E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο πιλότος όταν έμαθε για την αλλαγή του επωνύμου της Λυδίας

«Είναι καταρρακωμένος»

Δημοσίευση 1/12/2021 | 12:09

Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο πιλότος όταν έμαθε για την αλλαγή του επωνύμου της Λυδίας

Την πρώτη αντίδραση του καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνου της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, για την πρόθεση των γονιών της δολοφονημένης μητέρας να αλλάξει το επώνυμο της μικρής Λυδίας, ώστε να μην έχει το επίθετο του δολοφόνου πατέρα της, αποκαλύπτει συγκρατούμενός του.

Σύμφωνα με τη δήλωση συγκρατούμενου του προφυλακισμένου καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνου στο «Πρωινό», ο πιλότος έμαθε για την αλλαγή του επωνύμου από τα μέσα ενημέρωσης και εξοργίστηκε. Όπως αναφέρει, δεν περίμενε τέτοια αντίδραση, ιδίως μετά την απόσυρση των γονιών του από το αίτημα για την επιμέλεια της μικρής.

«Είναι στενοχωρημένος και δεν θέλει η κόρη του να μην έχει το όνομα του. Την αγαπάει πολύ. Είναι καταρρακωμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγκρατούμενος του καθ΄ ομολογία του δολοφόνου της άτυχης Καρολάιν.

Υπενθυμίζεται ότι χθες όπως μετέδωσε η ίδια εκπομπή παραγωγός τηλεοπτικής εταιρείας από το Λονδίνο επικοινώνησε με τον δικηγόρο του συζυγοκτόνου, και του ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, προκειμένου να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή με θέμα την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Αρνητική, ωστόσο, ήταν η απάντηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σύμφωνα με τον δικηγόρου του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη. «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός», δήλωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης. Εν τω μεταξύ, ενδιαφέρον για την παραγωγή ντοκιμαντέρ με θέμα την άγρια δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς έχουν δείξει τόσο το BBC όσο και το Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να γ@μ@θ@ι ο υπουργός και όλοι»

Πολιτική 01.07.2025
Αναλυτικά οι διάλογοι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους

Ένα δίχρονο παιδί πέθανε στην Ισπανία αφού ο πατέρας του το άφησε μέσα στο αυτοκίνητο, σταθμευμένο στον ήλιο εν μέσω καύσωνα

Κόσμος 01.07.2025
Η θερμοκρασία έφτασε τους 32° Κελσίου υπό σκιά στη Μπαλς σήμερα το πρωί

Οι πρωτόγονοι Ευρωπαίοι ήταν σκουρόχρωμοι με γαλάζια μάτια αποκάλυψε αναβίωση κρανίου ηλικίας 10.500 ετών

Tech + Science 01.07.2025
Ανήκε σε γυναίκα που πέθανε σε ηλικία μεταξύ 35 και 60 ετών

Το Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών

Οικονομία 01.07.2025
Στην Αθήνα η διοίκηση του Euronext

Δανία: Στον στρατό οι γυναίκες για 11μηνη «υποχρεωτική» θητεία

Κόσμος 01.07.2025
Η Δανία γίνεται η τρίτη σκανδιναβική χώρα που συμπεριλαμβάνει τις γυναίκες στην στην υποχρεωτική στρατιωτική θητεία

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΦ ‑ Ποιος ο λόγος

Ελλάδα 01.07.2025
Νέος πρόεδρος ο Σπύρος Σαπουνάς

«Τσουνάμι» συννέφων «σάρωσε» παραλίες στην Πορτογαλία: Η εξήγηση για το φαινόμενο

Κόσμος 01.07.2025
Παραθεριστές στην Πορτογαλία, βλέποντας το «τσουνάμι συννέφων», έβγαλαν κινητά καταγράφοντας τη στιγμή.

Φωτιά στο Μαρκόπουλο – Στη μάχη και εναέρια μέσα

Ελλάδα 01.07.2025
Συναγερμός στη Πυροσβεστική

Wimbledon: Ο απίθανος πόντος του Φονίνι επί του Αλκαράθ που έκανε το κοινό να ουρλιάζει ‑ Βίντεο

Αθλητικά Νέα 01.07.2025
Συγκλονιστικό θέαμα για τους φίλους του τένις στη μεγάλη μάχη της πρεμιέρας του Wimbledon.

Τραγωδία στην Πιερία: Νεκρή 14χρονη που έπεσε από γέφυρα

Ελλάδα 01.07.2025
Η 14χρονη είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όπου και κατέληξε