E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καπουτζίδης σε Μητσοτάκη: Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;

«Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σ΄αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου»

Δημοσίευση 7/12/2021 | 19:08

Καπουτζίδης σε Μητσοτάκη: Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στην εκδήλωση με τίτλο «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» για την καταπολέμηση των διακρίσεων, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού -ταυτότητας και έκφρασης φύλου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος από τη θέση του ομιλητή έθεσε μια σειρά ερωτημάτων προς την κοινωνία αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχοντας μιλήσει και στο παρελθόν για τις σεξουαλικές του επιλογές, αυτή τη φορά μίλησε φέρνοντας παραδείγματα από την παιδική του ηλικία.

«Από την ηλικία των 8-9 κατάλαβα ότι κάτι δεν είναι τόσο ευχάριστο για κάποιους. Δεν μου εξήγησαν ποτέ γιατί πειράζει να παίζω πχ με τις κούκλες της αδερφής μου. Ξεκίνησα να βλέπω ότι οι άνθρωποι παρατηρούσαν σε εμένα κάτι που τους έκανε να με χλευάζουν, δεν μου εξήγησαν ποτέ τι ήταν αυτό, δεν μου εξήγησαν ποτέ τι ενοχλούσε και τελικά κατέληξα από μόνος μου ότι τους ενοχλούσε που ήμουν αυτός που είμαι. Μπαίνεις σε μια διαδικασία 24ωρης καταπίεσης, όπου προσπαθείς να κρύβεις τον εαυτό σου, να είσαι κάτι άλλο», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και αργότερα πρόσθεσε: «Δε θέλω να μου απαντήσετε γιατί είναι κακό η φωνή μου να είναι πιο λεπτή ή γιατί είναι κακό να παίζω με κούκλες ή γιατί είναι κακό να είμαι ο εαυτός μου. Μη μου το απαντήσετε, σας συγχωρώ, δεν πειράζει. Καλά τα πήγα και έτσι. Θέλω όμως πραγματικά να κάνω μια ερώτηση στον πρωθυπουργό αυτής της χώρας και δεν έχει να κάνει με παρατάξεις. Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σ΄αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου. Αυτό δεν το έχω καταλάβει.

Αν μπορεί να μου το απαντήσει έχει καλώς, αν δεν έχει απάντηση, πάει να πει ότι έχει κάνει κάτι λάθος και αυτός και ο προκάτοχός του και οι προκάτοχοι των προκατόχων και η κοινωνία και η πολιτεία. Και αυτό το λάθος οφείλουμε να το αλλάξουμε τώρα, σήμερα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από talent show… με Όσκαρ στα χέρια της: H απίθανη πορεία της Jessie Buckley

Tabloid 20.03.2026
Από reality τηλεόραση, βρέθηκε λίγα χρόνια μετά να δουλεύει με τεράστια ονόματα

Παναγιώτης Κουτσουμπής: «Η Κατερίνα λόγω εγκυμοσύνης τρώει παραπάνω, έχει αδυναμία στα burgers»

Tabloid Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποκαλύπτει τα μυστικά της Κατερίνας Καινούργιου

Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει: «Οι γυναίκες με αποδοκίμασαν φουλ»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μιλά για το «αποτυχημένο πείραμα» στο Instagram, την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκες και τη φιλοσοφία της για την ανατροφή του γιου της

Έγκυος η Ελεάνα Παπαϊωάννου: Η χιουμοριστική ανακοίνωση από την κόρη της

Social Χτες
Η 42χρονη τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Βεργίνη

Σκάρλετ Γιόχανσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ στα γυρίσματα του «Εξορκιστή»

Social Χτες
Η ηθοποιός εθεάθη στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας εκδοχής του επερχόμενου φιλμ

Τα «γυρίζει» η Κρίστιν Κάμποτ της viral kiss cam στους Coldplay και τα βάζει με τον CEO: «Μου είπε ψέματα ότι χώριζε»

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν το άτομο που παρουσίαζε τον εαυτό του σε μένα» δήλωσε η Κάμποτ στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Μαρία Κωνσταντάκη: Ούρησα στην πάνα του σκύλου μου και με κοίταγε με ύφος «θέλω να πάω σε άλλο σπίτι»

Tabloid Χτες
«Προσπαθούσα να της δείξω ότι δεν πειράζει, μπορείς και να λερώσεις», διευκρίνισε για τη σκυλίτσα της

Αντώνης Κανάκης: Έχω εσωτερικό προβληματισμό για το αν πρέπει να συνεχίσω την τηλεόραση, σκέφτομαι… τι νόημα έχει;

Tabloid Χτες
«Νιώθω κουρασμένος ψυχολογικά τα τελευταία χρόνια από τη μαυρίλα και την τοξικότητα που μας περικυκλώνει» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης

Η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Αγγελικής Ηλιάδη

Tabloid Χτες
Η Λίτσα Λαζαρίδη, που εξ αρχής είχε εκφράσει την ενόχλησή της με τα όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη, αποφάσισε τελικά να προχωρήσει σε μήνυση

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι έγκυος στον 9ο μήνα και θέλω...» ‑ Η λιγούρα την ώρα της εκπομπής

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εκπομπή Super Κατερίνα με την ίδια να αποκαλύπτει στο κοινό της την λιγούρα που έχει

Μαίρη Βυτινάρος: «Οι άντρες κομπλάρουν δίπλα μου, ένας μου είπε να μην φοράω τακούνια»

Tabloid Χτες
«Είμαι 1,84 χωρίς τακούνια και σήμερα νιώθω ότι είμαι 2 μέτρα» πρόσθεσε η Μαίρη Βυτινάρος