E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στη Λακωνία: Στην αγκαλιά του άντρα της λίγες ώρες πριν την στραγγαλίσει

Τι λέει ο αδελφός του θύματος για το ζευγάρι

Δημοσίευση 6/12/2021 | 15:32

Έγκλημα στη Λακωνία: Στην αγκαλιά του άντρα της λίγες ώρες πριν την στραγγαλίσει

Το πρωί αναρτούσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φωτογραφία με την σύζυγο του αγκαλιά και το βράδυ της αφαιρούσε την ζωή με τα ίδια του τα χέρια.

Σε σοκ οι διαδικτυακοί φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ελμπασάν της Αλβανίας, από όπου φέρουν την καταγωγή τους οι δυο πρωταγωνιστές της 15ης κατά σειρά γυναικοκτονίας στη χώρα μας, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ενώ το πρωί τους έγραφαν ευχές γεμάτες από αγάπη για την κοινή τους ζωή, λίγες ώρες μετά πληροφορούνταν το φρικτό τέλος της 36χρονης.

Το ζευγάρι μάλιστα καθ όλη την διάρκεια της ημέρας απαντούσε στα μηνύματα αυτά με ιδιαίτερη χαρά, με αποτέλεσμα κανένας τους να μην καταλάβει πως κάτι κακό υπάρχει μεταξύ τους.

Το ίδιο συμβαίνει και στο προφίλ του 11χρονου γιου της οικογένειας στο Facebook, ο οποίος την ίδια μέρα έχει προχωρήσει σε δυο αναρτήσεις. Στην πρώτη έχει ανεβάσει μια φωτογραφία αγκαλιά με την μητέρα του και λίγο αργότερα μια επίσης φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα του.

Έτσι τα ερωτηματικά τα οποία προκύπτουν είναι πολλά και σε αυτά προσπαθούν να δώσουν λύση οι έμπειροι αστυνομικοί στην ασφάλεια της Σπάρτης, καθώς είναι ξεκάθαρο πως κάτι συνέβη τις τελευταίες ώρες της ημέρας μεταξύ του ζευγαριού κι αυτό γιατί ποτέ άλλοτε ο 40χρονος δεν είχε προκαλέσει κάποιο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Μαρτυρίες ανέφεραν πως το βράδυ της Κυριακής οι δυο τους - εργάτες γης, που ζούσαν τα τελευταία τρία χρόνια στο χωριό - καβγάδισαν έντονα, ενώ τα δυο παιδιά - αγόρια ηλικίας 8 και 11 ετών - κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο.

Πάνω στον καβγά, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να στραγγαλίσει την 36χρονη και στη συνέχεια να εξαφανιστεί από το σπίτι. Λίγο αργότερα όμως, τηλεφώνησε στην αστυνομία, αναφέροντας κυνικά πως «Μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι και εκείνον να κάθεται δίπλα της. Στους πρώτους του ισχυρισμούς, ο 40χρονος τόνισε πως τσακώθηκαν γιατί η 36χρονη ήθελε να τον εγκαταλείψει.

Ο Γιάννης Κουτσοθεοδωρής, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχιώτη, μίλησε στο protothema.gr για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στο χωριό, αναφέροντας: «Το ζευγάρι ζει στην περιοχή τα τελευταία τρία χρόνια, εργάζονται ως εργάτες γης. Δεν ήταν καθόλου κοινωνικοί, οι συναναστροφές ήταν λίγες και για λίγη ώρα, δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με το χωριό. Έχουν δυο παιδιά, οκτώ και δέκα ετών. Το περιστατικό έγινε αμέσως γνωστό, καθώς το μέρος είναι μικρό, αλλά και η αστυνομία έφτασε γρήγορα αποκλείοντας την περιοχή. Το τελευταίο διάστημα στο χωριό ζει και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, που πήρε από χθες τα παιδιά. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, δεν είχαν δώσει τέτοια δικαιώματα. Το τι συνέβαινε, βέβαια, μεσα σε αυτο ζευγάρι, δεν το γνωρίζει κανείς».

Ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι, ήταν ήσυχοι άνθρωποι - Έχουμε πάρει εμείς τα παιδιά, λέει ο αδελφός του θύματος

Ο αδερφός της άτυχης 36χρονης μίλησε σε τοπικά μέσα για το τραγικό περιστατικό. «Δεν είχαν προβλήματα, πήγαιναν μαζί στη δουλειά. Πήγαμε χθες στο καφενείο να πιούμε ένα τσάι και στις 8-8:30 έφυγε και πήγε σπίτι να μαγειρέψει στα παιδιά. Τα παιδιά κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο, δεν κατάλαβαν τίποτα. Ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι, ήταν ήσυχοι άνθρωποι. Έχουμε πάρει εμείς τα παιδιά, τα έχουμε φέρει εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεκάδες μαγνήτες από τα έντερα 13χρονου αφαίρεσαν γιατροί στη Νέα Ζηλανδία

Κόσμος Χτες
Υπέφερε από πόνους στην κοιλιά για ημέρες πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 50χρονο που ξυλοκόπησε την σύντροφό του στο Κορωπί

Ελλάδα Χτες
Κατηγορείται και για σωματική βλάβη σε βάρος ανήλικου, καθώς χτύπησε ένα από τα παιδιά του

Νεκρός με τραύμα από όπλο στο κεφάλι βρέθηκε 55χρονος αστυνομικός

Ελλάδα Χτες
Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για αυτοκτονία

Πίστευαν ότι χάθηκε, τελικά τον ξέχασαν: Λύθηκε το «μυστήριο» με τον πίνακα του Πικάσο αξίας 600.000 ευρώ

Κόσμος Χτες
Ο πίνακας του Πάμπλο Πικάσο «Νεκρή φύση με κιθάρα», που αγνοούνταν επί τρεις εβδομάδες, εντοπίστηκε στη Μαδρίτη από την αστυνομία της Ισπανίας

Τουρίστας στην Ιταλία ακολούθησε τη σύντομη διαδρομή του GPS και βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού

Κόσμος Χτες
Ο οδηγός μπήκε σε ένα αγρόκτημα και κατέληξε στην πλαγιά, ενώ επέστρεφε στο κατάλυμα όπου διέμενε

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με όρους 11 από τους 37 κατηγορούμενους

Ελλάδα Χτες
Οι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο

Αδωνις Γεωργιάδης για την τρανς που αδυνατεί να κλείσει ραντεβού για εξέταση προστάτη: «Πρέπει να λυθεί, έχει δίκιο»

Ελλάδα Χτες
Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεσμεύτηκε να διορθώσει ένα σοβαρό τεχνικό κενό που εμποδίζει μια τρανς γυναίκα να κάνει εξέταση προστάτη

Η Βραζιλιάνα με τα μπικίνι που διηύθυνε ένα διακρατικό κύκλωμα διακίνησης κάνναβης

Κόσμος Χτες
Διαφήμιζε τον εαυτό της μοιράζοντας «κιτ» με τσιγάρα κάνναβης στον δρόμο

35χρονος στον Βόλο απείλησε συγγενείς της πρώην συζύγου του: «Θα σας σφάξω και θα σας βγάλω τα μάτια»

Ελλάδα Χτες
Ο άνδρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών, από τους οποίους θα εκτίσει άμεσα τους δύο, ενώ οι υπόλοιποι 19 θα ανασταλούν επί τριετίας

Βγήκε στο δρόμο και άρχισε να πετάει 50ευρα ηλικιωμένος στο Αργος Ορεστικό

Ελλάδα Χτες
Οι περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία

Κορωπί: Το μαρτύριο της 40χρονης, η ζωή στα social media και η έκπληξη που ετοίμαζε στον 50χρονο

Ελλάδα Χτες
Σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού νοσηλεύεται η 40χρονη μετά από την άγρια κακοποίηση από τον σύζυγό της

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέσυρε τη συμμετοχή του στο Παρίσι και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το τουρνουά της Αθήνας

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Έλληνας πρωταθλητής κάνει αγώνα δρόμου για το Hellenic Championship