E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο πρίγκιπας Κάρολος διαψεύδει ότι σχολίασε το χρώμα του μωρού των Χάρι και Μέγκαν

«Πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού»

Δημοσίευση 29/11/2021 | 21:24

Ο πρίγκιπας Κάρολος διαψεύδει ότι σχολίασε το χρώμα του μωρού των Χάρι και Μέγκαν

Οι υπηρεσίες του πρίγκιπα Καρόλου διέψευσαν σήμερα ότι ήταν εκείνος που σχολίασε το χρώμα του δέρματος του εγγονού του Άρτσι, του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Το παραπάνω συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο του Αμερικανού δημοσιογράφου Κρίστοφερ Άντερσεν, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου και αποσπάσματα του οποίου δημοσίευσε η New York Post.

«Πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού», είπε ένας εκπρόσωπος Τύπου του Clarence House, των υπηρεσιών του διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Το βιβλίο "Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan" αφηγείται μια συνομιλία, με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2017, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του Χάρι και της Μέγκαν, μεταξύ του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του Καμίλα.

«Διερωτώμαι σε ποιον θα μοιάζουν τα παιδιά τους», δήλωσε ο Κάρολος, προτού η Καμίλα απαντήσει: «Απολύτως πανέμορφα, είμαι βέβαιη για αυτό». «Θέλω να πω, τι επιδερμίδα θα έχουν τα παιδιά τους, κατά τη γνώμη σου;», συνέχισε ο Κάρολος, σύμφωνα με το βιβλίο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο, την οποία παρακολούθησαν περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, ο πρίγκιπας Χάρι, γιος του Καρόλου, και η σύζυγός του Μέγκαν είχαν περιγράψει πως ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, το οποίο δεν είχαν κατονομάσει, εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με το χρώμα του δέρματος που θα είχε ο γιος τους Άρτσι, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάιο του 2019. Τον περασμένο Ιούνιο απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, τη Λίλιμπετ. Στη συνέχεια, το ζευγάρι διαβεβαίωνε πως δεν ήταν ούτε η βασίλισσα ούτε ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, που απεβίωσε τον Απρίλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δασκάλα δίχασε τους γονείς στις ΗΠΑ με το εφαρμοστό παντελόνι που φόρεσε στην τάξη

Social 03.11.2025
Ωστόσο υπήρξαν και εκείνοι που δεν ενοχλήθηκαν από την αμφίεση της δασκάλας γράφοντας «τα παιδιά δεν νοιάζονται»

Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ‑ Ποια πρώην του έχει κάνει block στα social media;

Tabloid Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι της Modern Cinderella στο YouTube και, όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έγινε αμέσως viral!

Xania Monet: Η πρώτη AI τραγουδίστρια στα μουσικά charts, υπέγραψε συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων

Social Χτες
Στο προφίλ της στην Apple Music, η Monet περιγράφεται ως «τεχνητή φωνή με ύφος σύγχρονης R&B, εμπνευσμένη από την παράδοση της εκκλησιαστικής μουσικής

Εξερράγη η Έλενα Παπαρίζου: «Ζητώ συγνώμη εκ μέρους αυτού του ηλίθιου ανθρώπου»

Tabloid Χτες
Αφορμή στάθηκε η εξομολόγηση μιας διαγωνιζόμενης πως δέχθηκε έντονη αμφισβήτηση από δασκάλους της για τη φωνή και τις δυνατότητες της

Συγκλονίζει ο Rack: «Ο πατέρας μου πέθανε από δική του αμέλεια, έκανε μόνος του την επέμβαση»

Tabloid Χτες
Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ράπερ Rack στην εκπομπή “Καλημέρα, είπαμε;” και στη δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Tabloid Χτες
Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μαρίνα Καλογήρου: «Νιώθω σαν μοναχή μέσα στον κόσμο, στα μοναστήρια βρίσκω τον εαυτό μου»

Tabloid Χτες
Όπως φανέρωσε, σχηματίζεται οργάνωση για τα θύματα κακοποίησης - «Δουλεύουμε πολλοί άνθρωποι με πολλή αγάπη γι’ αυτό»

Ελένη Φουρέιρα: Η εξομολόγηση για τον γιο της – «Για πολύ καιρό έλεγε μόνο μπαμπά, σκεφτόμουν ότι κάτι έχω κάνει λάθος»

Tabloid Χτες
Η Ελένη Φουρέιρα, πριν από μια εβδομάδα, παρουσίασε όλα τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, με τίτλο «Hybrid», σε ένα εντυπωσιακό πάρτι στο Lohan

Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη – Πέθανε η μητέρα της

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη

ΛΕΞ: Αποθεώθηκε στη Θεσσαλονίκη ‑ Πάνω από 45.000 άτομα στο Καυτανζόγλειο

Tabloid Χτες
Πλήθος κόσμου, από την Κοζάνη μέχρι την Κέρκυρα, στη συναυλία του ΛΕΞ