E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στη Λακωνία: Στην αγκαλιά του άντρα της λίγες ώρες πριν την στραγγαλίσει

Τι λέει ο αδελφός του θύματος για το ζευγάρι

Δημοσίευση 6/12/2021 | 15:32

Έγκλημα στη Λακωνία: Στην αγκαλιά του άντρα της λίγες ώρες πριν την στραγγαλίσει

Το πρωί αναρτούσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φωτογραφία με την σύζυγο του αγκαλιά και το βράδυ της αφαιρούσε την ζωή με τα ίδια του τα χέρια.

Σε σοκ οι διαδικτυακοί φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ελμπασάν της Αλβανίας, από όπου φέρουν την καταγωγή τους οι δυο πρωταγωνιστές της 15ης κατά σειρά γυναικοκτονίας στη χώρα μας, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ενώ το πρωί τους έγραφαν ευχές γεμάτες από αγάπη για την κοινή τους ζωή, λίγες ώρες μετά πληροφορούνταν το φρικτό τέλος της 36χρονης.

Το ζευγάρι μάλιστα καθ όλη την διάρκεια της ημέρας απαντούσε στα μηνύματα αυτά με ιδιαίτερη χαρά, με αποτέλεσμα κανένας τους να μην καταλάβει πως κάτι κακό υπάρχει μεταξύ τους.

Το ίδιο συμβαίνει και στο προφίλ του 11χρονου γιου της οικογένειας στο Facebook, ο οποίος την ίδια μέρα έχει προχωρήσει σε δυο αναρτήσεις. Στην πρώτη έχει ανεβάσει μια φωτογραφία αγκαλιά με την μητέρα του και λίγο αργότερα μια επίσης φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα του.

Έτσι τα ερωτηματικά τα οποία προκύπτουν είναι πολλά και σε αυτά προσπαθούν να δώσουν λύση οι έμπειροι αστυνομικοί στην ασφάλεια της Σπάρτης, καθώς είναι ξεκάθαρο πως κάτι συνέβη τις τελευταίες ώρες της ημέρας μεταξύ του ζευγαριού κι αυτό γιατί ποτέ άλλοτε ο 40χρονος δεν είχε προκαλέσει κάποιο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Μαρτυρίες ανέφεραν πως το βράδυ της Κυριακής οι δυο τους - εργάτες γης, που ζούσαν τα τελευταία τρία χρόνια στο χωριό - καβγάδισαν έντονα, ενώ τα δυο παιδιά - αγόρια ηλικίας 8 και 11 ετών - κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο.

Πάνω στον καβγά, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να στραγγαλίσει την 36χρονη και στη συνέχεια να εξαφανιστεί από το σπίτι. Λίγο αργότερα όμως, τηλεφώνησε στην αστυνομία, αναφέροντας κυνικά πως «Μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι και εκείνον να κάθεται δίπλα της. Στους πρώτους του ισχυρισμούς, ο 40χρονος τόνισε πως τσακώθηκαν γιατί η 36χρονη ήθελε να τον εγκαταλείψει.

Ο Γιάννης Κουτσοθεοδωρής, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχιώτη, μίλησε στο protothema.gr για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στο χωριό, αναφέροντας: «Το ζευγάρι ζει στην περιοχή τα τελευταία τρία χρόνια, εργάζονται ως εργάτες γης. Δεν ήταν καθόλου κοινωνικοί, οι συναναστροφές ήταν λίγες και για λίγη ώρα, δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με το χωριό. Έχουν δυο παιδιά, οκτώ και δέκα ετών. Το περιστατικό έγινε αμέσως γνωστό, καθώς το μέρος είναι μικρό, αλλά και η αστυνομία έφτασε γρήγορα αποκλείοντας την περιοχή. Το τελευταίο διάστημα στο χωριό ζει και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, που πήρε από χθες τα παιδιά. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, δεν είχαν δώσει τέτοια δικαιώματα. Το τι συνέβαινε, βέβαια, μεσα σε αυτο ζευγάρι, δεν το γνωρίζει κανείς».

Ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι, ήταν ήσυχοι άνθρωποι - Έχουμε πάρει εμείς τα παιδιά, λέει ο αδελφός του θύματος

Ο αδερφός της άτυχης 36χρονης μίλησε σε τοπικά μέσα για το τραγικό περιστατικό. «Δεν είχαν προβλήματα, πήγαιναν μαζί στη δουλειά. Πήγαμε χθες στο καφενείο να πιούμε ένα τσάι και στις 8-8:30 έφυγε και πήγε σπίτι να μαγειρέψει στα παιδιά. Τα παιδιά κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο, δεν κατάλαβαν τίποτα. Ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι, ήταν ήσυχοι άνθρωποι. Έχουμε πάρει εμείς τα παιδιά, τα έχουμε φέρει εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σημαντική ανακάλυψη: Εντοπίστηκαν ίχνη φωτιάς που χρονολογούνται 1,8 εκατομμύρια χρόνια πριν

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Νέα αρχαιολογικά ευρήματα από σπήλαιο της Νότιας Αφρικής μεταθέτουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια την παλαιότερη γνωστή χρήση φωτιάς από ανθρωπίδες.

Περιορίστηκε η φωτιά στο παλιό κτίριο του Μπάντμιντον στο Πάρκο Γουδή, 112 για τους καπνούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, οι φλόγες καίνε πλέον μέσα στο κτίριο, χωρίς κίνδυνο επέκτασης

Πάφος: Τρίχρονο παιδί Βρετανών τουριστών έχασε τη ζωή του από πτώση σε ξενοδοχείο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το αγοράκι βρισκόταν στην αγκαλιά του πατέρα του τη στιγμή που έπεσε από τον τέταρτο όροφο – Αναμένεται ένταλμα σύλληψης

Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της 43χρονης Αμερικανίδας στην Ιρλανδία – Διεθνές ανθρωποκυνηγητό για τον 28χρονο σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 13χρονη κόρη της βρήκε τη σορό της μητέρας της το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου, μέσα στο υπνοδωμάτιο του κοινού τους σπιτιού

ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν πάνω από δύο τόνοι ακατάλληλων γαλακτοκομικών προϊόντων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Όλα τα προϊόντα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν, ενώ επιβλήθηκαν αυστηρές κυρώσεις τόσο για το υπέρβαρο φορτίο όσο και για την επικινδυνότητα των τροφίμων σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΕΦΕΤ

Αργος: Βίντεο‑ντοκουμέντο με 21 πυροβολισμούς – Αναβαθμίζεται σε ανθρωποκτονία η κατηγορία

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Οι πυροβολισμοί δεν ήταν εκφοβιστικοί» δηλώνει ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Αυτοκίνητο «πετάει» στον αέρα και καταλήγει σε δέντρο και σταθμευμένα οχήματα στην Κρήτη – Δείτε το βίντεο

Πολιτική Χτες
Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε την ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος πριν την ανατροπή – Πανικός στο σημείο

Crypto και φόρος: Τι αλλάζει για τους επενδυτές με το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει ολοκληρωμένο φορολογικό πλαίσιο για κρυπτονομίσματα με αφορολόγητο όριο, συμψηφισμό ζημιών και αναδρομική ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2025.

Kάμερα ασφαλείας στη Χερσόνησο: Δείτε τι έγινε με το αυτοκίνητο που «πέταξε» στον αέρα

Ελλάδα Χτες
Βίντεο-ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ-καρέ την ανεξέλεγκτη πορεία οχήματος που έπεσε πάνω σε δέντρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Θρήνος στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο 25χρονος πολίστας Στάθης Λαλιάς – Έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο

Αθλητικά Νέα Χτες
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 14 Ιουλίου

15χρονη μαθήτρια κατάφερε να εκπλήξει τους επιστήμονες με εφεύρεση κόστους 10 euro

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χάνα Χερμπστ από τη Φλόριντα σχεδίασε σε ηλικία 15 ετών μια συσκευή παραγωγής ενέργειας από θαλάσσια ρεύματα με κόστος μόλις 12 δολαρίων και κέρδισε διεθνή επιστημονικό διαγωνισμό.