E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος στη βασιλική οικογένεια: Αυτός ήταν που ρώτησε για το χρώμα του γιου Χάρι‑Μέγκαν

«Αυτό που θέλω να πω είναι, πώς νομίζεις ότι θα είναι το χρώμα των παιδιών τους;»

Δημοσίευση 29/11/2021 | 13:47

Σάλος στη βασιλική οικογένεια: Αυτός ήταν που ρώτησε για το χρώμα του γιου Χάρι‑Μέγκαν

Ποιο ήταν άραγε το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι; Η απάντηση είναι: Ο πρίγκιπας Κάρολος, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο.

Μάλιστα,  μια καλά τοποθετημένη πηγή στο νέο βιβλίο του συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν, «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan» που κυκλοφορεί αύριο, οι εικασίες του πρίγκιπα Καρόλου σχετικά με τον τόνο του δέρματος των μελλοντικών παιδιών του Χάρι και της Μέγκαν ήταν αυτές που άθελά του πυροδότησαν τη ρήξη μεταξύ του ζευγαριού και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

«Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους»

Συγκεκριμένα, η πηγή ανέφερε πως στις 27 Νοεμβρίου 2017- την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ- ο πρίγκιπας Κάρολος είπε στη σύζυγό του Καμίλα: «Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους».

Η πηγή πρόσθεσε πως η Καμίλα «αιφνιδιάστηκε κάπως» από την ερώτηση και απάντησε: «Λοιπόν, απολύτως υπέροχα, είμαι σίγουρη». Χαμηλώνοντας όμως τη φωνή του, ο Κάρολος συνέχισε ρωτώντας: «Αυτό που θέλω να πω είναι, πώς νομίζεις ότι θα είναι το χρώμα των παιδιών τους;».

Αποκύημα της φαντασίας απαντά εκπρόσωπος του Καρόλου

Φυσικά, μετά την αποκάλυψη αυτών των λεπτομερειών, ένας εκπρόσωπος του πρίγκιπα Καρόλου έσπευσε να αρνηθεί τα πάντα στη New York Post: «Αυτό είναι αποκύημα φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχόλιο».

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ στην εκρηκτική της συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον περασμένο Μάρτιο είχε δηλώσει πως υπήρχαν «ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του γιου της Άρτσι, όταν γεννήθηκε. Αυτές ήταν συζητήσεις που έκανε η οικογένεια του Χάρι».

Παραποιήθηκαν τα λόγια του Καρόλου;

Ο συγγραφέας όμως του νέου αυτού βιβλίου, θέλοντας να υποβιβάσει το γεγονός, αναφέρει πως τα λεγόμενα του πρίγκιπα Καρόλου, τα οποία ειπώθηκαν από περιέργεια, διαστρεβλώθηκαν από δόλιους αυλικούς, οι οποίοι έδωσαν ρατσιστικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με τον Άντερσεν, τη στιγμή που τα λόγια αυτά είχαν φτάσει στα αυτιά του Χάρι και της Μέγκαν, είχαν πάρει τοξικές διαστάσεις.

Μάλιστα, ο συγγραφέας κατηγορεί για όλα αυτά μια ομάδα υψηλού επιπέδου συμβούλων του παλατιού, τους γνωστούς ως «Άνδρες με τα γκρι». «Το ερώτημα που έθεσε ο Κάρολος απηχούσε με λιγότερο αθώο τρόπο σε όλες τις αίθουσες του παλατιού του Μπάκιγχαμ», γράφει ο Άντερσεν, περιγράφοντας τους ψιθύρους μιας ελιτίστικης κλίκας.

Η απογοήτευση του Χάρι - Τι του απάντησε ο πατέρας του

Το βιβλίο αποκαλύπτει επίσης την απογοήτευση του πρίγκιπα Χάρι όταν παραπονέθηκε για όσα ακούστηκαν στον πατέρα του, Κάρολο, ο οποίος, σύμφωνα με ένα άλλο άτομο, είπε στον πρίγκιπα πως ήταν «υπερβολικά ευαίσθητος σχετικά με το θέμα».

Η διαστρεβλωμένη αυτή αλήθεια έφτασε μέχρι και τα αυτιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος φέρεται να χαρακτήρισε το σχόλιο του πατέρα του για τον τόνο του δέρματος «απρεπές», αλλά «όχι σημάδι ρατσισμού εντός της βασιλικής οικογένειας». Πράγματι, μετά τις δημόσιες κατηγορίες του πρίγκιπα Χάρι στην τηλεόραση, ο αδελφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, δήλωσε δημόσια: «Δεν είμαστε μια ρατσιστική οικογένεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρης Καβατζίκης για Ιωάννα Τούνη: «Αυτό που κάνει, ξεπερνάει κάποια όρια»

Tabloid 07.04.2026
«Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε έναν άνθρωπο να βγει»

Δημήτρης Κόκοτας: Αγωνία για τον τραγουδιστή ‑ Τα τελευταία νέα της υγείας του

Tabloid 07.04.2026
«Κάνει το δικό του αγώνα και περιμένουμε κάτι καλύτερο να γίνει. Είναι καλά, είναι εκεί που ξέρετε ότι είναι και περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλλη Κόκοτα για την κατάσταση της υγείας του αδελφού της

Ο Oge ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σχέση με τη δικαστική διαμάχη της Κλαυδίας για προσωπικές φωτογραφίες της

Social 07.04.2026
Είμαστε όλοι στο πλευρό της, πρόκειται για μία προσωπική της υπόθεση, η οποία έχει πάρει ήδη τον δρόμο της, σχολίασε ο ράπερ

Ούρσουλα Κορμπερό: Η στιγμή που θηλάζει τον γιο της, δείτε τη φωτογραφία

Social 07.04.2026
Η «Τόκιο» του La Casa De Papel μοιράστηκε με τους θαυμαστές της εικόνες από τη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα

H Μπιάνκα Σενσόρι ξαναχτύπησε με μικροσκοπικό μπικίνι στο Instagram

Social 07.04.2026
Συνεχίζει στο μοτίβο των αποκαλυπτικών εμφανίσεων η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν συνοδηγός του Λούις Χάμιλτον σε drift με Ferrari F40 στο Τόκιο, δείτε βίντεο

Tabloid 07.04.2026
«Αυτό είναι τρελό» σχολίασε η Κιμ Καρντάσιαν μετά το τέλος του drift

Flashdance: Πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια Jennifer Beals

Celebrity Stories 07.04.2026
Σήμερα, στα 60 της, παραμένει εντυπωσιακότατη

Αυτή είναι η σκηνή που κόπηκε από τη θρυλική σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

TV Buzz Χτες
Στη σειρά, τον Ιησού ενσάρκωσε ο Ρόμπερτ Πάουελ

Σοφία Κουρτίδου: «Η παχυσαρκία είναι νόσος. Με το σώμα μας δεν πρέπει να είμαστε σε μάχη»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno ήταν σήμερα 6 Απριλίου η Σοφία Κουρτίδου

Gigi Hadid: Το όνομά της είναι στα αρχεία Έπσταϊν ‑ Τι δήλωσε για την σχέση τους

Tabloid Χτες
Η απάντησή της για την εμφάνιση του δικού της ονόματος και της αδελφής της στα αρχεία Έπσταϊν

Αννα Βίσση: Ο κιθαρίστας της Κάρλος Πέρεζ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους

Tabloid Χτες
«Δεν έχω καλύτερο από το να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να βάζω τα δυνατά μου για να την κάνω να λάμψει», έγραψε μεταξύ άλλων ο κιθαρίστας στο Instagram