E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάσα Σταμάτη: Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για όσα έγιναν στην παράσταση του Ζαραλίκου

Παρέμβαση από τον Γιάννη Αποστολόπουλο, πρόεδρο του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/12/2021 | 19:50

Σάσα Σταμάτη: Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για όσα έγιναν στην παράσταση του Ζαραλίκου

Παρέμβαση του προέδρου του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ προκάλεσε η εισβολή της Σάσας Σταμάτη στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο "Τζένη Καρέζη".

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Γιάννης Αποστολόπουλος, θα εξεταστεί αυτεπάγγελτα «η εμπλοκή δημοσιογράφου στο χθεσινό πρωτοφανές γεγονός παρεμπόδισης θεατρικής παράστασης, με τις γενικευμένες αντιδράσεις που ακολούθησαν».

H δήλωση του Γιάννη Αποστολόπουλου έχει ως εξής:

Πέρα από το καθαρά δημοσιογραφικό έργο, η δημοσιογραφική ιδιότητα και οι συνακόλουθες υποχρεώσεις συνοδεύουν κάθε μέλος της ΕΣΗΕΑ και στην ευρύτερη κοινωνική λειτουργία και συμπεριφορά.

Αυτή είναι η θέση των οργάνων δεοντολογίας, σε συνδυασμό με όσα επιτάσσει το Καταστατικό της Ένωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, θα εξεταστεί αυτεπάγγελτα από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, στο οποίο μετέχω ως πρόεδρος, η εμπλοκή δημοσιογράφου στο χθεσινό πρωτοφανές γεγονός παρεμπόδισης θεατρικής παράστασης, με τις γενικευμένες αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Το ιστορικό των γεγονότων

Το περιστατικό συνέβη στη σκηνή του θεάτρου "Τζένη Καρέζη", κατά τηδιάρκεια της παράστασης "1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά", του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Η Σάσα Σταμάτη, μαζί με μία μικρή ομάδα φίλων της- άλλοι λένε πως μπράβοι- θέλησε να διαμαρτυρηθεί, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram, γιατί δεν ανέχεται "να υπάρχει οποιαδήποτε "σάτιρα” που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε τέτοιες ημέρες πριν από 4 χρόνια με 23 δικούς μας ανθρώπους να χάνονται άδικα και τραγικά", αναφερόμενη στις πλημμύρες της Μάνδρας όπου και κατοικεί.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ασκεί κριτική στον Χριστόφορο Ζαραλίκο για τη σάτιρά του σε γνωστό εφοπλιστή. "Γιατί δεν τα λες αυτά για τον Μελισσανίδη;" ακούγεται να ρωτά, με τον κωμικό ηθοποιό να της απαντά "Δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης...".

Σύμφωνα με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο που μίλησε στο site της Αυγής "πάνω στη σκηνή η Σάσα Σταμάτη άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για την αναφορά μου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας όμως ψέματα. Με κατηγορούσε ότι είπα λέξεις και φράσεις, οι οποίες, όμως δεν αναφέρονται στην παράσταση."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξάνθη: Γαμπρός κόλλησε στο ασανσέρ με πέντε φίλους του πηγαίνοντας στην εκκλησία, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Έξι άτομα μπήκαν σε ένα ασανσέρ με αποτέλεσμα να... μείνουν - Φώναξαν την πυροσβεστική να τους απεγκλωβίσει

Η Μπιάνκα Σενσόρι πήγε σχεδόν γuμνή σε συναυλία του Κάνιε Γουέστ

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Κάποια στιγμή, μάλιστα, γύρισε πλάτη στις φωτογραφικές μηχανές για να δουν όλοι και την πίσω πλευρά

Κατερίνα Λάσπα: Στο σπίτι μου δεν πρόκειται να μπει αρσενικό, αν...

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Tι προυπόθεση έβαλε η παρουσιάστρια

Το τραγούδι που έγραψε η μητέρα της άλλαξε τα πάντα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την εκτόξευση της Σελίν Ντιόν

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Πριν κατακτήσει τον κόσμο, ήταν ένα κορίτσι από πολύτεκνη οικογένεια - και ένας άνθρωπος πίστεψε στο ταλέντο της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο

Από την εκκλησία στη… θάλασσα: Η Δανάη Μπάρκα πήγε για βουτιές με το νυφικό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στην παραλία ακόμα ντυμένη νύφη!

Γιώργος Κοψιδάς ‑ Μου είπαν: `Αν φύγεις τώρα, μπορεί σε μισή ώρα να έχεις πεθάνει`

E-Daily 3.Left Χτες
Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς.

Tyra Banks: Μηνύει το Netflix για συκοφαντική δυσφήμηση για ντοκιμαντέρ του America’s Next Top Model

E-Daily 3.Left Χτες
Στην αγωγή αναφέρεται ότι η πλατφόρμα χρησιμοποίησε επιλεκτικό μοντάζ ώστε να δοθεί η εντύπωση πως η Banks επέτρεψε εν γνώσει της τον βιασμό διαγωνιζόμενης

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τον θρίαμβο των Νιου Γιορκ Νικς στο NBA

E-Daily 3.Left Χτες
Η ομάδα της Νέας Υόρκης κατέκτησε το πρωτάθλημα NBA μετά από 53 χρόνια

Η Αννα Δρούζα συγκλονίζει: «Μεγάλωσα χωρίς μητέρα ‑ Οι γονείς μου χώρισαν, έφυγε και με κράτησε ο πατέρας μου»

E-Daily 3.Left Χτες
«Αυτό που με ενδιέφερε είναι η Αριάδνη να είχε μητέρα», ανέφερε ακόμα η παρουσιάστρια για την κόρη της