E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 34χρονη είχε παρενοχλήσει σeξουαλικά ακόμη και τον ίδιο της τον αδερφό

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την απαγωγέα της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση 1/12/2021 | 08:09

Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 34χρονη είχε παρενοχλήσει σeξουαλικά ακόμη και τον ίδιο της τον αδερφό

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την απαγωγέα της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2020, μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, η 34χρονη είχε παρενοχλήσει σeξουαλικά τον μικρότερο αδερφό της! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η μητέρα της, μετά το σοκ που προκάλεσε η δήλωση της ότι είχε βιαστεί από την κόρη της!

«Τον Νοέμβριο του 2019, κατά την παραμονή μου στο σπίτι της κόρης μου, μου είπε ότι όταν ήταν μικρή, είχε παρενοχλήσει σeξουαλικά και τον αδελφό της, ο οποίος ήταν 4,5 χρόνια νεότερός της. Στην ερώτησή μου πώς έγινε αυτό, μου είπε ότι ήταν αρκετά μικροί και τον εξανάγκασε να (…) στο κρεβάτι της», ανέφερε η μητέρα της 34χρονης κατηγορούμενης.

Τα όσα δε, περιέγραψε η γυναίκα αυτή ότι έζησε στα χέρια της ίδιας της, της κόρης, σοκάρουν και προκαλούν αποτροπιασμό.

«Μου έπιασε τα χέρια και με έριξε στο κρεβάτι. Μου έλεγε τρελά πράγματα, ότι με αγαπάει πολύ και θα μου το δείξει με αυτόν τον τρόπο. Μου κρατούσε τα χέρια και με πίεζε με πάρα πολλή δύναμη, ενώ εγώ προσπαθούσα να αντισταθώ. Θυμάμαι να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και τότε με βίασε… (…) Αντιδρούσα και με χτυπούσε με τα χέρια, πράγμα που διήρκησε για πολλή ώρα», συνέχισε η μητέρα της κατηγορούμενης.

Είχε προσπαθήσει να βιάσει την μητέρα της ξανά

Ωστόσο, οι ανατριχιαστικές καταγγελίες της μητέρας της 34χρονης δεν έχουν τέλος. Μετά τον βιασμό της από το ίδιο της το παιδί, συνέχισε να περιγράφει και άλλα περιστατικά όπου η 34χρονη αποπειράθηκε να την βιάσει ξανά και δεν τα κατάφερε.

«Είπα ένα παραμύθι στην εγγονή μου και αποκοιμήθηκε. Αποκοιμήθηκα κι εγώ μαζί της. Η κόρη μου, ήρθε αργότερα μέσα στη νύχτα και με τραβούσε να σηκωθώ. Για να μην ξυπνήσει η μικρή, έφυγα από το δωμάτιο και την ακολούθησα. Με χτύπησε και ξαναπροσπάθησε να με βιάσει αλλά δεν τα κατάφερε. Την χτυπούσα και αντιστεκόμουν. Την επόμενη ημέρα δεν άντεξα και άλλο και κάλεσα το 100. Στους αστυνομικούς δεν είπα τίποτα για τον βιασμό μου, είπα μόνο ότι με χτύπησε», ανέφερε η μητέρα της 34χρονης.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, δεν ομολόγησε ποτέ τη φρίκη γιατί ντρεπόταν για όσα είχαν συμβεί.

Η δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, Ανθούλα Ανάσογλου, μίλησε στην εκπομπή “Live News” για την επερχόμενη δίκη της κατηγορουμένης, αλλά και το προφίλ της. «Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένας μάρτυρας υπεράσπισης για την 34χρονη και τον συνεργό της, και αυτό αποτελεί πρωτοπορία», ανέφερε η κα Ανάσογλου.

«Αυτό το γεγονός έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι η κατηγορούμενη δεν έχει ηθικές αναστολές, ούτε για την οικογένειά της, που έφτασε σε σημείο να αρπάξει ένα παιδί από το σχολείο για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις της αλλά και του συνεργού της, ο οποίος ήταν και ο εντολέας της», τόνισε η κα Ανάσογλου.

Τέλος, η κα Ανάσογλου ζήτησε να προστατευθεί η ανήλικη, όσο είναι σε εξέλιξη η δίκη, αλλά και στην συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΑΔΕ: Διαμερίσματα, αποθήκες και οικόπεδα στο σφυρί από 975 ευρώ

Ελλάδα 31.07.2025
Δείτε τις τιμές, τις ημερομηνίες και τι προβλέπει ο νόμος

Επείγοντα νοσοκομείων: Το «βραχιολάκι» έδειξε τις μεγαλύτερες και τις μικρότερες αναμονές

Ελλάδα 31.07.2025
Ποια είναι τα νοσοκομεία και τα ιατρεία με τη μεγαλύτερη κίνηση

Δύο 17χρονες από την Καβάλα στην κορυφή του κόσμου στον παγκόσμιο διαγωνισμό πληροφορικής της Microsoft

Ελλάδα 31.07.2025
Ο δρόμος τους από την Καβάλα στη Φλόριντα για τον τελικό

Μηχανοδηγοί στη Hellenic Train: «Περνάμε 18 κόκκινα ανά βάρδια»

Ελλάδα 31.07.2025
Συρμοί με βλάβες και κλίμα εκφοβισμού

Νάξος: Αντιδράσεις για τον τουρίστα που σήκωσε μάρμαρο στην Πορτάρα

Ελλάδα 31.07.2025
Η στιγμή που επισκέπτης στην Πορτάρα κρατά και σηκώνει πάνω από το κεφάλι του ένα κομμάτι μαρμάρου και φωτογραφίζεται

Καιρός: Επιδείνωση με καταιγίδες, κεραυνούς, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους ‑ Ποιες περιοχές πλήττονται

Καιρός 31.07.2025
Υποχώρησαν οι υψηλές θερμοκρασίες και αγριεύει ο καιρός

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο που ίσως δείχνει το κοριτσάκι ζωντανό έχει στα χέρια του το Λιμενικό

Ελλάδα 31.07.2025
Ο εντοπισμός της γυναίκας που συνόδευε τρία παιδιά, το ένα σε καρότσι, αποτελεί νούμερο ένα προτεραιότητα για την έρευνα - Τα σενάρια που έχουν αποκλειστεί

ΟΠΕΚΕΠΕ: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική κατά Βορίδη και Αυγενάκη

Ελλάδα 31.07.2025
Εντάσεις και αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Βίντεο που ίσως δείχνει το κοριτσάκι ζωντανό έχει στα χέρια του το Λιμενικό

Ελλάδα Χτες
Ο εντοπισμός της γυναίκας που συνόδευε τρία παιδιά, το ένα σε καρότσι, αποτελεί νούμερο ένα προτεραιότητα για την έρευνα

«Κινδύνευσε η ζωή της, παραλίγο να χάσει το μάτι της»: Τι είπε ο δικηγόρος της Μουρτζούκου για την επίθεση στις φυλακές

Ελλάδα Χτες
Οι δύο γυναίκες κρατούνται σε διαφορετικά κελιά στο τμήμα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού

Έδωσε τα χέρια με τον Σαββίδη ο Κωνσταντέλιας και μένει στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2029

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο νεαρός διεθνής άσος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας έως το 2029 χωρίς να υπάρχει ρήτρα στο νέο του συμβόλαιο