E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εγκατέλειψαν δίχρονο μωρό έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Το παιδάκι που ήταν μέσα σε καροτσάκι έγινε αντιληπτό από μια γυναίκα που έβγαζε βόλτα τα σκυλιά της

Δημοσίευση 28/11/2021 | 18:19

Εγκατέλειψαν δίχρονο μωρό έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Εγκαταλελειμμένο βρέθηκε ένα παιδάκι περίπου δύο ετών στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου στην οδό Πατησίων.

Το παιδάκι που ήταν μέσα σε καροτσάκι έγινε αντιληπτό από μια γυναίκα που έβγαζε βόλτα τα σκυλιά της, το είπε στον φύλακα που είχε βάρδια και αυτός αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Το μωρό έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι καλά στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Την υπόθεση για την οποία έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων που αναζητά του γονείς τους και τους λόγους που άφησαν το παιδάκι εκεί.

Η αρχιφύλακας του μουσείου Τόνια Λιακοπούλου μίλησε στο newsit.gr και περιγράφει το χρονικό του εντοπισμού του εγκαταλελειμμένου βρέφους. «Ενημερώθηκα ότι η κ. Μαρία το εντόπισε, που είναι κάτοικος της περιοχής. Εμείς οι εργαζόμενοι του Αρχαιολογικού Μουσείου την γνωρίζουμε χρόνια γιατί βγαίνει με τα σκυλιά της. Βρήκε πίσω στους θάμνους στην πρασιά το καρότσι στις 9 το πρωί. Δεν πρέπει να ήταν πολύ ώρα εκεί γιατί ήταν ζεστό”.

Και συνεχίζει η κ. Λιακοπούλου. «Ο φύλακας που είχε εκείνη την ώρα βάρδια έχει δώσει ήδη κατάθεση. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία, το ΕΚΑΒ και κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.