E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννα Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου απέδειξε ξανά πόσο ακομπλεξάριστη είναι

Δημοσίευση 2/12/2021 | 08:53

Γιάννα Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ

«Λέω ότι είμαι 66 ετών, τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ», δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία μίλησε για τη ζωή της, από τα μαθητικά της χρόνια μέχρι σήμερα, ενώ αναφέρθηκε και στην υπερκόπωση που βίωσε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Δεν παρέλειψε να πει ότι μέσα στις ασχολίες που της αρέσουν είναι η γυμναστική έξω στη φύση.

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ, ερωτηθείσα για το πώς ήταν η φοιτητική της ζωή, είπε: «ήθελα να ανακαλύψω κι εγώ τον κόσμο, να τον αλλάξω. Ατέλειωτα ξενύχτια στη Θεσσαλονίκη».

Στη συνέχεια, της έδειξαν μια φωτογραφία της, από τότε που ήταν μαθήτρια στο Γυμνάσιο, με τη Γιάννα Αγγελοπούλου να σχολιάζει: «Αθωούλα, παχουλούλα, σε Θηλέων Γυμνάσιο. Ηθελα να είμαι πρώτη μαθήτρια, δεν τα κατάφερνα πάντα, η αδελφή μου ήταν πολύ καλύτερη, τοπ».

Επειτα, αναφερόμενη στη μητέρα της, είπε πως «ήταν πολύ γλυκιά, αλλά πολύ αυστηρή. Ηθελε να είμαι καλή σε όλα. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ διαφορετικός. Ηταν πολύ μεγαλύτερος από τη μαμά μου, την είχε ερωτευτεί».

Στη συνέντευξη είπε ακόμη τα εξής: «Κατέβηκα στην Αθήνα, παντρεύτηκα, έκανα την Καρολίνα μου, που είναι ένα πολύ απαιτητικό παιδί, σαν τη μαμά της».

Ως εργαζόμενη μητέρα, δήλωσε: «Είχα τύψεις και δεν φεύγει ποτέ αυτό. Και είχαμε μια συμφωνία ώστε μια φορά την εβδομάδα να την παίρνω από το σχολικό και να φάμε μαζί. Την έφερναν και στο γραφείο για δύο ώρες, να παίξει».

«Εγώ λέω ότι είμαι 66 ετών και γεννήθηκα 12/12/1955, το οποίο δεν το έχω αλλάξει ποτέ. Οταν ακούω νέους ανθρώπους και λένε ''χάνει και κερδίζει χρόνο'', τους λέω είναι δυνατόν; Εχει μια ζωή μπροστά το παιδί και συζητάς αν κέρδισε ή έχασε χρονιά; Όλα τα βλέπουμε με την προοπτική του χρόνου και διαφορετικά την προσλαμβάνεις 15 και 20 ετών και διαφορετικά στα 40 και 50 και 60», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Προσλαμβάνω καλύτερα τη ζωή στα 66, όχι ότι μετρώ πόσα μένουν. Εμένα μου έχει δώσει πολλά. Φαντάσου ότι έχεις το πιο σύγχρονο computer και βάζεις μέσα στοιχεία. Ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις, σου βγάζει τα στοιχεία».

Στη συνέχεια, η κ.Αγγελοπούλου ανέφερε: «Βέβαια με νοιάζει η εμφάνιση, δεν φαίνεται; Μου αρέσει να περιποιούμαι τους ανθρώπους και μου άρεσε να γυμνάζομαι, η γυμναστική έξω, στη φύση. Μερικές κολακείες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε άλλες απλώς χαμογελώ. Ολες οι γυναίκες επικρίνονται γιατί κρατάνε την εμφάνισή τους. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα, έκανε λίφτινγκ ή όχι. Εγώ τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ».

«Με το που τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες κατέρρευσα»

Αναφερόμενη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, εξήγησε: «Πήγα διακοπές με τα παιδιά μου στο σπίτι έξω στο βουνό και εκεί κατέρρευσα, μέχρι σημείου να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι, να μου κάνουν εξετάσεις, έλεγαν ότι το αίμα μου είναι σαν νερό».

«Σερνόμουν, δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο, ήθελα να κάνω γιορτές με τα παιδιά μου, ήταν ακόμα μικρά» συμπλήρωσε, σημειώνοντας τελικά, πως «με ανέλαβαν και με έσωσαν».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: «Κάνουμε προμόσιον στον Λιάγκα»

TV Buzz 30.04.2025
Δείτε πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

TV Buzz 30.04.2025
Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η μεγάλη και μοναδική απάτη που κάναμε σε αυτή την εκπομπή»

Media 30.04.2025
«Στην πρώτη-πρώτη εκπομπή, στις 28 Απριλίου του 1992...»

Εγκυμοσύνη έκπληξη στο MEGA – «Στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει επικίνδυνες αποστολές…»

Tabloid 30.04.2025
Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και η ανακοίνωση

Big Brother: Τι τηλεθέαση έκανε το πρώτο επεισόδιο μέσα από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού;

Media 30.04.2025
Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Γιώργος Μαυρίδης: Μιλάει πρώτη φορά για τη δύσκολη παιδική του ηλικία

Tabloid 30.04.2025
Η βiα, η ψυχική κακoπoίηση και η συγχώρεση

Αρκάς: Η καλημέρα και η μπηχτή της Τετάρτης

Χιούμορ 30.04.2025
Ο Αρκάς στέλνει το σημερινό του μήνυμα με τον σοφό γέροντα

Ο Kέντρικ Λαμάρ έχει το άγγιγμα του Μίδα: Ρεκόρ 9 εκατ. από μία μόλις συναυλία

Tabloid 30.04.2025
Ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ αξίζει πολλά περισσότερα από κάθε άλλο μουσικό αυτή τη στιγμή

Πρόταση γάμου και... ghosting: Η απίστευτη ιστορία της Brooke Shields και του Liam Neeson

Celebrity Stories 30.04.2025
Παρά τη χημεία τους, το ειδύλλιο κράτησε μόνο λίγους μήνες