E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κορωνοϊός: ΕΔΕ για τον θάνατο της 14χρονης από επιπλοκές της Covid στο Νοσοκομείο Λαμίας

Την ΕΔΕ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες «έφυγε» η μαθήτρια, διέταξε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης

Δημοσίευση 5/12/2021 | 17:08

Κορωνοϊός: ΕΔΕ για τον θάνατο της 14χρονης από επιπλοκές της Covid στο Νοσοκομείο Λαμίας

Προανάκριση και από την ΕΛ.ΑΣ. - Αύριο η νεκροψία νεκροτομή - Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Λαμίας

ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του 14χρονου κοριτσιού στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, διέταξε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσκομείου Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά.

Μάλιστα την ΕΔΕ θα κάνει ανώτατος γιατρός, με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή, ο οποίος θα είναι από άλλο νοσοκομείο, εκτός Λαμίας, της 5ης ΥΠΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι το 14χρονο κορίτσι, που νοσούσε από κορωνοϊό από τις 29 Νοεμβρίου, διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου και στις 5:30 το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στα Επείγοντα μετά από ανακοπή καρδιάς, πριν προλάβει να διακομιστεί στο Παίδων, στην Αθήνα.

Προανάκριση και από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας, μετά από εντολή της Εισαγγελίας, έχουν ξεκινήσει προανάκριση και έχουν πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport, η νεκροψία - νεκροτομή θα γίνει αύριο Δευτέρα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά, αφού για μια ακόμη φορά η Ιατροδικαστική της Λαμίας δεν λειτουργεί, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή της οικογένειας της 14χρονης, που εκτός από τον πόνο της έχει να αντιμετωπίσει και τις παθογένειες του συστήματος.

Θρήνος παντού

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη μη μπορώντας να πιστέψει πως «έσβησε» ένα κοριτσάκι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα του Σαββάτου σκορπώντας παντού τη θλίψη και ένα γιατί στα χείλη όλων. Οι δικοί της άνθρωποι είναι συντετριμμένοι, όπως και οι φίλες της και συμμαθήτριες - συμμαθητές στο 4ο Γυμνάσιο, καθώς και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα.

Βαρύ ήταν το κλίμα και στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, ήταν επίσης σοκαρισμένο από την απώλεια της 14χρονης μαθήτριας.

Όλοι περιμένουν με αγωνία την ιατροδικαστική έκθεση για να δουν ποια ήταν η αιτία θανάτου της 14χρονης, που ταξίδεψε τόσο πρόωρα στην γειτονιά των αγγέλων.

Η ανακοίνωση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Λαμίας

Ανακοίνωση για τον θάνατο του κοριτσιού εξέδωσε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Λαμίας.

Αναλυτικά, αναφέρει: «Θλίψη και θρήνος - Η Κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Λαμίας πενθεί και θρηνεί… Μια συμμαθήτρια των παιδιών μας, ανήλθε στην Κοινωνία των Αγγέλων… Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζει στην οικογένεια, την απέραντη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του παιδιού τους και την αμέριστη συμπαράστασή του στον Γολγοθά που έχουν να ανεβούν… Καλό Ταξίδι και Καλό Παράδεισο…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το FBI έκανε έφοδο στο σπίτι δημοσιογράφου της Washington Post τα ξημερώματα

Κόσμος Χτες
Ομοσπονδιακοί πράκτορες έφτασαν χωρίς προειδοποίηση, έψαξαν το σπίτι και κατέσχεσαν ηλεκτρονικές συσκευές

Ταξί: Παρατείνεται η απεργία των οδηγών

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι οδηγοί θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή

Κύπρος: Θρίλερ με σορό άνδρα που εντοπίστηκε σε παραλία

Ελλάδα Χτες
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για Ρώσο επιχειρηματία

Ολυμπιακός ‑ ΠΑΟΚ 0‑2: «Αλωσε» το Καραϊσκάκη και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Δικέφαλος του Βορρά «καθάρισε» την πρόκριση από το πρώτο τέταρτο και περιμένει πλέον Παναθηναϊκό ή Αρη

Η Σουηδία στέλνει στη Γροιλανδία στρατιωτικό προσωπικό μετά από αίτημα της Δανίας

Κόσμος Χτες
Νωρίτερα σήμερα η Δανία ανακοίνωσε ότι ενισχύει «ξεκινώντας από σήμερα» τη στρατιωτική της παρουσία στη Γροιλανδία

Το Ιράν απειλεί τον Τραμπ: «Αυτή τη φορά η σφαίρα δεν θα αστοχήσει»

Κόσμος Χτες
Η απειλή έρχεται καθώς ετοιμάζεται επίθεση κατά του θεοκρατικού καθεστώτος της Τεχεράνης

Οι ΗΠΑ «παγώνουν» την έκδοση βίζας για τους υπηκόους 75 χωρών

Κόσμος Χτες
Αναλυτικά η λίστα με τις χώρες

ΑΕΚ ‑ ΟΦΗ 0‑1: «Μπαλωθιά» πρόκρισης στη Νέα Φιλαδέλφεια με υπογραφή Σαλσέδο

Αθλητικά Νέα Χτες
Μεγάλη νίκη για τους Κρητικούς που άφησαν εκτός συνέχειας την Ένωση και «πέταξαν» για τους «4» του Κυπέλλου.

Ευρωπαίος αξιωματούχος: Εντός 24 ωρών πιθανή αμερικανική επίθεση στο Ιράν

Κόσμος Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για χτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν

Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη θα γίνει πέρα από οικονομική και στρατιωτική υπερδύναμη

Κόσμος Χτες
«Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε ισχυροί και τι σημαίνει ισχύς, δεν είμαστε στρατιωτική υπερδύναμη, αλλά χτίζουμε βήμα-βήμα για να γίνουμε μία τέτοια» τόνισε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ για 10.000 άνεργες μητέρες με μισθό έως 1.004 ευρώ, επιδοτείται και η μερική απασχόληση

Ελλάδα Χτες
Θα δημιουργηθούν 5.000 νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης και 5.000 νέες θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης - Έμφαση σε μητέρες ανήλικων παιδιών ηλικίας έως 15 ετών