E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο λόγος που σκέφτεται να μην πάει στην κηδεία της μητέρας του

Πιστεύει ότι μία τόσο ιδιαίτερη και προσωπική στιγμή δεν πρέπει να κανιβαλιστεί από αρνητική δημοσιότητα

Δημοσίευση 29/11/2021 | 14:16

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο λόγος που σκέφτεται να μην πάει στην κηδεία της μητέρας του

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Γιάννης Λιγνάδης έχασαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου την πολυαγαπημένη τους μητέρα, η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όπως πάρκινσον και δεν είχε απόλυτη επίγνωση των όσων συνέβαιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του από το περιβάλλον του προφυλακισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη, η κηδεία της μητέρας τους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ωστόσο ο Δημήτρης Λιγνάδης σκέφτεται να μη ζητήσει να πάει στο «τελευταίο αντίο».

Παρά το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ο πιο αγαπημένος του άνθρωπος και το σημείο αναφοράς, ο Δημήτρης Λιγνάδης -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από ανθρώπους κοντά του- δε θα ζητήσει να παραστεί, καθώς πιστεύει ότι μία τόσο ιδιαίτερη και προσωπική στιγμή δεν πρέπει να κανιβαλιστεί από αρνητική δημοσιότητα.

«Η ζωή μου όταν ήμουν παιδί φαινόταν τότε δύσκολη. Δεν ανήκα σε μια τυπική οικογένεια, μπαμπάς, μαμά, που βγαίνουν μαζί. Είχαμε καταλάβει από νωρίς ότι υπήρχαν σύννεφα στη σχέση του πατέρα μας με τη μάνα μας. Όταν ήμουν δέκα τριών ετών ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι και πήγε να μείνει στο ισόγειο. Ήταν μια νεφελώδης σχέση των γονιών μου, μια δύσκολη σχέση αρσενικού και θηλυκού, με πολλή αγάπη.

Με επηρέασε η σχέση των γονιών μου αλλά δεν το κάνω και σημαία, όπως άλλοι επικαλούνται δύσκολα παιδικά χρόνια. Άλλοι έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολα από μένα. Τότε, το διαζύγιο ήταν και λίγο κατακριτέο και σπάνιο» είχε παραδεχτεί το 2019 στη Μυρτώ Λοβέρδου και το bovary.gr. ο Δημήτρης Λιγνάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκάρει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Πήγα να πνιγώ στην Τήνο…»

Tabloid 08.01.2026
Ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε μια συγκλονιστική εμπειρία που έζησε στη θάλασσα, αποκαλύπτοντας τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκε ενώ έκανε σερφ

Μπριζίτ Μπαρντό: Η συγκινητική κίνηση του γιου της στην κηδεία της

Tabloid 08.01.2026
Η σχέση της Μπριζίτ Μπαρντό με τον γιο της ήταν πάντα αποστασιοποιημένη και περίπλοκη

Survivor: Αλλοι 3 Αθηναίοι αποκαλύπτονται

Media 08.01.2026
Την Κυριακή στις 9 το βράδυ η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Ο Σπύρος Μαρτίκας χώρισε με τη σύντροφό για το Survivor: Δεν είμαστε μαζί,

Tabloid 08.01.2026
«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να πάει στο παιχνίδι χωρίς έννοιες»

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον «αέρα» της εκπομπής: «Το μόνο που αξίζει στη ζωή, είναι η υγεία»

Tabloid 08.01.2026
«Μπορώ να περπατήσω, δυσκολεύομαι να ξαπλώσω πίσω αλλά όλα καλά, υπάρχουν και χειρότερα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας

Forbes: Επίσημα δισεκατομμυριούχος η Beyoncé

Tabloid 08.01.2026
Ποσό που ζαλίζει η περιουσία της

Και οι διάσημες μαμάδες έχουν τοξικές φιλίες: Πώς τις... έδωσε στεγνά η ηθοποιός Ashley Tisdale

Tabloid 08.01.2026
Unfollow, μηνύματα και δράμα: Η Ashley Tisdale μιλά για την τοξική φιλία που άφησε πίσω

Rihanna: Η Valentine’s συλλογή που έριξε το Instagram

Tabloid 08.01.2026
Η Rihanna ποζάρει με lingerie και προκαλεί πανικό

Βασιλική Ανδρίτσου: Η απάντηση για την απουσία του Ρήγα από την πρεμιέρα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Tabloid Χτες
Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», δύο ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας