E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάσα Σταμάτη: Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για όσα έγιναν στην παράσταση του Ζαραλίκου

Παρέμβαση από τον Γιάννη Αποστολόπουλο, πρόεδρο του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/12/2021 | 19:50

Σάσα Σταμάτη: Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για όσα έγιναν στην παράσταση του Ζαραλίκου

Παρέμβαση του προέδρου του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ προκάλεσε η εισβολή της Σάσας Σταμάτη στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο "Τζένη Καρέζη".

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Γιάννης Αποστολόπουλος, θα εξεταστεί αυτεπάγγελτα «η εμπλοκή δημοσιογράφου στο χθεσινό πρωτοφανές γεγονός παρεμπόδισης θεατρικής παράστασης, με τις γενικευμένες αντιδράσεις που ακολούθησαν».

H δήλωση του Γιάννη Αποστολόπουλου έχει ως εξής:

Πέρα από το καθαρά δημοσιογραφικό έργο, η δημοσιογραφική ιδιότητα και οι συνακόλουθες υποχρεώσεις συνοδεύουν κάθε μέλος της ΕΣΗΕΑ και στην ευρύτερη κοινωνική λειτουργία και συμπεριφορά.

Αυτή είναι η θέση των οργάνων δεοντολογίας, σε συνδυασμό με όσα επιτάσσει το Καταστατικό της Ένωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, θα εξεταστεί αυτεπάγγελτα από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, στο οποίο μετέχω ως πρόεδρος, η εμπλοκή δημοσιογράφου στο χθεσινό πρωτοφανές γεγονός παρεμπόδισης θεατρικής παράστασης, με τις γενικευμένες αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Το ιστορικό των γεγονότων

Το περιστατικό συνέβη στη σκηνή του θεάτρου "Τζένη Καρέζη", κατά τηδιάρκεια της παράστασης "1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά", του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Η Σάσα Σταμάτη, μαζί με μία μικρή ομάδα φίλων της- άλλοι λένε πως μπράβοι- θέλησε να διαμαρτυρηθεί, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram, γιατί δεν ανέχεται "να υπάρχει οποιαδήποτε "σάτιρα” που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε τέτοιες ημέρες πριν από 4 χρόνια με 23 δικούς μας ανθρώπους να χάνονται άδικα και τραγικά", αναφερόμενη στις πλημμύρες της Μάνδρας όπου και κατοικεί.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ασκεί κριτική στον Χριστόφορο Ζαραλίκο για τη σάτιρά του σε γνωστό εφοπλιστή. "Γιατί δεν τα λες αυτά για τον Μελισσανίδη;" ακούγεται να ρωτά, με τον κωμικό ηθοποιό να της απαντά "Δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης...".

Σύμφωνα με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο που μίλησε στο site της Αυγής "πάνω στη σκηνή η Σάσα Σταμάτη άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για την αναφορά μου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας όμως ψέματα. Με κατηγορούσε ότι είπα λέξεις και φράσεις, οι οποίες, όμως δεν αναφέρονται στην παράσταση."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid 05.07.2025
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz 05.07.2025
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media 05.07.2025
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid 05.07.2025
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media 05.07.2025
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.

Ζήσης Ρούμπος: «Τον Μάιο του 2024 διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος»

Tabloid 05.07.2025
Είμαι από τους τυχερούς που το ανακάλυψαν τυχαία, πρόσθεσε ο κωμικός

Βίντεο: Ρίγη συγκίνησης στη συναυλία των Οasis στο Κάρντιφ, αφιέρωσαν το «Live Forever» στον αδικοχαμένο Ζότα

Social 05.07.2025
To θρυλικό συγκρότημα, την πρώτη νύχτα της επανένωσής του, απέτισε φόρο τιμής στον επιθετικό της Λίβερπουλ που σκοτώθηκε σε τροχαίο