E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλίκη Κατσαβού: Αυτή ήταν η τελευταία κουβέντα που της είπε ο Κώστας Βουτσάς

«Οι τελευταίες στιγμές στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες», είπε η ίδια

Δημοσίευση 6/12/2021 | 15:05

Αλίκη Κατσαβού: Αυτή ήταν η τελευταία κουβέντα που της είπε ο Κώστας Βουτσάς

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε συνέντευξη η Αλίκη Κατσαβού. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της χωρίς τον Κώστα Βουτσά, τις τελευταίες δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, αλλά και τον γιο τους, Φοίβο.

«Το γραφείο του Κώστα έχει γίνει πλέον το γραφείο του Φοίβου. Αυτή την περίοδο προσπαθώ να επανεκκινήσω τη Θεατρομάθεια. Έχω φτιάξει μια παράσταση για τα παιδιά με θέμα το διάστημα. Αν δεν είχα το θέατρο, την τέχνη και το παιδί μου, αυτή η διετία θα ήταν μια τραγωδία για εμένα», είπε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού.

Στη συνέχεια, η Αλίκη Κατσαβού είπε: «Έχουμε καλή σχέση με τη Σάντρα Βουτσά, δεν είχαμε λόγο να αρνηθούμε την κοινή συνέντευξη. Μετά την απώλεια του Κώστα δεν υπήρξαν διακυμάνσεις στη σχέση μας με τη Σάντρα. Υπήρχαν ταραχές συναισθηματικές, αλλά όχι για να διαταράξουν τις σχέσεις. Τη στεναχώρια σου την ακουμπάς στους κοντινούς σου, και αυτό κάναμε και εμείς».

Για το πώς βιώνει την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού, η Αλίκη Κατσαβού είπε: «Το πένθος κάνει περίεργα σκαμπανεβάσματα. Βλέπω τον Κώστα στην τηλεόραση και το μυαλό κάνει παιχνίδια. Η λύση που έχω βρει είναι να είμαι επικεντρωμένη στο παιδί».

Για τις δύσκολες τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο, η Αλίκη Κατσαβού απάντησε: «Οι τελευταίες στιγμές στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες. Πιέστηκα εκείνη την περίοδο, προσπαθούσα να κρατήσω μια ισορροπία με τα media και με αυτό. Η τελευταία κουβέντα που μου είπε ο Κώστας ήταν “θέλω να βγω γρήγορα έξω”, εγώ του είπα “σ’ αγαπώ”».

Για όσα ακούστηκαν περί διαθήκης του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού ξεκαθάρισε: «Δεν υπήρξε διαθήκη ποτέ. Ο Κώστας δε σκεφτόταν το θάνατο. Υπάρχουν νόμοι που καθορίζουν τι δικαιούται ο καθένας, και εμείς πράξαμε σύμφωνα με τα δικαιώματά μας. Η Σάντρα με τις αδελφές της και την πρώην γυναίκα του Κώστα θα τα λύσουν μόνες τους, εγώ δεν έχω λόγο. Για τρία χρόνια δικαιούμαι τη σύνταξη του Κώστα, και ο Φοίβος μέχρι τα 18 του. Εγώ δε θέλω να ζω από τον Κώστα, θέλω να ζω από εμένα».

Κλείνοντας, η Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία από κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου, λέγοντας ότι «μου έτυχαν πράγματα στο θέατρο, είμαι περήφανη που έγινε όλο αυτό και μπορούμε να μιλάμε με άλλη δύναμη οι γυναίκες. Είχα πάει σε μια ακρόαση και μου ζητήθηκε να κάνω γυμνό δοκιμαστικό, πριν καν δουν αν “τα λέω”. Σηκώθηκα και έφυγα, και γλύτωσα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Tabloid 04.10.2025
Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»