E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο πρίγκιπας Κάρολος διαψεύδει ότι σχολίασε το χρώμα του μωρού των Χάρι και Μέγκαν

«Πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού»

Δημοσίευση 29/11/2021 | 21:24

Ο πρίγκιπας Κάρολος διαψεύδει ότι σχολίασε το χρώμα του μωρού των Χάρι και Μέγκαν

Οι υπηρεσίες του πρίγκιπα Καρόλου διέψευσαν σήμερα ότι ήταν εκείνος που σχολίασε το χρώμα του δέρματος του εγγονού του Άρτσι, του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Το παραπάνω συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο του Αμερικανού δημοσιογράφου Κρίστοφερ Άντερσεν, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου και αποσπάσματα του οποίου δημοσίευσε η New York Post.

«Πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού», είπε ένας εκπρόσωπος Τύπου του Clarence House, των υπηρεσιών του διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Το βιβλίο "Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan" αφηγείται μια συνομιλία, με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2017, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του Χάρι και της Μέγκαν, μεταξύ του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του Καμίλα.

«Διερωτώμαι σε ποιον θα μοιάζουν τα παιδιά τους», δήλωσε ο Κάρολος, προτού η Καμίλα απαντήσει: «Απολύτως πανέμορφα, είμαι βέβαιη για αυτό». «Θέλω να πω, τι επιδερμίδα θα έχουν τα παιδιά τους, κατά τη γνώμη σου;», συνέχισε ο Κάρολος, σύμφωνα με το βιβλίο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο, την οποία παρακολούθησαν περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, ο πρίγκιπας Χάρι, γιος του Καρόλου, και η σύζυγός του Μέγκαν είχαν περιγράψει πως ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, το οποίο δεν είχαν κατονομάσει, εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με το χρώμα του δέρματος που θα είχε ο γιος τους Άρτσι, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάιο του 2019. Τον περασμένο Ιούνιο απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, τη Λίλιμπετ. Στη συνέχεια, το ζευγάρι διαβεβαίωνε πως δεν ήταν ούτε η βασίλισσα ούτε ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, που απεβίωσε τον Απρίλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου