E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκινεί ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για την απώλεια της συζύγου του

Όσα ήθελε να της πει και δεν πρόλαβε

Δημοσίευση 5/12/2021 | 18:58

Συγκινεί ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για την απώλεια της συζύγου του

Στην απώλεια της συζύγου του και όσα δεν πρόλαβε της πει αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος τόνισε ότι «από την Άντζελα μου μένει μια πολύ καλή ανάμνηση, οι μητέρες καθορίζουν τα παιδιά, μέσα στο πλαίσιο του σπιτιού, πριν πάει σχολείο».

«Επειδή λόγω δουλειάς έλειπα σε ταξίδια, πάντα έλεγα πως είναι σημαντικό να είναι ένας άνθρωπος πίσω για να έχει τα παιδιά σε σειρά», προσέθεσε στη συνέχεια.

Όσο αφορά στις σχέσεις του με την Άντζελα, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ανέφερε πως «πέρασαν τα πάνω και τα κάτω τους, ήταν όμως, ένας υπέροχος άνθρωπος».

«Το πρόβλημά μου ήταν στο τέλος, όταν έφυγε, ότι η επιθυμία της που ήταν καύση, εκείνη την εποχή, δεν μπορούσε να γίνει. Και αυτό με εξόργισε, πήγαμε στη Βουλγαρία, ήταν πάρα πολύ σκληρό», τόνισε στη συνέντευξή του.

Και σημείωσε πως «δεν της είπα όσα θα ήθελα αλλά αυτό συμβαίνει γιατί θεωρείς ότι υπάρχει ένας χρόνος μπροστά», αναφέροντας πως αν την είχε μπροστά του τώρα θα της έλεγε να προσέχει. «Το ''πρόσεχε'' που λες σε έναν άνθρωπο που έχεις μπροστά σου και αγαπάς», εξήγησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το συγκινητικό «αντίο» του Σιλβέστερ Σταλόνε στον Τσακ Νόρις: Ήταν σπουδαίος άνθρωπος

Social 20.03.2026
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία The Expendables 2 το 2012

Μπραντ Πιτ: Ποιος Έλληνας ηθοποιός θα παίξει στην ταινία του

Tabloid 20.03.2026
Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράφουν σύμφωνο εμπιστευτικότητας, προκειμένου να μην διαρρεύσουν πληροφορίες.

Θύμα ξυλοδαρμού πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Tabloid 20.03.2026
Η ένταση που προέκυψε ανάμεσα σε θαμώνες εξελίχθηκε σε καβγά, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να δέχεται επίθεση

Τηλεθέαση‑πρωινή ζώνη: Ποιος «έκλεψε» την πρωτιά από την Καινούργιου

TV Buzz 20.03.2026
Τι έγινε στην πρωινή ζώνη της Πέμπτης;

Από talent show… με Όσκαρ στα χέρια της: H απίθανη πορεία της Jessie Buckley

Tabloid 20.03.2026
Από reality τηλεόραση, βρέθηκε λίγα χρόνια μετά να δουλεύει με τεράστια ονόματα

Παναγιώτης Κουτσουμπής: «Η Κατερίνα λόγω εγκυμοσύνης τρώει παραπάνω, έχει αδυναμία στα burgers»

Tabloid Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποκαλύπτει τα μυστικά της Κατερίνας Καινούργιου

Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει: «Οι γυναίκες με αποδοκίμασαν φουλ»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μιλά για το «αποτυχημένο πείραμα» στο Instagram, την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκες και τη φιλοσοφία της για την ανατροφή του γιου της