E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη θα το αγκαλιάσουμε, δεν φέρει καμία ευθύνη»

Τι δήλωσε ο Σωτήρης Χατζάκης

Δημοσίευση 29/11/2021 | 18:25

Οι δηλώσεις του γνωστού σκηνοθέτη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που του προσάπτουν

Οι πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης έχουν προκαλέσει φυσικά, αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, με τους ανθρώπους που βρίσκονται τριγύρω του να αντιμετωπίζουν κι εκείνοι τις συνέπειες.

Ο Σωτήρης Χατζάκης τοποθετήθηκε επί του θέματος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και όπως δήλωσε, έχει σκοπό να σταθεί δίπλα στο παιδί του ηθοποιού που κατηγορείται, καθώς δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πράξεις του πατέρα του.

«Ο Φιλιππίδης είναι ένας τεράστιος ηθοποιός, ένας από τους καλύτερους που έχουν περάσει από το ελληνικό θέατρο. Μην συντρίψουμε το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτή την στιγμή πρέπει πρώτα να αποδειχθούν οι κατηγορίες αυτές από τη Δικαιοσύνη. Έχουμε ισχυρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν συμβεί. Τα κορίτσια τα γνωρίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι λένε και αν αυτά που λένε είναι αλήθεια ή αν έχουν υποστεί βία», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης.


Στην συνέχεια, εξήγησε πως αν όλες οι κατηγορίες τελικά, ισχύουν, τότε τα λόγια που είχε πει ο Σπύρος Μπιμπίλας, τον βρίσκουν σύμφωνο: «Νιώθουμε μια μεγάλη θλίψη, το ελληνικό θέατρο πενθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, που άφησαν τους δαίμονές τους να βγουν έξω».

Τέλος, για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη δήλωσε: «Το παιδί του Πέτρου θα το αγκαλιάσουμε, γιατί δεν έχει καμία ευθύνη. Το παιδί πρέπει να είναι το μέλλον, δεν είναι δυνατόν κληρονομικά να πάρει την ευθύνη και το μίασμα αυτό. Το παιδί είναι άλλος άνθρωπος, είναι νέος άνθρωπος και θα πρέπει να κοιτάξει τη δική του ζωή και να προχωρήσει μπροστά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στα 88 της καθηλώνει ακόμα: Η Τζέιν Φόντα σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά πιο λαμπερή από ποτέ

Tabloid Χτες
Ο χρόνος φαίνεται πως είναι σύμμαχός της και μεγάλος θαυμαστής της

Σίσσυ Χρηστίδου για Μητσοτάκη: «Και το να είσαι γιος πρωθυπουργού μέχρι να γίνεις, θα έπρεπε να έχει απόσταση»

Tabloid Χτες
Το αιχμηρό σχόλιο για τον πρωθυπουργό και τη δήλωσή του για τη Μαρία Καρυστιανού

Τερζής: Σε λίγες ημέρες το νέο του τραγούδι ‑ Όλες οι λεπτομέρειες

Tabloid Χτες
Η δισκογραφική επιστροφή του Πασχάλη Τερζή

Ξιαρχό: «Κόλαφος» μετά την αφοπλιστική συνέντευξη – «Θα με θυμάστε όταν πολιτικοποιηθώ»

Tabloid Χτες
Αν νομίζετε ότι ξέρετε ποιος είμαι, δεν έχετε ιδέα

Δημήτρης Σταρόβας: «Με εξοργίζει που δε μπορώ να τραγουδήσω μετά το εγκεφαλικό»

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για την περιπέτεια της υγείας του

Μαρία Καρυστιανού: «Ένα χρόνο μετά το δυστύχημα, μου παρουσιάστηκε η Μάρθη με φτερά σαν άγγελος»

TV Buzz Χτες
Η τελευταία συνομιλία τους και ο πόνος που μετουσιώθηκε σε δύναμη

Όταν ο Leonardo DiCaprio, η Lindsay Lohan και η Paris Hilton ήταν μάρτυρες ενός Hollywood δράματος

Celebrity Stories Χτες
Βίντεο, κραυγές και celebrity θεατές σε ένα από τα πιο τρελά επεισόδια της δεκαετίας 2000