E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Μπάρτζης για James Καφετζή: Δεν μπορείς να το κάνεις στον φίλο σου αυτό

«Ο Τζέιμς βγήκε και πέταξε υπονοούμενα»

Δημοσίευση 30/11/2021 | 17:28

Νίκος Μπάρτζης για James Καφετζή: Δεν μπορείς να το κάνεις στον φίλο σου αυτό

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο πρώην παίκτης του Survivor εξομολογήθηκε πως οι σχέσεις του με τον James Καφετζή δεν είναι πλέον οι καλύτερες. Στη συνέχεια, βέβαια, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η κουβέντα έφτασε στις δηλώσεις που έκανε ο James Καφετζής μετά την εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

«Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το πoστ της Άννας Μαρίας και μας έστειλε η κοπέλα κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δε θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα, σε ένα μήνυμα σε μια ομαδική… Την επόμενη μέρα της ανάρτησης ανέβασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα που έλεγε ότι «σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω θα βγω να μιλήσω.

Αρχικά θέλω να πω κάτι, δε μπορεί να μπει κανείς στην ψυχολογία της. Ενώ μας ζήτησε να μη βγούμε να μιλήσουμε, μετά από δυο μέρες βλέπουμε στη Χρηστίδου τη συνέντευξη του Τζέιμς. Σε εμάς, ο Τζέιμς είχε πει ότι μίλησε για κάτι γενικό, μας έστειλε μήνυμα ότι μίλησε πολύ γενικά, ότι η Άννα Μαρία είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και ότι για να μη βγήκε η Άννα Μαρία αμέσως να πει κάτι, φαντάσου τι περνάνε οι άλλες κοπέλες. Εμάς μας το έκοψε εκεί. Και την επόμενη μέρα έρχεται boomerang και η Άννα Μαρία τρώει πίεση από όλους τους δημοσιογράφους.

Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι η ψυχολογία της Άννας Μαρίας και της κάθε Άννας Μαρίας. Σε ένα τόσο λεπτό θέμα δε μπορούμε να παίρνουμε, για τους λόγους που θέλουμε να πάρουμε, δημοσιότητα. Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Αν το πέρναγες εσύ αυτό, δε θα ήθελες κάποιος φίλος σου ειδικά αν το είχες ζητήσει. Ο Τζέιμς βγήκε και πέταξε υπονοούμενα για μια ιστορία που δε μπορεί να διηγηθεί γιατί δεν την έχει περάσει», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης.

«Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που είπε η Άννα Μαρία και διαφορετικό αυτό που είπε ο Τζέιμς. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιον καλό παιδί όταν στον φίλο του, την οικογένειά του κάνει αυτό. Όταν του ζητάς κάτι για τόσο σοβαρό. Θα μπορούσε να πει ότι είναι πολύ λεπτό το θέμα και γι’ αυτήν την ιστορία να ρωτήσουν την Άννα Μαρία», κατέληξε ο Νίκος Μπάρτζης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Αρναούτογλου «στήνει στον τοίχο» τον Λιάγκα: «Αυτό που έκανε την επόμενη μέρα ήταν μπούρδα»

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Συνέχεια στο περιστατικό με την on air αντιπαράθεσή του με τον Γιώργο Λιάγκα δίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η Anne Hathaway αποκάλυψε (με τέλειο τρόπο) πως περιμένει τρίτο παιδί

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Η ηθοποιός αποκάλυψε ξανά τη δύσκολη διαδρομή προς τη μητρότητα

Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου: Η on air έκπληξη για τα 1.000 επεισόδια «The Chase»

TV Buzz Χτες
Η τούρτα έκπληξη από τους chasers και η συγκινητική αναφορά για τα πέντε χρόνια προβολής του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού γνώσεων

«Πυρά» Πάολα Μπαντόσα κατά Στέφανου Τσιτσιπά: «Έζησα τοξικά πράγματα, δεν ήταν εύκολο»

Tabloid Χτες
Για την σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον λόγο που οδηγήθηκαν στον χωρισμό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πάολα Μπαντόσα

Ο Αρμι Χάμερ συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ιησού μιλώντας για τις καταγγελίες σε βάρος του: Ήμουν πάνω στον σταυρό

E-Daily 3.Left Χτες
Τα καρφιά είναι στα χέρια μου, έλεγε ο ηθοποιός, όταν είχε κατηγορηθεί για σeξουαλική κακοποίηση και κανιβαλιστικές φαντασιώσεις

Δείτε βίντεο: «Αστατος» ο Ιμπραΐμοβιτς, ακούει... Πασχάλη Τερζή και γίνεται viral

Tabloid Χτες
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο πρώην ποδοσφαιριστής να απολαμβάνει ένα remix του τραγουδιού από την Βόσνια σταρ Lepa Brena, χτυπώντας παλαμάκια έχοντας δίπλα του Τιερί Ανρί και Αλεξ Λάλας

Ανδρομάχη: «Υπάρχει βοήθεια στο μεγάλωμα του γιου μου ‑ Όταν ξενυχτάς, χρειάζεσαι δυο μέρες για να επανέλθεις»

Tabloid Χτες
«Η απόδοσή μου στον ημιτελικό της Eurovision δεν ήταν καλή, λογικό που αποκλείστηκα», εξομολογήθηκε

Ο Αντώνης Κανάκης κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του: «Το σκάρωσα πριν 38 χρόνια» ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε την ιστορία δημιουργίας του τραγουδιού

Μουντιάλ 2026: Έξαλλες οι Γιαπωνέζες με τους οπαδούς που καθάρισαν το γήπεδο ‑ «Κάντε το και σπίτι»

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Ιάπωνες οπαδοί καθάρισαν τις κερκίδες μετά το ματς με την Ολλανδία, αλλά σπίτι τους αφιερώνουν ελάχιστο χρόνο στις οικιακές εργασίες παραπονιούνται οι γυναίκες τους

Mad VMA 2026: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει γιατί απουσίαζε από τα βραβεία

Tabloid Χτες
«Την επόμενη φορά θα είμαι και πάλι δίπλα σας» εξήγησε σε βίντεό του