότι το μωρό θα πάρει το επίθετό μου, με πήγε με την κοιλιά τούρλα να παντρευτούμε

Ο Τραμπ δημοσίευσε AI βίντεο που πετάει τον Στίβεν Κολμπέρ σε κάδο απορριμμάτων και χορεύει το YMCA

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο Κολμπέρ επιτέλους τελείωσε από το CBS», έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όταν θα χωνέψει τα άντερά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, θα χωνέψει και τα υπόλοιπα

E-Daily 3.Left Χτες
Το σχόλιο του ηθοποιού για τον παρουσιαστή ήρθε μετά από μία τοποθέτησή του για το Survivor

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left Χτες
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left Προχτές
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left Προχτές
Τι συνέβη