E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χουλιά Αβσάρ: Ποια είναι η Τουρκάλα που βάζει φωτιά στις πίστες παρά το οικονομικό κραχ

Πρωτοσέλιδο παντού...

Δημοσίευση 29/11/2021 | 16:49

Χουλιά Αβσάρ: Ποια είναι η Τουρκάλα που βάζει φωτιά στις πίστες παρά το οικονομικό κραχ

Η Χουλιά Αβσάρ (Hülya Avşar) έγινε πρωτοσέλιδο σε τουρκικά ΜΜΕ, όπως η εφημερίδα Hurriyet, καθώς ασχολούνται με την τελευταία καυτή εμφάνιση της τραγουδίστριας – ηθοποιού.

Αν και η τουρκική οικονομία «βυθίζεται», η λίρα καταρρέει, οι διαμαρτυρίες του κόσμου γίνονται όλο και πιο έντονες για την ακρίβεια και ο κλοιός για τον Ερντογάν στενεύει, παρόλα αυτά η Αβσάρ καταφέρνει να γεμίζει το μαγαζί, όπου εμφανίζεται, και τα λουλούδια να πέφτουν βροχή.

Σε κέντρο διασκέδασης ανοίχτηκαν 200 σαμπάνιες για χάρη της 58χρονης τραγουδίστριας. Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν Άραβες, Ρώσοι και Αζέροι επιχειρηματίες.

Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, η τραγουδίστρια ευχαριστούσε από τη σκηνή τους θαυμαστές της για τη μεγάλη τους αγάπη στο πρόσωπό της.

«Δεν έχω συνηθίσει να με υποδέχονται μ’ αυτόν τον τρόπο. Πρώτη φορά δέχομαι τόσα πολλά μπουκάλια σαμπάνιας στη σκηνή» δήλωσε.

Αυτή η εικόνα έρχεται λίγες ώρες μετά τις πρωτοφανείς εικόνες που καταγράφηκαν στη γείτονα με τις τεράστιες ουρές που σχημάτισε ο κόσμος για μια φθηνή φρατζόλα ψωμί.

Την ίδια ώρα ο Τούρκος Πρόεδρος, εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και μάλιστα τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της Τουρκίας.

Χουλιά Αβσάρ: Το μόντελινγκ και οι 2,5 εκατ. ακόλουθοι στο instagram

Η Χουλιά Αβσάρ δεν είναι μόνο τραγουδίστρια, είναι ηθοποιός, επιχειρηματίας και πρώην κάτοχος τίτλων διαγωνισμών ομορφιάς.

Έκανε το ντεμπούτο της με τον ρόλο της ως Σαφιγιέ Σουλτάνα στο Muhteşem Yüzyıl: Kösem.

Αποφοίτησε από το γυμνάσιο Cumhuriyet της Άγκυρας. Η Χουλιά Αβσάρ, δεν συνέχισε την εκπαίδευσή της μετά την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και παντρεύτηκε έναν φοιτητή ονόματι Mehmet Tecirli το 1979, αλλά ο γάμος της ήταν βραχύβιος, καθώς αποφάσισε να τον διαλύσει παρόλο που ήταν μόλις 16 ετών.

Μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη αμέσως μετά το διαζύγιό της το 1981 και κέρδισε την πρώτη θέση στον Διαγωνισμό Ομορφιάς Universe που διοργάνωσε η εφημερίδα Bulvar, στον οποίο συμμετείχε το 1983. Μόλις όπως αποκαλύφθηκε ότι ήταν παντρεμένη και χωρισμένη αναγκάστηκε να επιστρέψει το στέμμα, καθώς ήταν τότε ενάντια στους κανονισμούς.

Η ταινία “Haram” το 1983, ήταν σημείο καμπής στη ζωή της, και στη συνέχεια έπαιξε στη δεύτερη ταινία της Tutku το 1984 και στο “Tele Girls” το 1985.

Οι ταινίες και οι σειρές συνεχίστηκαν, αλλά εκείνη αποφάσισε ότι η υποκριτική δεν ήταν αρκετή και άρχισε να ασχολείται και με το τραγούδι.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, αφού εργάστηκε ως αρθρογράφος στην εφημερίδα Günaydın για ένα χρόνο, μεταπήδησε στην τηλεόραση και το 1993, αφού έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά “The Power of Love”, πρωταγωνίστησε σε πολλές σειρές.

Ήταν στην κριτική επιτροπή στον διαγωνισμό “Τουρκία έχεις ταλέντο” μεταξύ 2009 και 2012.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρόταση γάμου και... ghosting: Η απίστευτη ιστορία της Brooke Shields και του Liam Neeson

Celebrity Stories 30.04.2025
Παρά τη χημεία τους, το ειδύλλιο κράτησε μόνο λίγους μήνες

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Η τελευταία ερώτηση που χάρισε σε παίκτη τα 100.000 ευρώ

TV Buzz Χτες
Ο Φίλιππος απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις, με τη μια να διαδέχεται την άλλη και να φτάνει στην κορυφαία στιγμή της βραδιάς

Δανάη Μπάρκα: Το ανακοίνωσε στον αέρα του Πάμε Δανάη – Αναυδοι στο πλατό

Tabloid Χτες
Το νέο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας

Συγκλονίζει ο Γιώργος Μαυρίδης: «Ήμουν κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο και ο πατέρας μου προσπαθούσε να αυτοκτονήσει με χάπια»

Tabloid Χτες
«Έξω ήταν πυροσβεστικές και αστυνομία και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Νατάσα Εξηνταβελώνη για την προσωπική της ζωή: «Μη βγάζετε φωτογραφίες, είναι παραβιαστικό»

Tabloid Χτες
«Αν εσύ στο διπλανό τραπέζι με φωτογραφήσεις, θα είναι καλό να μην το δω γιατί αλλιώς θα γίνει χαμός και θα έρθω να σου μιλήσω» δήλωσε η Νατάσα Εξηνταβελώνη

Η Τζούλιαν Μουρ απαγγέλλει Καβάφη 162 χρόνια μετά τη γέννησή του ‑ Βίντεο

Media Χτες
Οι σημαντικοί καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ και στις ταινίες μικρού μήκους για τον Αλεξανδρινό ποιητή που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση του YouTube

Μέγκι Ντρίο: «Δεν θα έδινα συνέντευξη στον Fipster, είμαι Αλβανίδα και θίγεσαι γι’ αυτό»

TV Buzz Χτες
«Ο Σπύρος Στεφανουδάκης είναι κάτι καινούριο, μου αρέσει το στυλ του, νομίζω ότι θα είναι καλύτερος από τον κύριο Μπράτη»

Οι φωτογραφίες της Κλόε Καρντάσιαν με μπικίνι που δίχασαν: «Πάρε κιλά πάλι σε παρακαλώ» της γράφουν

Social Χτες
Αλλοι, ωστόσο, την επαινούν για την σιλουέτα της σε ηλικία 40 ετών

Η Νικόλ Κίντμαν σε αποκαλυπτική φωτογράφιση στα 57 της

Social Χτες
Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram

Σίντνεϊ Σουίνι: Σέξι καουμπόισσα στο πλευρό της Πάρις Χίλτον

Social Χτες
«Μάζεψα την πιο καυτή ομάδα» έγραψε η Πάρις Χίλτον στο άλμπουμ από το φεστιβάλ κάντρι μουσικής Stagecoach

Ιωάννα Τούνη: Δεν έχει ζητήσει ούτε ένα ευρώ διατροφή από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο δικηγόρος της influencer σχετικά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου