E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κορωνοϊός: ΕΔΕ για τον θάνατο της 14χρονης από επιπλοκές της Covid στο Νοσοκομείο Λαμίας

Την ΕΔΕ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες «έφυγε» η μαθήτρια, διέταξε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης

Δημοσίευση 5/12/2021 | 17:08

Κορωνοϊός: ΕΔΕ για τον θάνατο της 14χρονης από επιπλοκές της Covid στο Νοσοκομείο Λαμίας

Προανάκριση και από την ΕΛ.ΑΣ. - Αύριο η νεκροψία νεκροτομή - Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Λαμίας

ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του 14χρονου κοριτσιού στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, διέταξε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσκομείου Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά.

Μάλιστα την ΕΔΕ θα κάνει ανώτατος γιατρός, με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή, ο οποίος θα είναι από άλλο νοσοκομείο, εκτός Λαμίας, της 5ης ΥΠΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι το 14χρονο κορίτσι, που νοσούσε από κορωνοϊό από τις 29 Νοεμβρίου, διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου και στις 5:30 το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στα Επείγοντα μετά από ανακοπή καρδιάς, πριν προλάβει να διακομιστεί στο Παίδων, στην Αθήνα.

Προανάκριση και από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας, μετά από εντολή της Εισαγγελίας, έχουν ξεκινήσει προανάκριση και έχουν πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport, η νεκροψία - νεκροτομή θα γίνει αύριο Δευτέρα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά, αφού για μια ακόμη φορά η Ιατροδικαστική της Λαμίας δεν λειτουργεί, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή της οικογένειας της 14χρονης, που εκτός από τον πόνο της έχει να αντιμετωπίσει και τις παθογένειες του συστήματος.

Θρήνος παντού

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη μη μπορώντας να πιστέψει πως «έσβησε» ένα κοριτσάκι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα του Σαββάτου σκορπώντας παντού τη θλίψη και ένα γιατί στα χείλη όλων. Οι δικοί της άνθρωποι είναι συντετριμμένοι, όπως και οι φίλες της και συμμαθήτριες - συμμαθητές στο 4ο Γυμνάσιο, καθώς και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα.

Βαρύ ήταν το κλίμα και στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, ήταν επίσης σοκαρισμένο από την απώλεια της 14χρονης μαθήτριας.

Όλοι περιμένουν με αγωνία την ιατροδικαστική έκθεση για να δουν ποια ήταν η αιτία θανάτου της 14χρονης, που ταξίδεψε τόσο πρόωρα στην γειτονιά των αγγέλων.

Η ανακοίνωση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Λαμίας

Ανακοίνωση για τον θάνατο του κοριτσιού εξέδωσε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Λαμίας.

Αναλυτικά, αναφέρει: «Θλίψη και θρήνος - Η Κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Λαμίας πενθεί και θρηνεί… Μια συμμαθήτρια των παιδιών μας, ανήλθε στην Κοινωνία των Αγγέλων… Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζει στην οικογένεια, την απέραντη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του παιδιού τους και την αμέριστη συμπαράστασή του στον Γολγοθά που έχουν να ανεβούν… Καλό Ταξίδι και Καλό Παράδεισο…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή κατηγορείται ο 89χρονος πιστολέρo: «Δεν είχα ανθρωποκτόνο πρόθεση»

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Ο ίδιος φέρεται να επιμένει πως η αγανάκτηση όπλισε το χέρι του

Η δίκη του αιώνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Έλον Μασκ στο εδώλιο κατά της OpenAI

E-Daily 3.Left 29.04.2026
Η δίκη του Έλον Μασκ κατά του Σαμ Αλτμαν, του OpenAI και της Microsoft ξεκίνησε στην Καλιφόρνια, με τον ιδρυτή της Tesla να υποστηρίζει ότι το OpenAI πρόδωσε την αρχική μη κερδοσκοπική αποστολή του

Προσπάθησε να πουλήσει σκύλο σε περαστικό στη Θεσσαλονίκη για 50 ευρώ και θα πληρώσει 4.000 ευρώ πρόστιμο

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Ο βουλγαρικής καταγωγής άνδρας συνελήφθη αφού πλησίασε διερχόμενο πολίτη και του πρότεινε να αγοράσει το τετράποδο

Προσπάθησε να πουλήσει σκύλο σε περαστικό στη Θεσσαλονίκη για 50 ευρώ και θα πληρώσει 4.000 ευρώ πρόστιμο

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Ο βουλγαρικής καταγωγής άνδρας συνελήφθη αφού πλησίασε διερχόμενο πολίτη και του πρότεινε να αγοράσει το τετράποδο

89χρονος: «Αν ήθελα θα τους σκότωνα αλλά το έκανα για τον ντόρο γιατί δεν βρίσκω το δίκιο μου»

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τα πρώτα λόγια του 89χρονου στους αστυνομικούς

Η NASA εντόπισε γιγαντιαίο «μάτι» 40 χιλιομέτρων στη Σαχάρα

E-Daily 3.Left 29.04.2026
Πώς δημιουργήθηκε το εντυπωσιακό φαινόμενο

Shrinkflation: Η «σιωπηλή» ακρίβεια στα ράφια – Πώς να την εντοπίσετε

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Συγκλονίζει ειδικευόμενη παιδίατρος: «Είμαι 6η μέρα εφημερία» λέει και καταρρέει με σε λυγμούς

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Μια νεαρή γιατρός που κάνει το αγροτικό της σε νοσοκομείο της περιφέρειας, μιλά για τις συνθήκες που βιώνει και ξεσπά σε λυγμούς

Καιρός: Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την ψυχρή εισβολή

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Πέφτει αισθητά η θερμοκρασία

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος πιστολέρο

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Ο δικηγόρος του εκτίμησε πως ο 89χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παράβαση του νόμου περί όπλων

Ράλι τιμών στα καύσιμα στις ΗΠΑ: Στο υψηλότερο επίπεδο η βενζίνη αφότου άρχισε ο πόλεμος

Κόσμος 29.04.2026
Χθες, οι Αμερικανοί οδηγοί πλήρωναν 4,18 δολάρια το γαλόνι