E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στη Λακωνία: Στην αγκαλιά του άντρα της λίγες ώρες πριν την στραγγαλίσει

Τι λέει ο αδελφός του θύματος για το ζευγάρι

Δημοσίευση 6/12/2021 | 15:32

Έγκλημα στη Λακωνία: Στην αγκαλιά του άντρα της λίγες ώρες πριν την στραγγαλίσει

Το πρωί αναρτούσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φωτογραφία με την σύζυγο του αγκαλιά και το βράδυ της αφαιρούσε την ζωή με τα ίδια του τα χέρια.

Σε σοκ οι διαδικτυακοί φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ελμπασάν της Αλβανίας, από όπου φέρουν την καταγωγή τους οι δυο πρωταγωνιστές της 15ης κατά σειρά γυναικοκτονίας στη χώρα μας, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ενώ το πρωί τους έγραφαν ευχές γεμάτες από αγάπη για την κοινή τους ζωή, λίγες ώρες μετά πληροφορούνταν το φρικτό τέλος της 36χρονης.

Το ζευγάρι μάλιστα καθ όλη την διάρκεια της ημέρας απαντούσε στα μηνύματα αυτά με ιδιαίτερη χαρά, με αποτέλεσμα κανένας τους να μην καταλάβει πως κάτι κακό υπάρχει μεταξύ τους.

Το ίδιο συμβαίνει και στο προφίλ του 11χρονου γιου της οικογένειας στο Facebook, ο οποίος την ίδια μέρα έχει προχωρήσει σε δυο αναρτήσεις. Στην πρώτη έχει ανεβάσει μια φωτογραφία αγκαλιά με την μητέρα του και λίγο αργότερα μια επίσης φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα του.

Έτσι τα ερωτηματικά τα οποία προκύπτουν είναι πολλά και σε αυτά προσπαθούν να δώσουν λύση οι έμπειροι αστυνομικοί στην ασφάλεια της Σπάρτης, καθώς είναι ξεκάθαρο πως κάτι συνέβη τις τελευταίες ώρες της ημέρας μεταξύ του ζευγαριού κι αυτό γιατί ποτέ άλλοτε ο 40χρονος δεν είχε προκαλέσει κάποιο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Μαρτυρίες ανέφεραν πως το βράδυ της Κυριακής οι δυο τους - εργάτες γης, που ζούσαν τα τελευταία τρία χρόνια στο χωριό - καβγάδισαν έντονα, ενώ τα δυο παιδιά - αγόρια ηλικίας 8 και 11 ετών - κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο.

Πάνω στον καβγά, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να στραγγαλίσει την 36χρονη και στη συνέχεια να εξαφανιστεί από το σπίτι. Λίγο αργότερα όμως, τηλεφώνησε στην αστυνομία, αναφέροντας κυνικά πως «Μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι και εκείνον να κάθεται δίπλα της. Στους πρώτους του ισχυρισμούς, ο 40χρονος τόνισε πως τσακώθηκαν γιατί η 36χρονη ήθελε να τον εγκαταλείψει.

Ο Γιάννης Κουτσοθεοδωρής, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχιώτη, μίλησε στο protothema.gr για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στο χωριό, αναφέροντας: «Το ζευγάρι ζει στην περιοχή τα τελευταία τρία χρόνια, εργάζονται ως εργάτες γης. Δεν ήταν καθόλου κοινωνικοί, οι συναναστροφές ήταν λίγες και για λίγη ώρα, δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με το χωριό. Έχουν δυο παιδιά, οκτώ και δέκα ετών. Το περιστατικό έγινε αμέσως γνωστό, καθώς το μέρος είναι μικρό, αλλά και η αστυνομία έφτασε γρήγορα αποκλείοντας την περιοχή. Το τελευταίο διάστημα στο χωριό ζει και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, που πήρε από χθες τα παιδιά. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, δεν είχαν δώσει τέτοια δικαιώματα. Το τι συνέβαινε, βέβαια, μεσα σε αυτο ζευγάρι, δεν το γνωρίζει κανείς».

Ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι, ήταν ήσυχοι άνθρωποι - Έχουμε πάρει εμείς τα παιδιά, λέει ο αδελφός του θύματος

Ο αδερφός της άτυχης 36χρονης μίλησε σε τοπικά μέσα για το τραγικό περιστατικό. «Δεν είχαν προβλήματα, πήγαιναν μαζί στη δουλειά. Πήγαμε χθες στο καφενείο να πιούμε ένα τσάι και στις 8-8:30 έφυγε και πήγε σπίτι να μαγειρέψει στα παιδιά. Τα παιδιά κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο, δεν κατάλαβαν τίποτα. Ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι, ήταν ήσυχοι άνθρωποι. Έχουμε πάρει εμείς τα παιδιά, τα έχουμε φέρει εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πετράλωνα: Καρέ – καρέ η στιγμή της κατάρρευσης της πολυκατοικίας, δείτε εικόνες

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Στις φωτογραφίες, φαίνεται το κτήριο να καταρρέει τη στιγμή που στη διπλανή οικοδομή μία πρέσα εκτελεί εργασίες

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει τον αποκλεισμό τρανς αθλητριών από τα γυναικεία αθλήματα

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικύρωσε τις απαγορεύσεις συμμετοχής τρανσέξουαλ αθλητριών σε γυναικεία αθλήματα, ανοίγοντας τον δρόμο για εφαρμογή σε δεκάδες πολιτείες.

Κιλκίς: Ποιες περιοχές βρίσκονται σε επιφυλακή λόγω της φωτιάς που καίει κοντά στα ελληνικά σύνορα

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Πυροσβεστικές δυνάμεις ανοίγουν προληπτικά αντιπυρικές ζώνες κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ εκδόθηκε μήνυμα 112 για τους κατοίκους της περιοχής Ακρίτας.

Αλβανία: Ταραχές κατά της επένδυσης του γαμπρού Τραμπ ‑ Πέταξαν αυγά σε αυτοκίνητα βουλευτών

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που έγραφαν «Κοινοβούλιο του Εγκλήματος», «35 χρόνια καταστροφής, διαφθοράς, κλοπής και μείωσης του πληθυσμού» και «Για το μέλλον της Αλβανίας, η αλβανική πολιτική πρέπει να ξεριζωθεί».

Δείτε βίντεο: Κεραυνός πέφτει δίπλα σε γυναίκα, υπέστη καρδιακή ανακοπή και την επανέφεραν διασώστες στις ΗΠΑ

Κόσμος 30.06.2026
Κάμερα από τον χώρο στάθμευσης της εκκλησίας καταγράφει τη στιγμή που μια εκτυφλωτική λάμψη καλύπτει το αυτοκίνητό της, ενώ στην περιοχή επικρατεί ισχυρή καταιγίδα με έντονη βροχόπτωση και κεραυνούς

Πετράλωνα: «Χτυπούσαν τα κουδούνια και βγήκαμε έξω» ‑ Πώς σώθηκαν οι ένοικοι από την κατάρρευση

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Οι ένοικοι πρόλαβαν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους, γεγονός που εξηγεί γιατί δεν υπήρξαν εγκλωβισμένοι μέσα στην πολυκατοικία

Έφυγε η Καμπάεβα από τη Ρωσία; Μυστήριο με το σούπερ γιοτ του Πούτιν στα ύδατα της Δανίας

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, το υπερπολυτελές γιοτ, που δυτικά μέσα εκτιμούν ότι ανήκει στον προσωπικό στόλο του Ρώσου Προέδρου, εντοπίστηκε να πλέει σε ευρωπαϊκά ύδατα με ισχυρή συνοδεία πολεμικών σκαφών της Ρωσίας

Μουντιάλ 2026: Η εικόνα του τουρνουά – Οι Μαροκινοί παρηγορούν τον Χάκπο στην πιο σκοτεινή του ώρα

Αθλητικά Νέα 30.06.2026
Οι διεθνείς του Μαρόκου άφησαν τους πανηγυρισμούς της πρόκρισης για να σταθούν δίπλα στον Ολλανδό άσο, που «έχασε» το αγέννητο παιδί του

Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στη μητέρα και τον πρώην σύντροφό της για την κακοποίηση μέχρι θανάτου του 3χρονου Αγγελου

Ελλάδα 30.06.2026
Αυλαία έπεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου για την υπόθεση με θύμα τον 3χρονο Αγγελο, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από κακοποίηση

Φωτιά στο Δερβένι: Εντοπίστηκε σορός σε δασική έκταση

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Εικόνες σοκ στα Πετράλωνα από κατάρρευση 4οροφης πολυκατοικίας

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Εργασίες θεμελίωσης σε διπλανό οικόπεδο φέρονται να επηρέασαν τη στατικότητα του κτιρίου επί της οδού Αλκμήνης 22, με πέντε προσαγωγές να πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ.