E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Συνάδελφος είπε να μην με πάρουν στις Αγριες Μέλισσες»

Όσα είπε για τον «δυστυχή συνάδελφο», όπως τον χαρακτήρισε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Δημοσίευση 28/11/2021 | 18:02

«Συνάδελφος είπε να μην με πάρουν στις Αγριες Μέλισσες»

«Δεν πειράζει. Αφήστε το, το έχω δηλώσει. Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει» τόνισε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης, το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη με αφορμή την φετινή του συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες». Μέσα σε όλα, μάλιστα, αποκάλυψε πως συνάδελφος του είχε πει να μην καλέσουν τον ηθοποιό στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αιμίλιος Χειλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποιος δυστυχής συνάδελφος είπε να μην πάρουν τον Χειλάκη στις Άγριες Μέλισσες. Δεν πειράζει… Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ασχολούνται με τους άλλους και όχι να δημιουργούν ανάγκη για να δημιουργήσουν κάτι».

«Δεν πειράζει. Αφήστε το, το έχω δηλώσει. Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει και νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνομιλήσουμε με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας συνομιλούμε με συμπεριφορές σπουδαίων ανθρώπων» πρόσθεσε με σαφήνεια ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

Παράλληλα, όταν δέχθηκε την πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες», ο Αιμίλιος Χειλάκης πρόδωσε πως «είχε γραφτεί ο ρόλος και με πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος και μου λέει, «σου έχω κάτι που αν αρνηθείς θα είναι χαζομάρα σου». Όπως μου το περιέγραψε, χωρίς να διαβάσω τίποτα, του απάντησα πως με ενδιαφέρει πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ντακότα Τζόνσον έκανε σέξι φωτογράφιση χωρίς εσώρουχα για διαφημιστική καμπάνια

Tabloid 10.03.2026
Τα πιο σέξι ρούχα είναι αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλά με το σώμα σου, ανέφερε η ηθοποιός

Κανείς δεν το περίμενε: Η καλλονή Έστερ Εξπόζιτο σε τρυφερά τετ α τετ με σούπερ σταρ της μπάλας

Tabloid Χτες
Παπαράτσι τους «τσάκωσαν» μαζί: Το νέο καυτό ζευγάρι που συζητά όλος ο πλανήτης

Καινούργιου για Χριστοπούλου: «Έπαθα σοκ με αυτό που είπε, πόσο βαθιά μισογυνιστικό σχόλιο»

Tabloid Χτες
Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Έλενα Χριστοπούλου και το σχόλιό της στο Real View

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θέλω να παντρευτώ μέσα στο 2026 γιατί περνάνε τα χρόνια»

Tabloid Χτες
Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο

Τζέσικα Αλμπα: Ρομαντικό ταξίδι στο Μεξικό με τον Ντάνι Ραμίρεζ

Tabloid Χτες
Η σχέση της Αλμπα με τον Ραμίρεζ έγινε γνωστή το καλοκαίρι του 2025, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Κας Γουόρεν

Παντρεύεται διάσημος Έλληνας τραγουδιστής: Ήρθε η ώρα, έγραψε

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής και η Γαλάτεια Βασιλειάδη έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά