Κατερίνη: Τον κυνηγούσε στο δρόμο κρατώντας τσεκούρι και πριόνι
Τρόμος επικράτησε στο κέντρο της Κατερίνης
Δημοσίευση 29/11/2021 | 17:20

Τρόμος επικράτησε στο κέντρο της Κατερίνης και συγκεκριμένα στην οδό Αθ. Βασιλειάδη, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (29.11.2021).
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kapa-news.gr, ένας μεσήλικας έναν άνδρα κρατώντας στο ένα χέρι ένα τσεκούρι και στο άλλο ένα πριόνι. Την τελευταία στιγμή το θύμα αντιλήφθηκε τον δράστη, και κάνοντας έναν ελιγμό απέφυγε τα χειρότερα.
Ο δράστης γλίστρησε και έπεσε, δίνοντας μια ευκαιρία στο θύμα και τους αυτόπτες μάρτυρες να τον αφοπλίσουν και να καλέσουν την άμεση δράση.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε πολύ γρήγορα, και συνέλαβε τον δράση. Τόσο το θύμα όσο και ο δράστης οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας για την διερεύνηση της υπόθεσης.
Από τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων αλλά και της συζύγου του θύματος, προκύπτει ότι ο δράστης σχεδίαζε εδώ και καιρό την πράξη του, λόγω προηγούμενης διαμάχης μεταξύ τους.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.
Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.
Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Πάνω από 1.600 κρούσματα κυκλοσπορίασης σε πέντε αμερικανικές πολιτείες έχουν συνδεθεί με κατανάλωση φαγητού από την αλυσίδα ταχυφαγείων, με το FDA να εκδίδει προειδοποίηση και την εταιρεία να προχωρά σε άμεση απόσυρση προϊόντος.
Ποιες γωνίες λήψης απαγόρευσαν EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τους αθλητές
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Νέες κατευθυντήριες γραμμές από EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θέτουν περιορισμούς σε 13 γωνίες λήψης για να αντιμετωπιστεί η σeξουαλικοποίηση των αθλητριών στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.
Xάπι κατά της παχυσαρκίας μόλις πήρε το «πράσινο φως» στην Ευρώπη
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε για πρώτη φορά αγωνιστή GLP-1 σε μορφή χαπιού για τη διαχείριση του σωματικού βάρους σε ενήλικες με παχυσαρκία.
Μουντιάλ 2026: Ποιοι παίζουν στον μεγάλο τελικό και πού θα τον δείτε
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Το πρόγραμμα του μικρού και του μεγάλου τελικού, με ώρες και κανάλια μετάδοσης για το ελληνικό κοινό.
Γνωστή Τουρκάλα τραγουδίστρια συνελήφθη για ναρκωτικά μαζί με άλλα διάσημα πρόσωπα
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Η Σίλα Γκέντζογλου αναμένεται να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.
Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.
Aγρια επίθεση από σκύλο έξω από φούρνο στα Βριλήσσια ‑ δείτε τι συνέβη
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Ένας 66χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και ο σκύλος του σκοτώθηκε, ενώ η 48χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ζωοκτονία.
Καιρός: Τι αλλάζει στη θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα ‑ Τι δείχνουν οι χάρτες GFS και ECMWF
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Έντονη ζέστη έως τις αρχές της εβδομάδας και απότομη πτώση της θερμοκρασίας από τα μέσα της - τα μοντέλα συγκλίνουν.
Τσίπρας: Δεν κατανοώ τους τζάμπα μάγκες αριστερούς που διαμαρτύρονται χωρίς να αναλαμβάνουν κυβερνητική ευθύνη
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ μίλησε σε διαδικτυακή συνάντηση με μέλη του κόμματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ΚΚΕ και παρουσιάζοντας τους τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος.






