E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Συνάδελφος είπε να μην με πάρουν στις Αγριες Μέλισσες»

Όσα είπε για τον «δυστυχή συνάδελφο», όπως τον χαρακτήρισε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Δημοσίευση 28/11/2021 | 18:02

«Συνάδελφος είπε να μην με πάρουν στις Αγριες Μέλισσες»

«Δεν πειράζει. Αφήστε το, το έχω δηλώσει. Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει» τόνισε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης, το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη με αφορμή την φετινή του συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες». Μέσα σε όλα, μάλιστα, αποκάλυψε πως συνάδελφος του είχε πει να μην καλέσουν τον ηθοποιό στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αιμίλιος Χειλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποιος δυστυχής συνάδελφος είπε να μην πάρουν τον Χειλάκη στις Άγριες Μέλισσες. Δεν πειράζει… Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ασχολούνται με τους άλλους και όχι να δημιουργούν ανάγκη για να δημιουργήσουν κάτι».

«Δεν πειράζει. Αφήστε το, το έχω δηλώσει. Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει και νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνομιλήσουμε με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας συνομιλούμε με συμπεριφορές σπουδαίων ανθρώπων» πρόσθεσε με σαφήνεια ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

Παράλληλα, όταν δέχθηκε την πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες», ο Αιμίλιος Χειλάκης πρόδωσε πως «είχε γραφτεί ο ρόλος και με πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος και μου λέει, «σου έχω κάτι που αν αρνηθείς θα είναι χαζομάρα σου». Όπως μου το περιέγραψε, χωρίς να διαβάσω τίποτα, του απάντησα πως με ενδιαφέρει πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς δύο «φουσκωτοί» οδήγησαν τον Τανιμανίδη σε κρατητήρια στην Βραζιλία

Tabloid 01.11.2025
Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής για ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του για την εκπομπή «World Party»

Σοβαρά τώρα, τι συμβαίνει με τη Britney Spears;

Tabloid 01.11.2025
Ένα χρονολόγιο των τελευταίων ετών

Τα δύο διάσημα «Φιλαράκια» που ζούσαν για λίγο σε στοιχειωμένο σπίτι

Tabloid 01.11.2025
Οι δύο συνάδελφοι που έζησαν τον απόλυτο τρόμο

Πάνος Τριανταφύλλου: Αν μπορούσα να περπατήσω ξανά, θα ήθελα να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο

Tabloid Χτες
Θα ήθελα να σηκωθώ όρθιος και να πάρω αγκαλιά τη μητέρα μου και τη σύντροφό μου, πρόσθεσε ο Παραολυμπιονίκης

Σοκ! Η σειρά που «σαρώνει» τη βραδινή ζώνη

TV Buzz Χτες
Η prime time έχει νέο βασιλιά