E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάθειρξη 21 ετών και 7 μηνών στην 34χρονη για την αρπαγή και κακοποίηση της Μαρκέλας

Ένοχη η 34χρονη για την απαγωγή και τη σeξουαλική κακοποίηση της 10χρονης Μαρκέλας

Δημοσίευση 2/12/2021 | 19:18

Κάθειρξη 21 ετών και 7 μηνών στην 34χρονη για την αρπαγή και κακοποίηση της Μαρκέλας

«Αναζητούσα κάπου να προσφέρω τα μητρικά μου αισθήματα», υποστήριξε, μεταξύ άλλων, η 34χρονη στην απολογία της, επιχειρώντας να αιτιολογήσει την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ενοχή της 34χρονης «κοκκινομάλλας» για την υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης και την αθώωση της για διακίνηση ναρκωτικών

Ένοχη κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη η 34χρονη για την απαγωγή και σeξουαλική κακοποίηση του 10χρονου κοριτσιού. Ακόμη έκρινε ένοχο τον 41χρονο συγκατηγορούμενο της για τη συνεργεία στην αρπαγή της ανήλικης και αθώο για τη συνεργεία στην έκθεση.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή της 34χρονης κατηγορουμένης, για το σύνολο των πράξεων που της αποδίδονται, για την υπόθεση απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης Μαρκέλλας, στη Θεσσαλονίκη, υπόθεση που συγκλόνισε τον Ιούνιο του 2020 την κοινή γνώμη.

«Δεν ισχύει ο ισχυρισμός της ότι πήγε στο σχολείο αλλά δεν είχε αποφασίσει τι θα κάνει κι ότι ενήργησε επειδή λυπόταν την ανήλικη. Το είχε προετοιμάσει. Προκύπτει από τις επισκέψεις της στον ιστότοπο αναζητήσεως παιδιών και τις επισκέψεις στο σχολείο. Επιθυμούσε αρπαγή κι όχι απλή φιλοξενία της ανήλικης. Χρησιμοποίησε ψέμα για να την παραπλανήσει και εκείνη την ακολούθησε στην οικία της», σημείωσε η εισαγγελέας, απευθυνόμενη προς τους ενόρκους και τακτικούς δικαστές του Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώ πρόσθεσε: «Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι ανάμιξε στον χυμό της ουσίες που εμπίπτουν στα ναρκωτικά για να κάμψει την αντίσταση και την πνευματική της διαύγεια, ώστε να μην μπορέσει η ανήλικη να αντισταθεί στις ανήθικες προθέσεις της».

Με την ίδια πρόταση, η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος και ο 41 ετών συγκατηγορούμενός της για την πράξη της συνέργειας στην αρπαγή, αλλά να απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών για τη συνέργεια στην έκθεση ανηλίκου. Η κατηγορούμενη είχε σοκάρει με την απολογία της το Δικαστήριο καθώς ανέφερε ότι με την πράξη της «ήθελε να προσφέρει τα μητρικά της αισθήματα»!

Η 34χρονη, επιχείρησε να να αιτιολογήσει τις πράξεις της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης και παραδέχτηκε, ακόμη, ότι χορήγησε ναρκωτικά στην ανήλικη, αλλά αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σeξουαλικά. «Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους για το κακό που έκανα. Έχω μετανιώσει πίκρα για ότι έχω κάνει και θα το πληρώνω για όλη μου τη ζωή. Όταν ήμουν σε άσχημη οικονομική κατάσταση ο σύζυγός μου με εξωθούσε στην πορνεία παράλληλα με την άλλη δουλειά μου. Όταν εκδιδόμουν, γνώρισα και τα ναρκωτικά. Αποφάσισα εγώ να δώσω το παιδί μου στον πρώην σύζυγό μου με τον οποίο είχαμε αψιμαχίες και δεν μπορούσα να το πάρω. Άρχισα να νιώθω τύψεις και αναζητούσα κάπου να προσφέρω τα μητρικά μου αισθήματα», ανέφερε η κατηγορούμενη κατά την απολογία της.

Οπως σημειώνεται στο grtimes, η 34χρονη παραδέχτηκε ότι χορήγησε ναρκωτικά στην ανήλικη αλλά αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σeξουαλικά. «Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους για το κακό που έκανα. Έχω μετανιώσει πικρά για ό,τι έχω κάνει και θα το πληρώνω για όλη μου τη ζωή», τόνισε από την πλευρά της, στην απολογία της, αρχικά.

Στη συνέχεια προσέθεσε το εξής: «Όταν ήμουν σε άσχημη οικονομική κατάσταση, ο σύζυγος μου με εξωθούσε στην πορνεία παράλληλα με την άλλη δουλειά μου, όταν εκδιδόμενη γνώρισα και τα ναρκωτικά. Αποφάσισα εγώ να δώσω το παιδί μου στον πρώην σύζυγό μου με τον οποίο είχαμε αψιμαχίες και δεν μπορούσα να το πάρω. Άρχισα να νιώθω τύψεις και αναζητούσα κάπου να προσφέρω τα μητρικά μου αισθήματα».

«Την έτριψα με το σαμπουάν αλλά δεν την άγγιξα στα ευαίσθητα σημεία»

«Εκείνο το πρωί έκανα χρήση. Αρχικά είχα διαφορετικό προορισμό, δεν είχα στο πλάνο μου να πάρω το παιδί. Ήμουν πλανεμένη, δεν έβλεπα καθαρά τι ήθελα να κάνω. Πήγα στο σχολείο και τη συνάντησα. Έκρινα ότι ήταν φυσιολογικό να την πάρω σπίτι μου για βγάλω τα μητρικά μου αισθήματα. Ήρθε πρόθυμα, χωρίς βία και αν έλεγε όχι, δεν θα γινόταν τίποτα», επεσήμανε για την αρπαγή της Μαρκέλλας, σύμφωνα με το grtimes.

Σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι όπου κρατούσε τη μικρή ανέφερε τα εξής: «Κάναμε τα μαθήματα. Όταν έβγαλε τα παπούτσια μύριζαν τα ποδαράκια της. Της είπα αν θέλει να κάνουμε μπάνιο. Εγώ δεν έβγαλα ποτέ τα ρούχα μου. Την έτριψα με το σαμπουάν αλλά δεν την άγγιξα στα ευαίσθητα σημεία με τον τρόπο που περιγράφετε».

«Έκανα χρήση ναρκωτικών, έκοψα μισό και της το έδωσα»

«Στην μπανιέρα ήταν μόνη της, ήταν μικρή και δεν χωρούσαμε και οι δύο μαζί. Όσο ήταν στο μπάνιο εγώ πήγαινα στην κουζίνα και έκανα χρήση ναρκωτικών. Μετά της στέγνωσα τα μαλλιά και της έδωσα ρούχα να ντυθεί. Μετά παίζαμε με ένα κουτί με μπιζού. Της άρεσε. Κάποια στιγμή ρώτησε πότε θα φύγει και αν είναι καλά η μαμά της. Εκεί κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Έκανα χρήση και πήρα και δύο ηρεμιστικά. Λυπάμαι που το λέω αλλά έκοψα μισό και της το έδωσα. Είδαμε το amber alert και μου είπε να πάρουμε τηλέφωνο τη μαμά. Κατάλαβε και αυτή ότι έγινε κάτι κακό. Της είπα να πάει να κοιμηθεί και ότι θα πάμε το πρωί στη μαμά», εξήγησε η 34χρονη, τονίζοντας πως «δεν είχα σκοπό να ασελγήσω. Την επόμενη μέρα όταν σηκώθηκε ήταν δύσκολο να συνέλθει για να μπορέσω να τη γυρίσω πίσω».

«Εκείνη την ώρα μου ήρθε η κακή ιδέα να χρησιμοποιήσω ό,τι ίχνη είχαν μείνει (από τα ναρκωτικά). Κατανοώ ότι μπορούσα να προκαλέσω κακό στο παιδί», σημείωσε, επισημαίνοντας πως άφησε την 10χρονη το πρωί του Σαββάτου. «Δεν είχα σκοπό να την εγκαταλείψω. Της είπα να με ακολουθήσει. Την εντόπισαν αμέσως και όταν είδα το περιπολικό, απομακρύνθηκα και αποφάσισα να φύγω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Euroleague: Αποκλεισμός τριών αγωνιστικών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πώς χάνει το Final‑4

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Επιπλέον του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ για τα όσα έγιναν στο Βαλένθια-Παναθηναϊκός

Ηλεία: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του 13χρονου ‑ «Παρών» και ο οδηγός που εμπλέκεται στο τροχαίο

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Στην κηδεία του άτυχου Κωνσταντίνου ήταν και ο 53χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα, ο οποίος γνώριζε το παιδί

Ανατροπή με το Bayesian, το ναυάγιο δεν οφείλεται στην κακοκαιρία ‑ Στο μικροσκόπιο ανθρώπινα λάθη

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα, η θαλαμηγός μήκους 56 μέτρων ανετράπη και βυθίστηκε λόγω λανθασμένων χειρισμών, υποτίμησης των καιρικών συνθηκών και μη ορθής ενεργοποίησης βασικών συστημάτων ασφαλείας

Βίντεο: Κατάρρευση σκάλας επιβίβασης με δημοσιογράφους στον Αραξο κατά υποδοχή αεροσκάφους – Τρεις τραυματίες

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Το περιστατικό έγινε κατά την πρώτη προσγείωση Boeing 737-8 της TUI – Τραυματίστηκαν δημοσιογράφος από την Αθήνα, εικονολήπτης και φωτορεπόρτερ από την Πάτρα – Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο

Δασμοί 25% στα αυτοκίνητα και φορτηγά από την ΕΕ ανακοινώνει ο Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγορεί την Ευρώπη για μη τήρηση της εμπορικής συμφωνίας

Ο Τσίπρας αποκάλυψε το «μανιφέστο» του νέου του κόμματος ανήμερα Πρωτομαγιάς – «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει «κρίσιμη πολιτική αναγκαιότητα» τη σύγκλιση της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής και Ανανεωτικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας

Τραμπ για αλεξίσφαιρο γιλέκο: «Δεν μου αρέσει να φαίνομαι 10 κιλά πιο χοντρός»

Κόσμος 01.05.2026
Η επίθεση στο Δείπνο των Ανταποκριτών προστίθεται σε σειρά περιστατικών που έχουν προκαλέσει ανησυχία για την ασφάλεια του προέδρου

Το συγκινητικό βίντεο της τελευταίας προσγείωσης πιλότου της Aegean μετά από 45 χρόνια: Σήμερα δεν αλλάζω επάγγελμα αλλά τρόπο ζωής

E-Daily 3.Left 01.05.2026
«Εσείς αποτελούσατε πάντα το πιο σημαντικό κομμάτι της πτήσης, άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν και μου εμπιστεύονται κάτι τόσο πολύτιμο» είπε ο πιλότος με τους επιβάτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα

1,7 εκατ. ευρώ θα έβγαζε το κύκλωμα από τον μισό τόνο σκανκ που εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα, τα ναρκωτικά ξετρύπωσε ο σκύλος Βλαντ

Ελλάδα 01.05.2026
Ο Βούλγαρος οδηγός δεν συνεργάζεται με τις αρχές - Αγνωστος ακόμα ο προορισμός των ναρκωτικών

Ποδηλάτης «κόλλησε» πίσω από νταλίκα στην Εθνική Οδό: Κωμικοτραγικές εικόνες με τεχνική από την F1

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Ο αναβάτης προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το slipstream της νταλίκας, μια τακτική που εφαρμόζουν οι πιλότοι των γκραν πρι

Νέα Υόρκη: Τρομακτικό βίντεο από έκρηξη σε σπίτι ‑ Το ωστικό κύμα εκτόξευσε αστυνομικούς

E-Daily 3.Left 01.05.2026
Ένας από τους αστυνομικούς ρωτά τους συναδέλφους του αν είναι καλά, καθώς προσπαθούν να συνέλθουν από την έκρηξη μέσα στα ερείπια.

Εργατική Πρωτομαγιά: Απεργιακές κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ‑ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ

Ελλάδα 01.05.2026
Σε ποια σημεία της πόλης έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων