E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χάρης Ρώμας: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια

Χώρισε από την σχέση του γιατί είχαν διαφορετική άποψη στο ζήτημα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Δημοσίευση 29/11/2021 | 21:31

Ο Χάρης Ρώμας πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του μετά από δέκα χρόνια σχέσης.

Όπως εξήγησε, υπήρχε διαφορά απόψεων στο θέμα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού. «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Έχω μέσα μου ένα τεράστιο κομμάτι αγάπης γι' αυτή την ιστορία που ζήσαμε δέκα χρόνια, δεν μπορώ να διαγράψω αυτό το πρόσωπο σαν προσωπικότητα. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα, είχαμε διαφορά απόψεων για τα εμβόλια, αν πρέπει ή όχι», είπε στην εκπομπή του Mega.

Και συνέχισε: «Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής [...] Πράγματι έχουν παρουσιαστεί παρενέργειες σε όλα τα εμβόλια, αλλά έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα φάρμακα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς».

«Πιστεύω ότι, όταν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας γιατί βλέπετε πόσο μεγάλη διάσταση έχει πάρει στο καλλιτεχνικό χώρο και παντού, τότε ανοίγει πολλές φορές ένα παράθυρο και βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα του άλλου ή και του δικού μου αντίστοιχα, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Όταν είσαι ευτυχισμένος για τόσα χρόνια, γιατί ήμασταν ευτυχισμένοι, υπήρχε μεγάλη αγάπη, από μένα υπάρχει πάντα πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε, ήταν ίσως η στιγμή να γίνει. Προσπαθώ να το δω θετικά πλέον και να προχωρήσω το επόμενο βήμα της ζωής μου», πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 1.Hero 26.04.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left Χτες
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Προχτές
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Προχτές
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!