E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δήλωση ‑ σοκ του Γιάννη Βασιλείου: Αφεντικό νυχτερινού κέντρου βίαζε κοπέλα στα καμαρίνια

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά

Δημοσίευση 6/12/2021 | 12:28

Δήλωση ‑ σοκ του Γιάννη Βασιλείου: Αφεντικό νυχτερινού κέντρου βίαζε κοπέλα στα καμαρίνια

Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιάννη Βασιλείου αναφορικά με τον βιασμό μίας κοπέλας μέσα σε νυχτερινό κέντρο από το αφεντικό. «Εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές» είπε ο τραγουδιστής.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Βασιλείου σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» το περιστατικό συνέβη πριν από πολλά χρόνια.

«Δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε, σε ένα μαγαζί στην παραλία. Το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος. Τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: ”Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας”» δήλωσε.

«Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός» σημείωσε.

Η συνέντευξη του Γιάννη Βασιλείου «πάγωσε» το πάνελ της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά έγινε έξω φρενών και τόνισε: «Δεν θέλω να σχολιάσω! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα! Να ακούς κάτι τέτοιο και να μένεις αμέτοχος; Τι είναι αυτό; Και να φεύγεις; Να το βλέπεις και να μην κάνεις τίποτα; Ένας άνθρωπος που το βλέπει και δεν το καταγγέλλει δεν είναι συνένοχος;».

Επίσης ο Γιάννης Βασιλείους αποκάλυψε πως τον έχουν πλησιάσει από δύο κόμματα ενώ σχολιάζοντας την εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου στο Σπίτι με το Mega είπε: «Έλειπα γιατί είχα δουλειά και δεν τον είδα, θα τον δω αύριο. Έτσι κι αλλιώς ξέρω τι θα πει, τα Δυο μαρμάρινα φιλιά. Έπρεπε να ήμουν εκεί, δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν ήμουν. Όταν έρχεται στην Αθήνα δεν βρισκόμαστε καθόλου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Σύννεφο τσουνάμι» στην Πορτογαλία: Το εντυπωσιακό φαινόμενο που κατέγραψαν οι λουόμενοι

Social 01.07.2025
Παρότι συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους, το λεγόμενο roll cloud δεν συνδέεται με τσουνάμι ή επικίνδυνες καιρικές συνθήκες

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με πράσινο μπικίνι στα Κουφονήσια

Tabloid 01.07.2025
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της από παραλία του νησιού

Δέσποινα Βανδή: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς – Δείτε βίντεο

Tabloid 01.07.2025
Οι πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας με το κατοικίδιό της

Γιάννης Πάριος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον γιο του Χάρη Βαρθακούρη εδώ και 10 χρόνια

Tabloid 01.07.2025
«Είχα να βγάλω φωτογραφία με τον πατέρα μου, οι δυο μας μόνο, σίγουρα πάνω από 10 χρόνια…», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης Βαρθακούρης

Αρια Καλύβα κατά Βασάλου: «Ένα ραντεβού μαζί του μοιάζει με περιφορά επιταφίου»

Tabloid 01.07.2025
«Ο κύριος Βασάλος έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές και το θεωρώ πολύ προσβλητικό το σχόλιό του», είπε η Αρια Καλύβα

Marseaux: «Με το που έχασα την μαμά μου έφυγα από το σπίτι» – Η αλήθεια για την σχέση με την αδερφή και τον πατέρα της

Celebrity Stories 01.07.2025
Το τατουάζ που έχει κάνει για την μαμά της, η απώλειά της και ο έρωτας στη ζωή της